Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-23@06:11:35 GMT

فهم جنسی کودکان امروز بیشتر از گذشته است

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۰۰۳۸۳

فهم جنسی کودکان امروز بیشتر از گذشته است

به گزارش صدای ایران از سیناپرس، به گفته برخی از کارشناسان هم اکنون سن بلوغ جنسی حدود یک سال و نیم کاهش یافته است. در این بین شبکه های ماهواره ای با تسخیر ذهن کودکان و نوجوانان به طرز شگفت آوری در ابتلای کودکان به انواع بیماری های روحی و جسمی و همچنین کاهش سن بلوغ جنسی دختران و پسران نقش دارند.
دکتر بهزاد قربانی، گفت: اخبار مبنی بر کاهش سن بلوغ جنسی در دختران و پسران پایه و اساس علمی ندارد بلکه اطلاعات و فهم کودکان نسبت به مسایل جنسی به علت مواجه بودن با طیف وسیعی از اطلاعات بیشتر شده است؛ هم اکنون اطلاعات کودکان به واسطه مشاهده شبکه های ماهواره ای، استفاده از تلفن همراه و اینترنت نسبت به گذشته افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا افزود: هرچند استفاده از غذاهای سالم و شرایط آب و هوا (مثلا سن بلوغ جنسی در مناطق گرمسیر زودتر از مناطق سردسیر است) در سن بلوغ جنسی تاثیر گذارند اما هم اکنون بر اساس اسناد و مدارک علمی سن بلوغ جنسی در دختران یازده تا دوازده سالگی و در پسران سیزده تا چهارده سالگی است. در این سن علایم صفات ثانویه جنسی متفاوتی در دختران و پسران به وجود می آید.
این روانپزشک اظهارداشت: افزایش فهم و اطلاعات جنسی کودکان به معنای کاهش سن بلوغ جنسی آنها نیست بلکه کودکان می توانند راحت تر درباره مسایلی که ذهن شان را درگیر می کند، از دیگران سوال بپرسند. مطرح کردن این سوال ها ربطی به بلوغ زودرس یا باور جنسی آنها ندارد.
وی در پاسخ به اینکه آیا شبکه های ماهواره ای می توانند زمینه ساز انحرافات جنسی کودکان بشوند؟ گفت: بسیاری از انحرافات جنسی ریشه در بیماری و اختلالات روانی افراد دارند؛ چه بسا در گذشته نیز شبکه های ماهواره ای گسترش پیدا نکرده بودند اما این اختلالات وجود داشتند.
وی بیان کرد: شبکه های ماهواره ای یا حتی تمامی برنامه های تلویزیونی مناسب کودکان نیستند. هم اکنون برخی از شبکه های تلویزیون ملی مانند شبکه نمایش خانگی برچسب دارند و گروه سنی مشاهده فیلم یا برنامه مشخص شده است اما در شبکه های ماهواره ای این مساله کنترل نمی شود لذا ضرورت دارد پدر و مادرها نسبت به این مسایل کاملا هوشیار باشند.
وی ادامه داد: کودکان ممکن است با مشاهده برخی از برنامه هایی که در شبکه های ماهوره ای پخش می شوند، از بسیاری مسایل سر در نیاورند و نسبت به آن مسایل کنجکاو شوند. برخی نیز با مشاهده فیلم های ترسناک دچار علایم ترس و اضطراب می شوند. قاعدتا برچسب نداشتن شبکه های ماهوره ای بسیار آسیب زاست.
وی خاطرنشان کرد: جدا از شبکه های ماهواره ای، هم اکنون اطلاعات کودکان به واسطه استفاده از تلفن های همراه هوشمند افزایش پیدا کرده است. امروزه کودکان در دوران تحصیل و مدرسه با دسترسی پیدا کردن به شبکه آزاد اطلاعات و سرگرم شدن با شبکه های مجازی، تمرکزشان را نسبت به درس شان از دست داده اند زیرا جذابیت شبکه های اجتماعی بیشتر از درس خواندن است.
به گفته وی، هم اکنون محدودیتی نیز برای استفاده از شبکه های اجتماعی وجود ندارد و کودکان به راحتی می توانند عکس یا فیلم دانلود کند. این مساله نیز می تواند آسیب زا باشد بنابراین باید استفاده از موبایل در مدارس( از سوی مدیران و دبیران) و خانه( از سوی پدر و مادر) کنترل شود.
وی در پایان گفت: متاسفانه امروزه در محتوای بسیاری از تبلیغات بازرگانی رسانه ملی نیز استفاده از موبایل در سنین کم فرهنگ سازی می شود. در بسیاری از این تبلیغات عنوان می شود به ازای پرداخت این میزان هزینه، بچه هایتان صاحب موبایل یا ماشین می شوند. باید جلوی این نوع تبلیغات نیز گرفته شود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: شبکه اجتماعی صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۰۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات در استان اردبیل

