Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهرنوشت، محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران، در آیین رونمایی از سرویس‌های هوشمند شهرسازی گفت: شهر تهران چیزی در حدود ۹۶۰ پارسل دارد و صحبت از ۳ میلیون خانه مسکونی در تهران است که با تجاری ها به ۴ میلیون واحد می رسد. در کل کشور بر اساس آمار سال ۹۷، ۱۱۰ هزار پروانه ساختمانی صادر شده است که سهم تهران ۱۱ هزار پروانه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوج صدور پروانه در تهران مربوط به سال ۹۱ است که به ۲۸ هزار پروانه رسیده است؛ به صورت متوسط در تهران هر سال ۱۰ هزار پروانه صادر می شود، حال سوال این است که این سامانه آیا می تواند ۱۰ پروانه را ثبت کند؟

او افزود: وقتی به روند ارائه پروانه نگاه می‌کنیم طولانی بودن این روند نکته‌ای است که باید به آن توجه کرد، آنچه مربوط به شهرداری است بین ۳۰ تا ۳۵ روزه پروانه زمان می‌برد اما در واقع صدور پروانه ساختمانی حدود ۳۳۰ الی ۳۵۰ روز طول می‌کشد، یعنی در واقع بیشتر معطلی مردم در نهادهایی خارج از شهرداری است که باید به فکر حل آن بود که حدود ۲۵۰ روز می‌شود. وقتی این را با دوستان شهرداری مطرح می کنیم می گویند این بخش‌ها به ما ربطی ندارد. معتقدم این سامانه ها باید بخش بیرون از شهرداری را حل کند تا مردم احساس رضایت کنند. مردم همه استعلامات را خودشان می گیرند.

هاشمی تصریح کرد: نکته بعدی که مردم را آزار می‌دهد بحث پایان کار است؛ می‌گویند پایان کار ۱۴ روزه صادر می شود اما کسانی هستند که ۲ سال است پایان کار نگرفته‌اند. مشکلات مردم در این زمینه‌هاست که باید از طریق این سامانه‌ها حل کرد. باید این حس را به مردم بدهیم که مشکلات به صورت واقعی حل شود. این اتفاقاتی که در این سامانه ها می‌افتد کارهایی است که ما با دست انجام میدادیم و حالا از مردم می خواهیم خودشان انجام دهند.

او گفت: یکی از مشکلات این سامانه‌ها این است که اطلاعات در آن ممکن است مورد سوءاستفاده دیگرانی قرار گیرد که ما نسبت به آنها اطلاعات نداریم. به نظر می رسد باید سطوحی از دسترسی‌ها را برای این سامانه طراحی کرد تا مورد سوءاستفاده قرار نگیرد. یکی از نکات مهم همین است که ما در شهرداری تهران نقطه ای داریم که عده‌ای اطلاعاتی دارند و می‌توانند آن را در اختیار دیگران قرار دهند. در دنیای امروز دسترسی به اطلاعات رانت ایجاد می‌کند، در واقع ما با این سامانه ها رانت های جدید درست می کنیم. باید سیستم های امنیتی ورود به این اطلاعات و جابه جایی آن دقیق و درست باشد.

رئیس شورای شهر یکی دیگر از دغدغه هایش درباره این سامانه ها را این طور ارزیابی کرد: اتصال این سامانه ها با سیستم های کنترلی و دریافت عوارض است. باید از این سیستم بتوانیم گزارش بگیریم. ما بتوانیم به صورت واقعی متوجه شویم که در ساخت و ساز چه اتفاقی بیفتد نه آن چیزی که ثبت شده و ممکن است با واقعیت فاصله داشته باشد.

هاشمی به پرونده های کمیسیون ماده ۱۰۰ اشاره کرد و گفت: پرونده‌های باز در این کمیسیون در تهران بیش از ۷۰ هزار پرونده است و برخی تخلفات مطرح در این پرونده ها با تغییرات قوانین، دیگر تخلف نیست و باید در روند رسیدگی به آن تجدید نظر شود برآوردها این است که اگر این تجدید نظرها انجام شود، شهرداری به صورت قانونی چند هزار میلیارد تومان درآمد خواهد داشت و می توان پروژه های عمرانی را با آن فعال کرد. امیدوارم این سامانه هم هوشمندی های درآمدی هم داشته باشد.

کد خبر 458218 برچسب‌ها شهر مجازی محسن هاشمی شهرداری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهر مجازی محسن هاشمی شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۲۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت

معاون وزیر کشور از ادامه روند تشکیل استان تهران شرقی خبر داد و گفت: این تقسیمات فرآیندی دارد که در حال پیگیری است و تاکنون در کمیسیون سیاسی دولت مصوب شده و بر اساس قانون باید در دولت و مجلس بررسی شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورامین، سید محمدتقی شاهچراغی ظهر امروز در جلسه شورای اداری ورامین با اشاره به لزوم پیگیری مطالبات مردم اظهار داشت: تشکیل استان شرقی و استان شدن ورامین فرایندی دارد که آغاز شده و در مسیر اجراست.

وی با بیان اینکه بخشی از کارهای استان تهران شرقی پیش رفته است افزود: این تقسیمات فرآیندی دارد که در حال پیگیری است و تاکنون در کمیسیون سیاسی دولت مصوب شده و بر اساس قانون باید در دولت و مجلس بررسی شود.

معاون وزیر کشور تصریح کرد: مطالبات مردم و مشکلات احصا شده، لذا باید ثبت و توسط فرمانداران و معاونان استاندار تهران رسیدگی شود.

 شاهچراغی ابراز داشت: ارتباط با مردم نیاز به برنامه ریزی مستمر دارد و فرمانداران و بخشداران باید به این نکته توجه کنند که دیدار با اقشار مختلف جامعه از جمله دانشجویان، کشاورزان، عشایر و ... منوط به دوره خاصی نباشد و مشکلات احصا شده به‌صورت مستمر پیگیری شود.

دستگیری کلاهبردار 10 میلیاری با 18 شاکی در ورامین + فیلم

وی با اشاره به برگزاری انتخابات افزود: انتخابات در استان تهران کم‌نظیر و حتی بی‌نظیر بود که با همکاری تمام استانداران و فرمانداران پیگیری شد و در احقاق 4 راهبرد فرموده مقام معظم رهبری گام‌های ارزشمندی را شاهد بودیم.

معاون وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: دشمنان ما از برگزاری انتخابات پرشور در ایران هراس داشتند و پیام‌های رسمی صادر کرده بودند که اختلال و ضربه‌ای به انتخابات وارد می‌کنند اما انتخابات در تمام کشور و حتی در مرزها به‌خوبی انجام شد و برای اولین بار بیش از 99 درصد آرای مردم به‌صورت آنلاین اتخاذ شد.

انتهای پیام/

 

  

دیگر خبرها

  • برگزاری هفتمین اجلاس شورا‌ها و شهرداری‌های مراکز استان‌ها در بوشهر
  • داستان عاشقانه سمی یک پروانه!
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • بررسی ۱۵ پرونده در کمیسیون ماده ۵ آذربایجان غربی
  • بررسی و تعیین تکلیف ۱۵ پرونده در کمیسیون ماده ۵ استان آذربایجان‌غربی
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • «محلوجی» سرپرست امور اجرایی کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان شد
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران