Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-23@11:46:54 GMT

واکنش نمازی به ادعای دستیار مجیدی

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۹۷۲۹۲

واکنش نمازی به ادعای دستیار مجیدی

مربی سابق تیم ملی فوتبال ایران به اظهارات دستیار فرهاد مجیدی مبنی بر اینکه او نمازی را نمی‌شناخت واکنش نشان داد و تاکید کرد که مجیدی به دنبال همکاری با او بود.

به گزارش مشرق، امید نمازی درباره ادعای فرشاد ماجدی مبنی بر این که فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی تیم ملی امید امید نمازی را نمی‌شناخت و سکوت فدراسیون درباره این که او در اردوی ازبکستان به مجیدی تحمیل نشده است، گفت: به گذشته که نگاه کنیم، مصاحبه‌های فرهاد مجیدی را خواهید دید که او گفته "خودم درخواست کردم ایشان (نمازی) در کنار من باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" این موضوع در آرشیو گفت‌وگوهای مجیدی موجود است.

او خاطرنشان کرد: اگر ماجدی گفته که مجیدی من را نمی‌شناخت، شاید به خاطر مسائل فنی است که او شناخت کاملی از من نداشته است. من قبل از صحبت با مجیدی، صحبت‌هایی با کمیته فنی فدراسیون فوتبال داشتم و سمت مربیگری تیم ملی امید به من پیشنهاد شد.  با توجه به این که با دستیاران خارجی مجید موافقت نشده بود، من را به او پیشنهاد کردند و او گفت‌وگویی با من داشت و خواهش کرد که من در کنارش باشم. نمی‌دانم منظور ماجدی چه بود.

این مربی ایرانی شاغل در آمریکا در واکنش به این که چرا مجیدی در مصاحبه اخیرش هیچ نامی از او نبرده است؟ گفت: او به من اشاره نکرد چون در کار من اشکالی نبود. بعد از بازگشت از ازبکستان به ایران، مجیدی با من برای حضور در دو، سه بازی هماهنگ کرد اما من باید به آمریکا بازمی‌گشتم. به همین دلیل گفتم که به آمریکا می‌روم اما می‌توانم به ایران بیایم.

بیشتر بخوانید:

دلیل اصلی استیلی برای قبول سرمربیگری تیم امید

نمازی به اختلافش با فدراسیون فوتبال برای همکاری با تیم ملی اشاره کرد و افزود: به فدراسیون گفتم در روزهای فیفا دی می‌توانم کنار تیم ملی باشم. این مساله باعث شد در زمان مجیدی و همین الان در زمان استیلی و بعد از صحبتی که با اکبر محمدی داشتم، نتوانم در تیم ملی فعالیت کنم و در نهایت دستیارهای دیگری انتخاب کنند. اتفاقا این موضوع بهتر است چرا که استیلی دستیارانی نیاز دارد که به طور مستمر در ایران باشند.

وی درباره این که حضورش در ایران منتفی شده است، تاکید کرد: این موضوع به طور صد درصد منتفی است و اعلام کردم نمی توانم تمام وقت آن‌جا باشم. من شرایط خودم را داشتم چرا که در آمریکا مشغول به کاری هستم و نمی‌خواستم کارم را تمام وقت روی تیم ملی امید بگذارم. هدفم کمک به کشورم بود و گر نه رزومه و تجربه من خیلی بیش از این است که بیایم و در تیم امید دستیار مربی‌ای بشوم که تازه دوران مربیگری را آغاز کرده است. این موضوع برایم اهمیتی نداشت چون که قصدم صرفا کمک کردن بود. هیچ وقت نمی‌توانستم تمام وقت در ایران باشم و کنار دست مربیان باشم.

مربی تیم ملی جوانان آمریکا خاطرنشان کرد: سعی می‌کنم از حواشی دور بمانم. موضوعاتی که ماجدی مطرح کرد یا فدراسیون جواب نداد، در اختیار من نیست. هر کسی می‌تواند هر حرفی بزند. من دو روز کنار ماجدی بودم و رفتار خوبی هم با هم داشتیم اما منظور او را نمی‌دانم. این که مجیدی من را نمی شناسد کذب محض است. او در دوره کی‌روش دو بار به تیم ملی دعوت شد. فکر کنم منظور او مسائل فنی بوده است چرا که اگر مجیدی من را نمی‌شناخت، همانند سایر مربیان پیشنهادی، حاضر به همکاری نمی‌شد.

نمازی درباره پیشنهادش از یک تیم باشگاهی در آمریکا اظهار کرد: در حال مذاکره هستم. این موضوع برای سال آینده لیگ آمریکا است و هنوز دو ماهی به شروع رقابت‌ها مانده است. فعلا در حال گفت‌وگو هستیم.

مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران در واکنش به این که تیم ملی می‌تواند به المپیک صعود کند؟ تاکید کرد: چرا که نه! تیم ملی امید بازیکنان با استعدادی دارد اما کارشان سخت است. آن‌ها در گروه دشواری قرار دارند اما این اتفاق نشدنی نیست. با همدلی و بازی‌های دوستانه زیاد می‌توانیم به این هدف دست پیدا کنیم.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اربعین تحولات عراق تحولات یمن فرشاد ماجدی تیم ملی امید امید نمازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۷۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیف دقیق عملیات وعده صادق از زبان رهبر انقلاب

به گزارش جام جم آنلاین، به باور برخی کارشناسان، بیانات رهبر معظم انقلاب بهترین توصیف از پاسخ ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق است. ایشان پیام ایران را به مخاطبان، از دوست و دشمن رساند تا از آنچه رخ داده بطور دقیق و بدون تحریف آگاه باشند؛ چرا که این پیام با روایتی که آمریکا، رژیم صهیونیستی و وابستگانشان در منطقه عنوان کرده‌اند کاملا متفاوت است، روایتی دروغین که هدف آن، سرپوش گذاشتن بر رسوایی مترسک آمریکا در منطقه یعنی «اسرائیل» در برابر چشم جهانیان است.

آمریکا و رژیم صهیونیستی با دروغ‌های گوناگون، تلاش کردند افکار عمومی جهان را به انحراف کشانده و آن را از هدف واقعی پاسخ ایران دور کنند، دروغ‌هایی نظیر اینکه برخی از صهیونیست‌ها طی این حمله به هلاکت رسیده‌اند، یا طی این حمله مکان‌هایی نظیر بیمارستان، مدرسه، خانه، ایستگاه برق یا آب تخریب شده‌اند.

دروغ دیگری که بسیار برای ترویج آن تلاش می‌کنند این است که ۹۹ درصد از موشک‌ها و پهپادهای شلیک‌شده ایران رهگیری و ساقط شده‌اند، در حالی‌که از ابتدا و از چگونگی پاسخ ایران روشن بود که ایران به دنبال هدف قرار دادن مناطق غیرنظامی یا برجای گذاشتن ویرانی گسترده در اراضی اشغالی نبود؛ چرا که اگر چنین هدفی داشت از موشک‌های پیشرفته‌تر خود استفاده می‌کرد و مهم تر از آن، بدون اطلاع قبلی دست به این حمله می‌زد.

از مهم‌ترین هدف‌های پاسخ موشکی ایران، اعمال اراده ملت ایران و اثبات قدرت آن بود. این پاسخ واکنش به تهدیدهای بالاترین نیروهای نظامی در منطقه و جهان یعنی «اسرائیل» و آمریکا بود که حمایت نظامی دولت‌های غربی مانند فرانسه و انگلیس را هم با خود به همراه داشتند، دولت‌هایی که به تکنولوژی هسته‌ای نیز دست یافته‌اند و همگی در حالت آماده‌باش به سر می‌بردند.

جنگنده‌های اف ۳۵ در آسمان‌های فلسطین اشغالی و برخی کشورهای عربی دیگر به پرواز درآمدند و چندین سامانه ضد موشکی همچون «تاد» آمریکا و «ختس»، «فلاخن داود» و «گنبد آهنین» رژیم صهیونیستی نیز فعال بودند.

علاوه بر همه اینها، آمریکا دو کشتی مخصوص جنگ الکترونیک نیز به منطقه فرستاد و باز هم هیچ‌یک نتوانستند بازدارنده حمله ایران باشند. ایران با شلیک ۳۰۰ موشک و پهپاد به سراسر فلسطین اشغالی به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ داد و این موشک‌ها و پهپادها به همان نقاطی برخورد کردند که از پیش مقرر شده بود، یعنی دو پایگاه نظامی صهیونیستی که تجاوز به کنسولگری ایران از آنجا صورت گرفته بود.

تمام این واکنش‌های تاریخی و بی‌سابقه تنها پاسخی به تجاوزات اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق بود، به نظر شما اگر اسرائیل مستقیماً خاک ایران را هدف قرار می‌داد، پاسخ ایران چگونه بود؟

واکنش ایران، سرعت سقوط آزاد حیثیت دروغین «اسرائیل» را پس از طوفان الاقصی افزایش داد که اسرائیل به طرز- احمقانه‌ای سعی داشت از طریق تجاوز به کنسولگری ایران و درگیر کردن آمریکا، در یک درگیری منطقه‌ای با ایران سرعت آن را کاهش داده یک حلقه بقا برای رژیمی که توسط احمقی مانند نتانیاهو رهبری ‌می‌شود، تشکیل دهد.