مدیرکل ارتباطات استان اردبیل از اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان اردبیل به شبکه ملی اطلاعات تا پایان شهریورماه سال جاری خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، شهریار سرداری با اشاره به راه اندازی و ارتقا ۷ سایت ارتباطی روستایی در یک ماهه سال جاری، اظهار کرد: تاکنون از تعداد ۳۵۹ سایت ابلاغی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ،۱۴۲ سایت با تکنولوژی 4G راه اندازی شده که در مجموع تعداد ۲۹۰ روستا را تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار داده است.

وی افزود: امیدواریم تا پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۳ تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات به پیوندند.

سرداری با اشاره به ضرورت تسریع در اجرای پروژه جی نف توسط اداره کل پست با همکاری شهرداری‌ها، گفت: اجرایی شدن پروژه جی‌نف (‌GNAF‌) از اهمیت بالایی برخوردار است، چراکه می‌تواند جهش بزرگی در نحوه خدمات دولت و هوشمندسازی ایجاد کند.

مدیرکل ارتباطات استان اردبیل افزود: با توجه به حذف دکل ارتباطی موجود در نزدیکی پل بسیج که به دلیل عملیات عمرانی صورت پذیرفته است، در تلاش هستیم تا با شناسایی موقعیت مکانی مناسب و جایگزینی آن، خدمات ارتباطی و پوشش مطلوب اینترنت را برای مردم فراهم کنیم.

سرداری اظهار داشت: برقراری امنیت دستگاه‌های اجرایی تابعه وزارت ارتباطات در استان اردبیل و جلوگیری از هر گونه نفوذ امنیتی به زیرساخت‌های فیزیکی، شبکه داخلی و اینترنتی امر بسیار خطیری است که باید بیشتر از هر زمان دیگری به آن توجه شود و برای برقراری امینت می‌بایست، تمامی کارکنان از آگاهی‌ها و آموزش‌های لازم در این خصوص بهره مند شوند.

وی گفت: جهت پایداری شبکه ارتباطی استان، اقدامات لازم برای تأمین سوخت مخازن ایستگاه‌های ارتباطات زیرساخت و مخابرات منطقه اردبیل انجام شده است.

کد خبر 746683

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۴۰ درصدی اجرای فیبر نوری در بوشهر
  • فناوری با بلوغ پایین در پارک‌های علم و فناوری رها شده اند 
  • خروج هفته‌ای ۵ تا ۱۵ هزار دلار سرمایه از کشور برای تبلیغات ماهواره‌ای/ به تبلیغات ماهواره‌ای وابسته شدیم
  • اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات در استان اردبیل
  • کودکتان را در گرداب بازی‌های رایانه‌ای رها نکنید
  • مواجهه ماهواره روسی و فضاپیمای ناسا از بیخ گوش بشریت گذشت!
  • مواجهه‌ای که همه کارکنان ناسا را ترساند
  • لینگشی L ؛ وقتی هوندا و دانگ فنگ اتصال برقرار می کنند! (+عکس)
  • در سفر با کودکان این باید و نبایدها را رعایت کنید | صلح با همسفران کوچک
  • برخورد جدّی با متخلفین تبلیغات فیلم‌های سینمایی در ماهواره