Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@00:14:00 GMT

افزایش 15درصدی حقوقها در سال99

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۰۴۴۸۵

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به ویژگی‌های بودجه سال ۱۳۹۹ اظهار کرد: منابع بودجه سال ۹۹ کمترین وابستگی را به نفت دارد به طوری که می‌توان گفت بودجه جاری این سال مطلقا به نفت وابستگی ندارد. ناطقان:محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه پیش از ظهر امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیأت وزیران در جمع خبرنگاران درباره مهمترین ویژگی‌های بودجه سال ۹۹ اظهار کرد: بودجه سال ۱۳۹۹ در چارچوب طرح اصلاح ساختار بودجه تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه در بودجه ۹۹ هم در منابع و هم در مصارف اصلاحاتی را که در طرح اصلاح ساختار مورد توجه بود لحاظ کردیم.

نوبخت گفت: منابع بودجه ۹۹ کمترین وابستگی را به نفت دارد به طوری که می‌توان گفت بودجه جاری مطلقا به نفت وابستگی ندارد و ما حتی ریالی از نفت را در بودجه‌های جاری و هزینه‌ای صرف نخواهیم کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: منابعی را که از نفت به عنوان واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای تحصیل می‌شود، صرفاً صرف تملک دارایی‌های سرمایه‌ای کرده و برای طرح‌های عمرانی از آن استفاده می‌کنیم.

وی با بیان اینکه سه منبع جایگزین نفت در بودجه جاری سال آتی می‌شود، اظهار کرد: دولت با استفاده از حجم قابل توجهی از یارانه‌های پنهانی که در حوزه حامل‌های انرژی وجود دارد، بخشی از نیازهای خود را تامین می‌کند. بخش دیگر که حجم قابل توجهی را شامل می‌شود، مربوط به دریافت مالیات است؛ این موضوع به معنای افزایش مبلغ دریافتی از مالیات دهندگان فعلی نیست، بلکه بر اساس طرح دولت، مالیات کلیه بنگاه‌های تولیدی تقلیل می‌یابد، اما پایه‌های جدیدی مثل عایدی سرمایه تعریف کرده‌ایم که می‌توانیم از طریق آنها مالیات بیشتر و متناسب‌تری داشته باشیم. همچنین با رفع بخشی از معافیت‌های مالیاتی موجود می‌توانیم نیازهای خود را از وابستگی به نفت جبران کنیم.

نوبخت سومین راهی که برای جایگزینی نفت در بودجه ۹۹ پیش بینی شده است را مولدسازی دارایی‌های دولت عنوان کرد و گفت: از این طریق از هفت میلیون میلیارد تومانی که وجود دارد می‌توانیم استفاده کنیم. بنابراین به نحو مقتضی می‌توانیم منابع جایگزین نفت را تامین کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین با اشاره به تشکیل کمیته‌ای ویژه برای رسیدگی به وضعیت هزینه‌های بودجه‌ای، گفت: همه هزینه‌های موجود در حال بررسی از سوی این کمیته است و این کمیته بررسی می‌کند که آیا همه این هزینه‌ها باید انجام شود و آیا می‌توان این هزینه‌ها را از طرف دیگر از جمله بخش غیر دولتی تامین کرد.

وی خاطر نشان کرد: اشکالی که در حال حاضر وجود دارد عدم تسلط و تمرکز بر اجرای سیاست‌ها است؛ بر اساس آنچه در اصلاح ساختار بودجه لحاظ شده و در بودجه سال آتی نیز متعین شده است، همه دستگاه‌های اجرایی را که شامل ۱۰۰۰ دستگاه هستند بر اساس برنامه‌ها به دو دسته تقسیم کرده‌ایم؛ دسته نخست دستگاه‌هایی هستند که سیاست‌های برنامه‌ای را اجرا می‌کنند؛ بطور مثال در حوزه درمان مشاهده می‌کنیم که همه دستگاه‌ها حوزه درمان دارند. در این خصوص یکی از دستگاه‌ها باید سیاستگذار باشد و سایر دستگاه‌ها مجری آن؛ در همین راستا ما تعداد دستگاه‌های سیاستگذار را کمتر از ۱۰۰ دستگاه خواهیم کرد. این در حالیست که در بودجه‌های سنواتی بیش از ۱۰۰۰ دستگاه و ردیف دراین خصوص وجود داشت.