ایران با واکنش قاطع، همه‌جانبه و قوی و بیش از همه هوشمندانه، معادله اسرائیل مبنی بر تثبیت خود به عنوان تنها نیروی مسلط و عربده‌کش منطقه با تهاجم به کنسولگری ایران برهم زد و پاسخ ایران پرده‌ای که بر ضعف و سستی اسراییل کشیده بود را انداخت.

اراده قوی ایران که رهبر انقلاب از آن صحبت کرد و در زیباترین شکل خود ظاهر شد، به صراحت نشان داد که «اسرائیل» تحت الحمایه آمریکاست و هر آنچه درباره خودکفایی آن گفته شد، دروغی بیش نیست و این رژیم برای ادامه بقا، به امریکا و ناتو نیاز دارد و این واقعیت پس از «طوفان الاقصی» و «وعده صادق» به وضوح تأیید شد.

اراده ایرانی که خود را به «قوی‌ترین قدرت‌های روی زمین» تحمیل کرد، بدون اینکه این «قدرت‌ها» جرات مقابله مستقیم با آن را داشته باشند، نشان داد که آمریکا دیگر آن رویای ترسناکی نیست که به محض عبور ناو هواپیمابرش، کشورها را سرنگون کند! بلکه امروز از طریق طرف‌های بین‌المللی به ایران التماس می‌کند که «از تشدید بحران»  پرهیز کند و به «اسرائیل» درباره مورد عواقب اقداماتش هشدار دهد.

نه آمریکا و نه غرب و نه ناتو و سرسپردگانش در منطقه نتوانستند پس از اعتراف به اینکه «اسرائیل» به تنهایی قادر به پاسخگویی به واکنش ایران نیست، ضعف رژیم اسرائیل را بپوشاند، بلکه اعتراف از روی اجبار بایدن مبنی بر اینکه حمله ایران بسیار بیشتر از همه توانمندی اسرائیل بود پا را از این هم فراتر گذاشت.

سیلی ایران به اسرائیل-آمریکا و نیز به غرب، مقامات آمریکایی و غربی را بر آن داشت تا به نتانیاهو درباره عواقب فاجعه‌باری که در انتظار رژیم اوست هشدار دهند، مساله قابل توجه این است که زمانی‌که اسرائیل با سه پهپاد کوچک «پاسخ داد»، آنها پس از برخورد با سلاح‌های ضدهوایی متعارف، درهوا تبخیر شدند، اسرائیل جرأت نکرد مسیولیت این «واکنش» را بپذیرد که بن گویر تروریست رفیق نژادپرست نتانیاهو، ، آن را مسخره توصیف کرد.

پاسخ فضاحت‌بار اسرائیل ، تسلیم شدن در برابر معادله جدیدی بود که اراده قوی ایران، علیرغم همه هیاهوهای رسانه‌ای آمریکا، آن را تحمیل کرد، اما اغراق آمریکا در «پاسخ اسرائیل» به جای آن که «حیثیت بر باد رفته اسرائیل» را بازگرداند مایه تمسخر در میان افکار عمومی بین‌المللی شد.

دیگر خبرها

  • ادعای جدید گروسی درباره نزدیک بودن ایران به ساخت بمب اتم/ برگزاری رزمایش «ماشه هسته‌ای» کره شمالی/ ازسرگیری مذاکرات برای برقراری صلح در یمن/ آغاز رزمایش «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور
  • مسئولان پاسخگوی قطعی سامانه معاینه فنی خودرو‌های سنگین نیستند
  • سیاست‌های آمریکا با ادعای طرفداری از صلح فاصله زیادی دارد
  • ادعای عجیب روزنامه آمریکایی از طرح اولیه حمله اسرائیل به ایران | حمله بزرگ به اهداف نظامی در نزدیکی تهران؟ | آمریکایی‌ها: ما نتانیاهو را منصرف کردیم!
  • توصیف دقیق عملیات وعده صادق از زبان رهبر انقلاب
  • واکنش به ادعای جنجالی عضو کمیسیون امنیت ملی | موضوع نظامی است؟
  • ادعای رئیس‌جمهوری لهستان درباره راهبرد آتی روسیه
  • دستیار قلعه‌نویی گزینه سرمربیگری یک تیم ملی را رد کرد
  • واکنش کاربران فضای مجازی به ادعای روزنامه صهیونیستی جروزالم پست
  • واکنش فرماندار ازنا به ادعای اخراج ۱۶۰کارگر یک کارخانه