Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر جنگی با ایران روی دهد، موشک‌های این کشور دردسری واقعی برای پایگاه‌ها و ناو‌های هواپیمابر آمریکایی محسوب می‌شود.

روند توسعه موشک‌های تهران رو به پیشرفت است و اگر ایران احساس نیاز به استفاده از آن‌ها بکند، می‌تواند تحریب‌های بزرگی ایجاد کند. ایران به طور فزاینده به توسعه موشک‌های بالستیک دوربرد ادامه می‌دهد و برخی موشک‌های با برد کوتاه‌تر را نیز در میادین مبارزه شلیک کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخلاف برنامه هسته‌ای ایران، موشک‌های بالستیک این کشور فقط مورد توجه اندک دانشمندان قرار گرفته است. برنامه موشکی یک پاسخ پیچیده در برابر چالش‌های امنیتی ایران است و باید به تنهایی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

برنامه موشک‌های بالستیک توسط سپاه ایران اجرا می‌شود. پیشرفت در برنامه موشکی، باعث شده است واشنگتن خواهان اعمال تحریم و مقابله با این برنامه شود.

اما داشتن فناوری هسته‌ای و موشک‌های بالستیک هر دو به معنی ابزاری برای فدرتمندسازی یک کشور و حفظ امنیت کشور است.

توسعه سیستم‌های موشکی بومی و ضد موشکی از مؤلفه‌های اصلی استراتژی دفاعی ایران بوده است. تنش منطقه‌ای بین ایران و همسایگان قدرتمند عاملی است که می‌تواند توضیح دهد که چرا ایران نیاز به توانایی‌های دفاعی بیشتری را احساس می‌کند. ایران به دلیل جنگ طولانی و خونین خود با عراق مجبور شد گزینه‌های هسته‌ای و بالستیک را در نظر بگیرد.

تاریخچه درگیری خونین بین دو کشور کاملاً مشخص است این جنگ دومین جنگ طولانی قرن بیستم بود، اغلب با جنگ جهانی اول مقایسه شده است، مانند جنگ ۱۹۱۴ به حساب می‌اید، حملات موج‌های انسانی، حمله غیرقانونی به جمعیت غیرنظامی و از همه مهم‌تر استفاده عراق از سلاح‌های شیمیایی علیه سربازان و غیرنظامیان ایرانی بر هیچ کسی پوشیده نیست.

این جنگ زخم‌های عمیق و ماندگاری بر روان جمعی ایران گذاشت و باعث شده که ایران برای امنیت خود تلاش بیشتری کند.

از سوی دیگر ایران نمی‌توانست سلاح خریداری کند و در جنگ تنها بود. دستیابی به مهمات و اسلحه برای این چالش شد.

تحریم تسلیحاتی باعث شد ایران به این باور برسد که در نهایت برای دفاع از خود باید به منابع خود متکی باشد. از دیدگاه تهران، چنین تصمیمی گامی کاملاً منطقی بود.

ایران اکنون در زمینه موشک‌های خود به پیشرفت‌های زیادی رسیده است در تاریخ ۸ سپتامبر و ۱ اکتبر ۲۰۱۸، ایران موشک‌های ذوالفقار، قیام ۱ و فاتح ۱۱۰ را به دشمنان خود در کردستان عراق شلیک کرد. انجام این حملات همزمان نمایانگر شدیدترین اقدام موشکی ایران در حدود ۲۰ سال گذشته تاکنون می‌باشد. مقصد شلیک‌های ماه اکتبر که در آن موشک‌های قیام و ذوالفقار مورد استفاده قرار گرفتند، تروریست‌های داعش در نزدیکی مرز‌های شرقی سوریه و شهر بوکمال در این کشور بود. در ماه سپتامبر موشک فاتح ۱۱۰ به مقصد کردستان عراق شلیک شد.

در حالی که ایالات متحده همچنان به تهدید ایران مشغول است، تهران به توسعه هر چه بیشتر موشک‌های قدرتمند خود ادامه می‌دهد. قدرتی که آمریکا باید از آن بترسد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: موشک موشک بالستیک ایران و آمریکا مناقشه ایران و آمریکا موشک ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۶۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل با اطلاعات پایگاه ترکیه، موشک های ایران را زد

به گزارش همشهری آنلاین، فاتح اربکان رهبر حزب دوباره رفاه در خصوص پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی گفت: حمله موشکی ایران به اسرائیل با ۱۲۰ موشک بالستیک انجام گرفت که بیش از ۹۰ درصد آنها را سیستم دفاعی اسرائیل مورد هدف قرار داد.

وی افزود: این هدف گیری ها در سایه رادارهای پایگاه هوایی کوره جیک در ترکیه انجام شد.

طی روزهای اخیر موضوع انتقال اطلاعات پایگاه راداری کورجیک ترکیه به رژیم صهیونیستی و کشورهای حاضر برای دفاع حملات موشکی ایران بحث برانگیز شده بود. نهاد ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه در این خصوص در بیانیه ای اعلام کرد که ترکیه اطلاعات این پایگاه را تنها در اختیار اعضای ناتو قرار می دهد و نه اسرائیل.

آمریکا، انگلیس و آلمان که در عملیات آن شب حضور داشتند از اعضای ناتو هستند.

کد خبر 847062 منبع: تسنیم برچسب‌ها ایران و اسرائیل ترکیه خبر ویژه ایران و ترکیه

دیگر خبرها

  • آمریکا عملیات پهپادی و موشکی یمن علیه کشتی هایش را تایید کرد
  • اسرائیل با اطلاعات پایگاه ترکیه، موشک‌های ایران را زد
  • پولیتیکو : آمریکا ماه گذشته موشک‌ های دوربرد به اوکراین ارسال کرده
  • پولیتیکو: آمریکا ماه گذشته موشک‌های دوربرد به اوکراین ارسال کرده است
  • اسرائیل با اطلاعات پایگاه ترکیه، موشک های ایران را زد
  • ارتش روسیه به سامانه ضدهوایی اس-۵۰۰ مجهز می شود
  • موشک‌های نقطه‌زن؛ نشان دهنده قدرت علمی ایران
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران
  • ماجرای موشکی که جلوی چشم رهبری از آب بیرون آمد
  • ببینید | آثار هنری با موضوع قدرت موشکی ایران