Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-18@09:50:38 GMT

زائران عتبات عالیات مراقب آنفلوانزا باشند

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۹۸۴۸۷

زائران عتبات عالیات مراقب آنفلوانزا باشند

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: آنفلوانزا در کمین زائران عتبات عالیات است.

حسین معصومی در گفتگو با ایسنا، در رابطه با پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا در میان زائران عتبات عالیات، اظهار کرد: زائران عتبات عالیات برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا باید حدود دو هفته قبل از سفر به کربلا خود را واکسیناسیون کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در رابطه با علائم بیماری آنفلوانزا، افزود: این بیماری دارای علائم و نشانه‌هایی مانند گلودرد شدید، سرفه، تب، سردرد، درد عضلانی، خستگی مفرط، ضعف، تعریق و در مواقعی اسهال و استفراغ است.

این مسئول با اشاره به لزوم رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا سایر افراد به آنفلوانزا، تصریح کرد: افرادی که در سفر به عتبات عالیات دچار آنفلوانزا شده‌اند باید برای جلوگیری از ابتلا سایر افراد به آنفلوانزا، نکات بهداشتی و مراقبتی از جمله فاصله یک متری در تماس با دیگران را رعایت کرده و از حضور در اماکن شلوغ و ارتباط نزدیک با سایر افراد خودداری کنند.

معصومی با اشاره به لزوم رعایت نکات بهداشتی زائران کربلا، ادامه داد: زائران عتبات عالیات باید نکات بهداشتی مانند شست‌وشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون، استفاده از دستمال کاغذی برای پوشاندن جلوی دهان و بینی در حین عطسه و سرفه، از دست دادن، بوسیدن و در آغوش کشیدن افراد و نیز از مالیدن دست‌های آلوده به چشم، دهان و بینی جلوگیری شود.

وی در رابطه با سایر بیماری‌هایی که در کمین زائران عتبات عالیات است، اظهار کرد: بیماری‌های اسهالی مانند وبا و مسمومیت‌های غذایی، بیماری‌های منتقله از آب و مواد غذایی و بیماری‌های تنفسی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی بیشتر در کمین زائران عتبات عالیات است.   این افراد برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها باید از خوردن غذا‌های سرد، شربت‌های خنک، مصرف آب رودخانه و آب‌های نگه‌داری شده در مخازن خودداری کنند.

این مسئول در رابطه با زائرانی که دچار بیماری‌های قلبی و عروقی و ... هستند، افزود: زائرانی که به بیماری‌های قلبی و عروقی، فشارخون، دیابت و مشکلات تنفسی از جمله آسم هستند قبل از سفر به پزشک مربوطه خود مراجعه کرده و دارو‌هایی را که مصرف می‌کنند همراه خود داشته باشند و در طول مسیر استراحت کافی داشته باشند.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان در رابطه با مصرف نکردن مواد غذایی، تصریح کرد: زائران باید سبزیجات، میوه‌های پوست کنده و غذا‌های تهیه شده گرم را مصرف کرده و از مصرف غذا‌های مانده، کنسروی بدون علائم استاندارد و پروانه ساخت و ... خودداری کنند.

وی در رابطه با مصرف غذا‌های کنسروی، خاطرنشان کرد: باید از سالم بودن غذا‌های کنسروی و از مشخصات درج شده روی محصول اطمینان حاصل کرده و این غذا‌ها باید قبل از باز کردن به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوشانده و زائران باید از خرید غذا‌های کنسروی از دست‌فروشان خودداری کنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آنفلوآنزا عتبات عالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۸۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاقی که بعد از عدم مصرف نمک یددار در بدنتان می‌افتد

آفتاب‌‌نیوز :

رییس انجمن متخصصین غدد ایران گفت: عدم مصرف نمک یددار برای هر خانواده این خطر را دارد که اختلالات رشد ذهنی، هوشی و عصبی در فرزندان آن‌ها ظاهر شود.

به نقل از انجمن متخصصین غدد، دکتر فریدون عزیزی رئیس پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رئیس انجمن متخصصین غدد ایران در نشست خبری کنگره بین‌المللی بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم اظهار کرد: آنچه در این کنگره مورد نظر است این است که تازه‌های بیماری‌های غدد درون ریز و نحوه و تشخیص و درمان آنان مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: می‌توانیم اعلام کنیم یکی از رشته‌های طب مادر یا طب داخلی هستیم که به عنوان فوق تخصص عهده دار بررسی غدد هستیم. تعداد فوق تخصصین غدد بالینی از ۱۶ نفر در سال ۶۶ به ۵۱۱ نفر در سطح کشور رسیده است که اکنون برای تهران برای هر ۱۰۰ هزار نفر یک نفر فوق تخصص داریم.

رئیس انجمن متخصصین غدد ایران، به تاثیر منفی برخی از توصیه‌های غیر کارشناسی فضای مجازی بر سلامت جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی در زمینه بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم باور‌های غلطی است که متاسفانه از طریق فضای مجازی در اختیار مردم ما قرار می‌گیرد.

وی گفت: مصرف نمک‌های غیریددار با اسامی نمک‌های سنتی، آبی، صورتی و ... سبب شده که درصدی از خانواده‌های ایرانی از منافع نمک یددار بهره‌مند نشوند و توجه به این امر مهم است.

این استاد دانشگاه افزود: در سی سال گذشته مصرف نمک یددار سبب شد که کمبود ید جامعه برطرف شود و عوارضی مانند اثر کمبود ید در رشد عصبی و ذهنی جنین و کودکان و نوجوانان از بین برود و همچنین در این سال‌ها ۹۰ میلیون ضریب هوشی به کودکان و نوجوانان اضافه شده، از بروز ۳۰ میلیون گواتر و هزاران اعمال جراحی تیروئید پیشگیری شده است.

عزیزی ادامه داد: عدم مصرف نمک یددار برای هر خانواده این خطر را دارد که اختلالات رشد ذهنی، هوشی و عصبی در فرزندان آن‌ها ظاهر شود و اختلالات دیگر کمبود ید مانند کم کاری تیروئید و بزرگ شدن حجم تیروئید مجددا ظاهر شود و به خانواده‌ها اکیدا توصیه می‌شود که فقط و فقط از نمک‌های تصفیه شده یددار استفاده کنند.

رئیس انجمن متخصصین غدد ایران اعلام داشت: برای پیشگیری از بروز پوکی استخوان موارد زیادی توصیه می‌شود که مهمترین آن‌ها دریافت کافی کلسیم و ویتامین D (دی) و فعالیت بدنی مناسب است، متاسفانه با اخبار نامناسب ناشی از مواد مضر در شیر و نیز گران بودن قیمت لبنیات، بسیاری از خانوار‌ها و به ویژه خانم‌ها که در معرض بیشتر پوکی استخوان هستند شیر مصرف نمی‌کنند و مصرف لبنیات نیز به حداقل رسیده است.

عزیزی ادامه داد: کمبود ویتامین D نیز در همه کشور‌ها شایع شده، زیرا بدن انسان کمتر در معرض تابش اشعه خورشید قرار می‌گیرد و این امر در کشور ما نیز در زمه عوامل تشدید پوکی استخوان است. حال آن که با مصرف یک قرص ۵۰ هزار در واحد در ماه و یا مصرف روزانه قرص‌های ۱۰۰۰-۲۰۰۰ واحدی می‌توان ویتامین D کافی دریافت کرد. پیش بینی می‌شود که شیوع پوکی استخوان در حال افزایش باشد؛ لذا توصیه می‌شود که دریافت کلسیم از طریق مصرف شیر و لبنیات و مصرف ویتامین D را همه افراد جامعه و به ویژه دختران و زنان بسیار جدی بگیرند.

در ادامه، محمد هاشمی دبیر اجرایی چهاردهمین کنگره بین المللی بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم گفت: این کنگره چهاردهمین کنگره است که محور‌های آن شامل تمام بیماری‌های این حوزه است؛ این حوزه شامل دو بخش فوق تخصصی و پزشکی حوزه‌ای است که از دید مخاطب عام به بیماری هورمونی شناخته می‌شود.

وی افزود: غددی که با این حوزه تخصصی مرتبط است در این کنگره بررسی می‌شوند؛ این غدد از غده هیپوفیز گرفته که تنظیم کننده سایر غدد‌ها است تا غدد تیروئید، لوزوالمعده و غدد جنسی در این حوزه مورد بررسی قرار می‌گیرند.

مدیر پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: این کنگره واجد امتیاز بازآموزی برای گروه‌های ذی نفع است و ۱۴.۷۵ امتیاز برای این کنگره درنظر گرفته شده است. کنگره امسال نمایشگاه جانبی نیز دارد امسال ۵۷ سخنران داریم که از اساتید برجسته کشور و بین المللی هستند، ۱۴ سمپوزیوم و ۷ سخنرانی جامع در کنگره امسال داریم. ۲۲۶ مقاله به دبیرخانه کنگره رسیده است که از این بین ۲۴ مقاله به صورت ارائه شفاهی پذیرفته شدند، برخی از مقاله‌ها رد و برخی به عنوان پوستر در کنگره امسال به نمایش در می‌آیند. از کشور‌های آمریکا و کشور‌های اروپایی سخنران بین المللی داریم همچنین از آسیای جنوبی، هند و سنگاپور در کنگره امسال سخنرانی خواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تردد روزانه بیش از هزار زائر از مرز خسروی
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید/ چطور هندوانه غیرسالم را تشخیص بدهیم؟
  • افزایش ۳۲ درصدی اعزام زائران عتبات نسبت به سال گذشته
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • ۵ خاصیت شگفت‌انگیز سیر برای تیروئید (کم‌کار و پرکار)
  • چند باور رایج و غلط درباره ویتامین‌ها
  • انتقال فرهنگ اهل بیت (ع) در بازسازی عتبات عالیات
  • برگزاری اولین همایش کشوری نشان ارادت به اهل بیت (ع) در کاشان
  • شناسایی ۹۱ هزار فرد مبتلا به فشار خون در قزوین
  • اتفاقی که بعد از عدم مصرف نمک یددار در بدنتان می‌افتد