Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@09:23:59 GMT

دینار نایاب شد

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۰۳۸۱۷

دینار نایاب شد

اغلب بانک‌ها، صرافی‌های بانکی و مجاز بانک مرکزی دیناری برای فروش به زائران ندارند و دلار و یورو را نیز به قیمت صرافی‌های بانکی به زائران می‌فروشند.

 با نزدیک‌شدن به اربعین حسینی بازار خرید و فروش دینار عراق در بازار ارز داغ‌تر می‌شود و زائران بیشتری برای خرید ارز اقدام می‌کنند اما خرید دینار عراق از این طریق برای برخی زائران معضل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود آن که بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که زائران اربعین می‌توانند ارز مورد نیاز خود را تا سقف ۱۰۰ یورو یا معادل آن از طریق صرافی‌های بانکی و تحت نظارت بانک مرکزی تامین کنند، اما اغلب صرافی‌های بانکی دیناری برای فروش به زائران ندارند.

پس از آن که در سال گذشته تامین ارز زائران اربعین در نقاط مرزی با مشکلاتی همراه شد، بانک مرکزی امسال تصمیم گرفت که ارز مورد نیاز زائران را در شهر محل سکونت آن‌ها تامین کند. از سوی دیگر، بر همین اساس زائران اربعین این روزها برای تهیه ارز خود به بازار ارز مراجعه می‌کنند، اما متصدی یکی از صرافی‌های بانکی به ایسنا، گفت: هیچ‌کدام از صرافی‌ها چه بانکی و چه غیربانکی در حال حاضر دینار عراق ندارند و فقط می‌توانیم دلار یا یورو پرداخت کنیم که البته اطلاعی از شرایط چنج کردن دلار در عراق نداریم.

وی افزود: تنها یکی از صرافی‌ها دینار دارد که اکثر زائران برای خرید دینار به آن صرافی مراجعه می‌کنند یا اگر می‌خواهید منتظر نمانید از دلالان هم می‌توانید خرید کنید.او قیمت فروش دلار را ۱۱ هزار و ۴۰۰ تومان و یورو را ۱۲ هزار ۶۰۰ تومان برای اربعین اعلام کرد که در واقع همان قیمت صرافی‌های بانکی است.مراجعه به صرافی بانکی که گفته می‌شد دینار برای فروش دارد، حاکی از تشکیل صفی طولانی برای خرید دینار از صرافی مورد نظر بود.

این صرافی دینار عراق را با قیمت ۹۹ ریال به زائران می‌فروخت و این در حالی است که دلالان در بازار، دینار عراق را با قیمت ۱۰۰ ریال می‌فروختند.

مشاهدات از شعب بانکی نیز حاکی از عدم فروش دینار عراق در این شعب است.

دلار و یورو در حالی با قیمت صرافی‌های بانکی به زائران اربعین فروخته می‌شود که پیش‌تر بانک مرکزی از فروش ۱۰۰ یورو یا معادل آن با نرخ بازار ثانویه خبر داده بود.

/ایسنا

 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۳۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه

به گزارش پارس نیوز، سامانه خودنویس به نشانی khodnevis.mrud.ir از خرداد ۱۴۰۲ در اختیار عموم مردم بوده و به مرور انواع معاملات اجاره روی این سامانه بارگذاری و رفع ایراد شد.

۲۱ بهمن سال گذشته نیز دسترسی مشاوران املاک تهران به سامانه قدیم (سامانه املاک و مستغلات) حذف و مشاوران املاک برای ثبت قراردادهای اجاره به سامانه جدید (سامانه خودنویس) ارجاع داده شدند.

این اقدام وزارت راه و شهرسازی مورد انتقاد برخی مشاوران املاک قرار گرفت که آن را نوعی تصدی‌گری دولت در حوزه اصناف و مشاغل می‌دانند.

با این حال هادی عباسی ـ معاون وزیر راه و شهرسازی بهمن سال گذشته گفت که با راه‌اندازی سامانه خودنویس، مشاوران املاک بیکار نمی‌شوند و امکان فعالیت برایشان فراهم است اما باید به نقطه‌ای برسیم که خدمات مشاوران املاک تخصصی شود و ارتقا یابد.

به تازگی نیز مهدی ساسانی ـ مدیر سامانه خودنویس گفته است: در برنامه است تا خردادماه امسال نسخه اولیه قرارداد خرید و فروش در این سامانه رونمایی شود.

سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات در سال ۱۳۸۸ تحت عنوان ایران املاک آغاز به کار کرد و همان زمان وزارت راه و شهرسازی سامانه را از وزارت صمت دریافت کرد و مکلف شد تا دسترسی مردم به کد رهگیری رایگان بدون مراجعه به مشاوران املاک و مستغلات را ایجاد کند. به مدت ۱۴ سال اقدام خاصی روی این سامانه ایجاد نشد و با آغاز به کار دولت سیزدهم با بررسی سامانه مقرر شد تا سامانه جدید راه اندازی شود. زیرا به روز رسانی سامانه املاک و مستغلات عملاً ممکن نبود.

در حال حاضر اگر ملکی در سامانه املاک و اسکان ثبت نشده باشد امکان استفاده از سامانه خودنویس را برای عقد قرارداد ندارد.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • مذاکره آیندهوون با بارسلونا برای خرید ارزان دِست
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه
  • نرخ دینار عراق، درهم امارات و سایر ارزها، امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خبر مهم درباره کارت به کارت و خرید با کارت بانکی
  • قیمت دینار عراق امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کارایی‌های عجیب کارت ملی در ایران؛ از خرید خودرو تا گوسفند!
  • فروش سوالات آزمون‌های نهایی و استخدامی ترفندی برای کلاهبرداری
  • فروش سوالات آزمون‌های نهایی و استخدامی ترفندی برای کلاهبرداری است