Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رزم حسینی روز چهارشنبه نشست هم اندیشی مدیران ۱۰۰ معین اقتصادی طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی در خراسان رضوی که با حضور  مشاور وزیر کشور و رئیس بنیاد مستضعفان در مشهد برگزار شد افزود: طرح مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی ابتدا از شهرستان قلعه گنج در استان کرمان در مهرماه سال ۱۳۹۳ با همکاری بنیاد مستضعفان آغاز شد و امروز قلعه گنج نمونه موفق این طرح در کل کشور به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:آغاز اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی در منطقه قلعه گنج، آغاز حرکت الگوی اجرایی مدیریت توسعه در منطقه ای بسیار محروم اما صاحب گنجینه های فراوان بود.

استاندار خراسان رضوی گفت: در طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی مدیریت توسعه از دولت گرفته و به بخش خصوصی واگذار شد که اقدامی بسیار شجاعانه بود اما نظارت عالی مدیر بنیاد مستضعفان در قلعه گنج بسترساز توسعه و جلب مشارکت مردم شد.
علیرضا رزم حسینی افزود: محرومیت زدایی و توسعه منطقه قلعه گنج کرمان با مجاهدت بنیاد مستضعفان و مشارکت مردم آن منطقه محقق شد.
وی ادامه داد: داستان توسعه و آبادانی منطقه محروم قلعه گنج، داستانی واقعی در امر توسعه است که توسط جوان هنرمندی در قالب فیلم ساخته و نشان داده شده است که چگونه مردم به توسعه امیدوار شدند و در این طرح مشارکت کردند.
 هم اینک ۱۰۰ معین اقتصادی در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی در مناطق ۱۲ گانه استان، ۹۸ درصد از کل روستاها را پوشش می دهند.
در این راستا ۷۵۴ طرح به ارزش سرمایه گذاری ۹۲۱ هزار و ۳۹۳ میلیارد ریال با اشتغال‌زایی برای ۱۵۷ هزار و ۳۶۳ نفر در قالب امضای تفاهم نامه های سرمایه گذاری در مناطق ۱۲ گانه استان مصوب شده که حدود ۲۱ درصد طرح‌ها در حوزه خدمات و گردشگری، حدود ۴۵ درصد در حوزه صنعت و حدود ۳۵ درصد در حوزه کشاورزی است.
در پایان این نشست، از سامانه طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی استان تیه شده توسط اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری خراسان رضوی  رونمایی شد.
این سامانه یک پلتفرم نوآوری و نرم افزاری است که از طریق این بستر همه ارکان حاکمیت و معین های اقتصادی می توانند با آن ارتباط بگیرند.
امکان پایش طرح ها، نقشه نواحی اقتصادی استان خراسان رضوی، میزان پیشرفت طرح ها و همه اقداماتی که معین های اقتصادی در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی انجام داده اند در این سامانه فراهم شده است و اطلاعات آن دائم به روزرسانی می شود.
در این سامانه همچنین ۶ گام توسعه طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی به طور کامل تشریح و آموزش داده شده است.
۷۴۸۹/۱۹۲۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قلعه گنج مشهد کرمان بنیاد مستضعفان توسعه اقتصادی استانداری خراسان رضوی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۰۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید استاندار خراسان رضوی از طرح تعریض پل دهرود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، چندی پیش با بهره‌برداری از طرح تعریض پل دهرود یکی از مطالبات چندین ساله اهالی این محدوده که معضل ترافیک بود، تحقق پیدا کرد.

ساخت یک دستگاه پل ۳ دهانه با عرشه تیر بتنی پیش‌ساخته بر روی کشف رود مجاور پل موجود جهت روان شدن ترافیک مسیر رسالت به دهرود، اصلاح هندسی قبل و بعد از پل برای  کاهش ترافیک مسیر رسالت و بدنه سازی بخشی از رودخانه کشف رود، آسفالت ۳۲ هزار مترمربع از محور رسالت، نصب کلیه تابلو‌ها و انجام خط کشی محوری؛ از مشخصات این طرح است.

یعقوبعلی نظری در جریان بازدید از این طرح گفت: با اجرای طرح‌هایی که شاید از نظر مالی نیازمند اعتبار زیادی نباشند، می‌توان در رفع مشکلات مردم گام‌های موثری برداشت که یکی از آنها تعریض پل دهرود در مشهد بوده است.

وی با بیان اینکه ترافیک از معضلات ساکنان منطقه دهرود در بلوار رسالت مشهد است، بیان کرد: تعریض پل دهرود تاثیر خود را در روان‌سازی ترافیک این نقطه از شهر گذاشته است.

شهردار مشهد نیز در این بازدید گفت: جاده «سیمان» یکی از مسیر‌های اصلی است که خودرو‌های حمل سیمان کارخانه سیمان مشهد هر روز از این مسیر عبور می‌کنند.

محمدرضا قلندر افزود: در این مسیر مردم مدت زیادی در ترافیک معطل می‌شدند، آلودگی صوتی، آلودگی هوا، مصرف سوخت، اتلاف وقت مردم و تبعات وارده بر روح و روان آن ها، با اجرای طرح تعریض پل دهرود رفع شده است.

وی ادامه داد: مشابه پل دهرود نیز در جاده سرخس مشهد با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است، پل شهید «هریری و بلوار قمر بنی هاشم» نیز از طرح های در دست اجرای این کلانشهر است که تا پایان فصل بهار به بهره برداری می‌رسد.

پل دهرود بر روی بلوار رسالت و کشف رود قرار دارد و با توجه به این که عرض این خیابان از عرض پل بیشتر بود، ترافیک شدیدی در زمان تردد خودرو‌ها در این مسیر ایجاد می‌شد.

مطابق اعلام شهرداری مشهد، قرار بود از پاییز ۱۴۰۱ به مدت ۱۰ ماه یک پل و مسیر با عرض ۱۰.۵ و طول ۸۰ متر، به صورت ۵۰ درصدی توسط شهرداری مشهد و دولت ساخته شود که در نهایت ساخت این پل ۲۲ فروردین امسال به بهره برداری رسید.

از جمله اهداف این طرح می‌توان به کاهش گره ترافیک چند کیلومتری و کم شدن زمان سفر در بلوار رسالت شمالی، کاهش زمان سفر ساکنان محدوده منطقه سه شهرداری به محدوده ناحیه منفصل شهری قرقی و شهرک مهرگان، افزایش ایمنی تردد و بهینه سازی معابر ترافیکی محدوده طرح و کاهش آلودگی محیط و بهبود منظر و سیمای شهری و افزایش رضایتمندی شهروندان منطقه و روستا‌های قرار گرفته در مسیر جاده سیمان اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۵۰ میلیارد ریال به بازسازی آسایشگاه جانبازان مشهد
  • ضرورت تمرکز بر روی کیفیت‌بخشی فضای علمی دانشگاه‌ها
  • ۵۰ میلیارد ریال برای بازسازی آسایشگاه جانبازان مشهد اختصاص یافت
  • اختصاص ۵۰ میلیارد ریال برای بازسازی آسایشگاه جانبازان قطع نخاعی مشهد
  • استاندار خراسان رضوی: رژیم صهیونیستی بسیار آسیب پذیر است
  • هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی فرو ریخته است
  • فیلم|کمبود ۵هزار کلاس درس در خراسان رضوی 
  • دیدار استاندار خراسان رضوی با اهالی روستای گجوان در دهستان درز آب
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از طرح تعریض پل دهرود
  • ستاد بحران شرق استان کرمان تشکیل شد