Web Analytics Made Easy - Statcounter

شماری از شهروندان گناوه‌ای خواهان رسیدگی برای این مشکل با استقرار پزشک دائم در این مرکز شدند تا اهدا کنندگان در قدم خداپسندانه‌ای که برداشته‌اند بتوانند نیاز بیماران را برآورده و تامین کنند.

یک شهروند گناوهای که از اهداکنندگان خون است، به نمایندگی از دیگر مراجعه‌کنندگان گفت: مردم این شهرستان هم اینک به دلیل فعالیت نداشتن پایگاه انتقال خون بلاتکلیف هستند و باید برای خون دهی به دیگر نقاط برخوردار از پزشک مراجعه کنند که در صورت تداوم این روند فرهنگ اهدای خون به فراموشی سپرده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهروز شهابی افزود: روزانه شمار زیادی از مراجعه کنندگان بدلیل اینکه اطلاعی از نبود پزشک در پایگاه انتقال خون ندارند به این مرکز مراجعه و بدون خون گیری محل را ترک می‌کنند که این امر باعث دلخوری و نارضایتی آنان شده است.

وی اظهار داشت: باتوجه به عضویت در سامانه اهدای خون، پیامکی مبنی بر مراجعه پایگاه انتقال خون گناوه دریافت کردم اما با حضور در آن مرکز کارکنان گفتند پزشک نداریم.

رئیس شبکه بهداشت ودرمان گناوه گفت: پایگاه انتقال خون این شهرستان زیرنظر سازمان انتقال خون استان بوشهر است و مسئولیت تامین پزشک بر عهده آن مرکز است.

محمد بازیاری افزود: با توجه به اینکه اهدای خون بدون معاینه پزشک امکان ندارد، امیدواریم هرچه زودتر مشکل بوجود آمده برطرف  شود.

وی ادامه داد: این شبکه همکاری با پایگاه انتقال خون را در زمینه‌های دیگر انجام می‌دهد.

مسئول دفتر مدیریت و روابط عمومی سازمان انتقال خون استان بوشهر با تائید نبود پزشک در گناوه گفت: رایزنی و پیگیری های فراوانی از طرق مختلف برای جذب و  استقرار یک پزشک بصورت دائم در پایگاه انتقال خون گناوه توسط این سازمان انجام اما تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است.

لادن شاکر افزود: پایگاههای انتقال خون دیگر شهرستان ها مشکلی در زمینه پزشک ندارند و تنها این مشکل گریباگیر پایگاه گناوه  است.

وی گفت: پایگاه انتقال خون گناوه با  دارابودن تجهیزات و نیرو، بدلیل نبود پزشک کارآیی ندارد و امیدواریم هرچه زودتر این مشکل برطرف شود.

شاکر ادامه داد: تا زمانی که پزشک در پایگاه انتقال گناوه مستقر نشود امکان خون گیری از مراجعه کنندگان وجود ندارد.

شهرستان گناوه با ۱۰۳ هزارنفر جمعیت در شمال مرکز استان بوشهر واقع است.

۶۱۶۴/۶۰۴۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بندرگناوه اهدای خون سازمان انتقال خون ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۳۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه ۸۰ هزار خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان از مراجعه ۸۰ هزار و ۶۸۰ دستگاه وسیله نقلیه سنگین جهت اخذ کارت معاینه فنی به مراکز پنج گانه فعال استان در سال ۱۴۰۲خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، مهرداد آهکی امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با تشریح خدمات ارائه شده در مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین اظهار کرد: هدف از معاینه فنی خودروهای سنگین، افزایش سطح ایمنی برای کاربران جاده‌ای در محورهای مواصلاتی، کاهش ترافیک حاصل از نقص فنی خودرو و در نهایت حفظ محیط زیست در برابر آلودگی هواست که می‌تواند نقش پدافند غیرعامل در چرخه صنعت حمل و نقل جاده‌ای را نیز ایفا نماید

وی با اشاره به فعالیت ۵ مرکز معاینه فنی سنگین در استان افزود: یک مرکز در شهرستان همدان به سمت ملایر کیلومتر ۶، یک مرکز در شهرستان ملایر محور اراک کیلومتر ۱۰، یک مرکز در شهرستان نهاوند، یک مرکز در شهرستان اسدآباد و یک مرکز دیگر در شهرستان کبودراهنگ از آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی به منظور انجام معاینات فنی برخوردارند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان ادامه داد: در سال ۱۴۰۲، ۸۰ هزار و ۶۸۰ دستگاه انواع وسیله نقلیه سنگین به ۵ مراکز معاینه فنی فعال در استان مراجعه نموده درحالی که در سال ۱۴۰۱ این میزان ۷۸ هزار و ۸۴۸ دستگاه بوده است که شاهد افزایش ۲ درصدی هستیم.

آهکی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ از مجموع وسایل نقلیه سنگین مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی در استان، ۶۴ هزار و ۲۴۵ دستگاه موفق به اخذ کارت معاینه فنی شده، و ۱۶ هزار و ۴۳۵ دستگاه در انجام تست‌های مکانیزه مردود شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در مراکز فوق علاوه بر بازدیدهای ظاهری شامل کیفیت آج لاستیک‌ها، شیشه‌ها و آینه‌ها، چراغ‌ها، کمربند ایمنی، کپسول آتش نشانی، باک‌ها، درها و موارد ایمنی داخل خودرو، آزمون‌های مکانیزه شامل تست ترمز، لغزش جانبی چرخ‌ها، تست آلاینده‌ها، کیلومتر شمار و تست نور صورت می‌پذیرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان تصریح کرد: علاوه بر پایش و نظارت برخط بر فعالیت این مراکز، کارگروهی متشکل از نمایندگان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، دفتر فنی استانداری، پلیس راه، محیط زیست و اداره کل استاندارد، به صورت ماهیانه از مراکز معاینه فنی استان بازدید میدانی به عمل آورده و عملکرد دستگاه‌ها و نحوه معاینه فنی انجام شده را کنترل می‌کنند.

کد خبر 747065

دیگر خبرها

  • نیاز انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی
  • سنجش سلامت گامی برای شناسایی به موقع کودکان دارای اختلال
  • انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی نیازمند است
  • مراجعه ۸۰ هزار خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان
  • دیدار مدیرکل انتقال خون یزد با فرمانده سپاه الغدیر استان 
  • انواع درد دندان‌ و علل آن | خودمان برای تسکین درد چه کار کنیم؟ | چه زمانی به دندانپزشک مراجعه کنیم؟
  • بازدید دانش آموزان یزدی از انتقال خون یزد
  • مراجعه بیش از یک هزار ایلامی به پایگاه انتقال خون
  • انتقال ایدز و هپاتیت با زالو درمانی | پزشک اجازه تهیه و مصرف زالو برای بیمار را ندارد
  • ۳ تصادف در گناوه/ ۲ نفر فوت و ۱۰ نفر مصدوم شدند