Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزالله حمیدنژاد کارگردان «بانوی عمارت» ضمن انتقاد صریح از مشکلات و ضعف‌های فیلمنامه ارائه‌شده برای فصل دوم این سریال، قبول کارگردانی این فصل را منوط به تغییر تیم نویسندگان دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فصل اول سریال «بانوی عمارت» به کارگردانی عزیزالله حمیدنژاد سال گذشته روی آنتن شبکه سه سیما رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سریال را احسان جوانمرد نوشته بود و به تهیه‌کنندگی مجید مولایی ساخته شد؛ سریالی که به دوره‌ای از تاریخ قاجار می‌پرداخت و در زمان پخش مخاطب بسیاری پیدا کرد.

در این سریال بازیگران متعددی هم حضور یافتند که از جمله آن‌ها می‌توان به پانته‌آ پناهی‌ها، صالح میرزاآقایی، رامتین خداپناهی، احسان امانی، محمد فیلی و... اشاره کرد و از این میان هم بازی حسام منظور در نقش شازده ارسلان و مریم مومن در نقش فخرالزمان مورد توجه مخاطبان و رسانه‌ها قرار گرفت.

«بانوی عمارت» از همان ابتدا قرار بود دو فصل باشد و با پخش فصل اول و اقبال مخاطبان نسبت به این مجموعه، صحبت‌ها درباره ساخت فصل دوم آن قوت یافت. با این حال وقفه‌ای که برای نگارش طرح و فیلمنامه بوجود آمد باعث شد احسان جوانمرد نویسنده سریال به تیم عوامل مجموعه «جیران» بپیوندد؛ سریالی که قرار است حسن فتحی در شبکه نمایش خانگی آن را بسازد.

پس از آن نگارش فیلمنامه فصل دوم «بانوی عمارت» به محمد داوودی و محسن قرایی سپرده شد که پیش از این فیلمنامه‌ چند فیلم سینمایی را نوشته‌ بودند و آخرین فیلمنامه مشترک آن‌ها یعنی «قصر شیرین» به کارگردانی رضا میرکریمی بود که موفق به دریافت سیمرغ بهترین فیلمنامه از جشنواره فیلم فجر شد.

چندی پیش نگارش فیلمنامه فصل دوم سریال به پایان رسید و مجید مولایی تهیه‌کننده سریال اعلام کرد که متن کامل آن را به سیمافیلم تحویل داده است؛ خبری که می‌توانست نشانه‌ای از کلید خوردن این سریال در آینده‌ای نزدیک باشد اما حالا عزیزالله حمیدنژاد کارگردان سریال، در قالب یادداشتی از نظر منفی خود نسبت به فیلمنامه ارائه شده خبر می‌دهد؛ نظری که براساس آن باید ساخته شدن فیلمنامه فعلی به کارگردانی حمیدنژاد را به‌طور کامل منتفی بدانیم.

این متن، «فیلمنامه» نیست!

متن کامل یادداشت انتقادی عزیزالله حمیدنژاد را در ادامه بخوانید:

«نظر به اینکه مخاطبان بسیاری درباره ادامه ساخت سریال «بانوی عمارت» از بنده سوال می‌کنند لازم است به اطلاع برسانم اینجانب به دلایل اختلاف سلیقه حرفه ای در کم وکیف نگارش متن فصل دوم این سریال نبوده‌ام و آنچه اخیراً پس از نه ماه برای نظرخواهی و تصمیم‌گیری به دست من رسیده است برخلاف خبرهای منتشر شده از طریق تهیه‌کننده و نویسنده محترم،... فیلمنامه نیست بلکه طرح مبسوطی از تخیلات نویسنده با وام گرفتن سطحی از برخی حوادث و بعضی دیگر از شخصیت‌های سریال است؛ متاسفانه از زاویه دید تولید، نوشته‌ای بسیار سفارشی و غیرنمایشی است به‌طوری که دو تا از آدم‌های سریال حدود ۱۰ قسمت در یک کاه‌دونی بسر می‌برند و دیالوگ می‌گویند و این گونه پرداخت‌ها چیزی جز تحقیر مخاطب و پس زدن او را بدنبال ندارد.

به عقیده حقیر اگر همچنان سازمان صداوسیما تاکید بر ساخت ادامه این سریال را دارد بهتر است مانند خیلی از طرح‌ها حق و حقوق نویسندگان پرداخت شده و این طرح کنار گذاشته شود و تیمی جدید و حرفه‌ای با نگرش احترام به جذب مخاطب روی آن متمرکز شود. کسانی که به راحتی درباره تولید فصل دوم سریال نظر می‌دهند هرگز نمی‌دانند که فصل یک با چه پشتوانه و مرارت و ظرایفی تصویر شده است. عزیزالله حمیدنژاد»

باید دید واکنش فیلمنامه‌نویسان جوان فصل دوم «بانوی عمارت» و مهمتر از آن‌ها مجید جولایی در مقام تهیه‌کننده به این اعلام نظر صریح چه خواهد بود و «بانوی عمارت2» چه سرانجامی پیدا خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سریال بانوی عمارت عزیزالله حمیدنژاد شبکه سه فیلمنامه نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۱۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد شدید اولین مربی میراسماعیلی از شرایط فدراسیون جودو

نخستین مربی رئیس فدراسیون جودو و پیشکسوت این رشته با انتقاد از شرایط کنونی گفت: اقدامات میراسماعیلی باعث شده چیزی برای جودو باقی نماند. - اخبار ورزشی -

یوسف مهری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، ضمن اشاره به اتفاقات چند سال اخیر فدراسیون جودو اظهار داشت: به عنوان اولین مربی آرش میراسماعیلی و‌ کسی که بیشتر عمرش را در این رشته گذرانده، می‌گویم که هیچ زمانی تا به امروز وضعیت این رشته المپیکی به این نابسامانی نبوده است. در حیرتم که چرا هیچ مسئولی به داد جودو نمی‌رسد. واقعاً وزارت ورزش منتظر چه اتفاق دیگری است تا به موضوع ورود کند؟

پیشکسوت جودو ایران و لرستان اضافه کرد: بحث پرونده میراسماعیلی مشخص و‌ با قطعی شدن رأی محکوم شده است. طبق مواد مرتبط به موضوع که در اساسنامه فدراسیون‌های آماتوری کشور تدوین شده، او‌ دیگر نمی‌تواند ریاست فدراسیون را در اختیار داشته باشد. چرا به دستور قضایی توجه نمی‌شود؟ سؤال من این است که چرا بعد از برکناری اجازه دادند او‌ مجدد به فدراسیون بازگردد؟ آیا ریاست او‌ در چند ماه اخیر غیرقانونی نیست؟

وی تأکید کرد: این حرف‌ها را مربی او‌ می‌زند؛ کسی بهتر از هر کسی میراسماعیلی را می‌شناسد. جالب است که کلاس من جزو‌ اولین کلاس‌هایی بود که منحل شد و‌ بعد از آن نیز مرا به کمیته انضباطی فراخواندند. میراسماعیلی چیزی برای جودو باقی نگذاشته و‌ این موضوع با بررسی سطحی در استان‌ها کاملاً مشخص است.

مهری‌پور با اشاره به دوران تعلیق جودو عنوان کرد: میراسماعیلی چند سال جودو را درگیر موضوع شکایت از فدراسیون جهانی کرد و‌ به این ترتیب به اجبار چهار سال تعلیق شدیم. کدام منطقی حکم می‌کرد که از فدراسیون جهانی شکایت کند؟ چند مرتبه پیش از این جودو ایران تعلیق شده بود و‌ با گفت‌وگو و رایزنی مشکل حل شد؛ نمی‌دانم چرا این بار چنین کاری کرد.

نخستین مربی رئیس فدراسیون جودو با اشاره به نارضایتی جامعه جودو از عملکرد میراسماعیلی، گفت: تمام اهالی جودو چه در کانون جودوکارها و چه در استان‌ها از وضعیت موجود شاکی هستند، اما نمی‌دانند به کجا پناه ببرند. بیشتر پست‌های کلیدی در اختیار افراد غیر جودویی است. این موضوع چه معنایی جز این دارد که اهالی جودو حاضر نیستند با او‌ کار کنند.

وی خاطرنشان کرد: نه تنها در عرصه بین‌المللی جایگاه خودمان را از دست دادیم، بلکه بیشتر کلاس‌های آموزشی خالی شده است. تیم ملی پیش از حضور میراسماعیلی در رقابت‌های جهانی با سه ورزشکار موفق به کسب یک طلا و یک برنز شد، اما حالا حتی توان شرکت در مسابقات معمولی را ندارد. در این چند ماه که از تعلیق خارج شدیم چرا تیم به هیچ‌تورنمنتی اعزام نشده است؟ آیا مسئولان می‌دانند که جودو ایران با توجه رنکینگ اعلامی از سوی فدراسیون جهانی در این دوره از مسابقات جهانی هم هیچ نماینده‌ای نخواهد داشت؟ این یعنی یک المپیک و یک جهانی تا اینجای کار از دست رفته و هشت سال عقب افتادیم.

این مربی گفت: بروید پای درددل جودوکاران از پیشکسوت بنشینید و ببینید چه دل خونی دارند. تکلیف آکادمی تخصصی جودو چه شد؟ بعد از گذشت چند سال فقط جای کلنگ‌ها بر روی زمین مانده است! ورزشکاران ما از دست این سیستم به رشته‌های دیگر می‌روند و استعدادسوزی به اوج‌ خود رسیده است. در برخی استان‌ها که جزو استان‌های قهرمان خیز بودند سال‌ها تکلیف انتخابات مشخص نشده و جودو در آن‌ منطقه در حال نابودی است.

مهری‌پور عنوان کرد: عاجزانه از وزیر ورزش و جوانان خواهش می‌کنم به داد جودو برسد. حالا که حکم قطعی قضایی از سوی مراجع مربوطه اعلام شده است؛ چرا وزارت ورزش اقدامی نمی‌کند؟ یک جمعیت چند هزار نفری عمر، جوانانی و زندگی‌شان را در این رشته گذاشته‌اند. خدا را خوش می‌آید که با دست دست کردن، شرایط آزار دیدن این نفرات را فراهم کنیم؟! بیشتر پیشکسوتان خانه‌نشین شده‌اند. جودو نفس‌های آخرش را می‌کشد و‌ امیدوارم‌ وزارت نشین‌ها این موضوع را درک کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افشاگری درباره رفتارهای جانی دپ سر صحنه فیلمبرداری | حرف های جنجالی یک کارگردان درباره جانی
  • دشواری کار با جانی دپ از زبان فیلمساز فرانسوی
  • انتقاد شدید اولین مربی میراسماعیلی از شرایط فدراسیون جودو
  • از کارگردان و تهیه‌کننده تا منتقد در برابر اتهام بی اخلاقی به هنرمندان سینما
  • داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند
  • سوژه‌‎های فوتبالی در قاب تصویر
  • کیانوش عیاری: پاداش فیلم «تنوره دیو» اجازه ساخت فیلمنامه «شبح کژدم» بود
  • درگیر شدن با «عروس خیابان فرشته»/ فیلمنامه‌ از بازیگر مهم‌تر است
  • گناه بزرگ سازنده سریال گناه فرشته
  • انتقاد تند و تیز به شوخی‌های سریال نون خ ۵