نوبخت افزود: همچنین موافقتنامه‌های بودجه‌ای میان دستگاه‌های مجری و سیاستگذار در حال تبادل است و همراه بودجه، یک سند اجرایی بودجه‌ای را که بر اساس بودجه ریزی بر مبنای عملکرد تهیه می‌شود به مجلس می‌دهیم؛ البته در این زمینه پیشنهاد ما مصوبه مجلس نیست، بلکه جهت اطلاع آن را در اختیار نمایندگان مجلس قرار می‌دهیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ارائه لایحه بودجه ۹۹ به صورت دو سالانه را از دیگر ویژگی‌های بودجه سال آتی عنوان کرد و گفت: بودجه ۱۴۰۰ نیز به صورت بودجه ریزی ارکان و جهت اطلاع همراه با بودجه سال ۹۹ تقدیم مجلس می‌شود و ارقام آن بعدا می‌تواند اصلاح شود.

وی در پایان با اشاره به وضعیت حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان در بودجه سال ۹۹ خاطرنشان کرد: با توجه به نرخ تورم که الان نرخ تورم نقطه‌ای ۶ واحد درصد است، به طور متوسط حدود ۱۵ درصد حقوق کارکنان دولت را در سال ۱۳۹۹ افزایش می‌دهیم. البته این موضوع نیاز به تایید دولت و سپس تصویب مجلس دارد، اما با همه اوصاف این رقم به صورت متوسط است و برای حقوق‌های پایین این افزایش از ۲۰ درصد نیز بالاتر خواهد رفت. منبع: ایسنا برچسب ها: افزایش ، حقوق ، کارمندان ، نوبخت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: افزایش حقوق کارمندان نوبخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۴۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند

قناعت استاندار خراسان جنوبی در خصوص دیدار خود با مسعود شکیبایی فر رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت با توجه به اینکه خراسان جنوبی در مسیر دو کریدور اصلی شمال به جنوب و شرق به غرب کشور واقع شده، موضوع کیفیت محور‌های مواصلاتی در زمینه ارتقای ایمنی سفر مسافران و گردشگران، برای ما از اهمیت بسزایی برخوردار است.

او افزود: این دیدار با هدف پیگیری دو موضوع اساسی تخصیص اعتبارت باند‌های دوم استان و اجرای طرح بازآفرینی شهری انجام شد.

قناعت با اشاره به نتایج مطلوب این نشست، اظهار کرد: در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود باند‌های دوم، محور‌های مواصلاتی و راه‌های روستایی استان، درخواست مساعدت و تخصیص اعتبارات باند‌های دوم و مصوبات سفر رئیس جمهور در این زمینه ارائه شد.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: روش‌های تأمین مالی تکمیل باند‌های دوم و استفاده از ظرفیت‌های قانونی همچون تهاتر‌ها و ماده ۵۶ در این زمینه، به جهت سرعت بخشیدن به روند اجرای کار از دیگر مباحث مطرح شده در این دیدار بود.

بیشتر بخوانید

 انجام ۲۷۰ کیلومتر عملیات برف روبی در محورهای خراسان جنوبی

او تصریح کرد: رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور این قول مساعد را داد که حداکثر تلاش را برای تخصیص اعتبارات باند‌های دوم استان داشته باشد.

در این دیدار که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی استان همراه بود، بر اساس گزارشی که کارشناسان دفتر راه و ترابری سازمان برنامه و بودجه کشور ارائه کردند، خراسان جنوبی بیشترین عملکرد را در حوزه باند‌های دوم و طرح‌های افتتاحی در سطح کشور داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • افزایش نظامی گری دولت انگلیس
  • نظر دولت درباره تعطیلات آخر هفته؛ پنجشنبه یا شنبه‌ها؟
  • چرا بازگشت انسان به ماه سخت است؟
  • ورود ماهانه ۱۵ دستگاه اتوبوس به چرخه خدمت‌رسانی مشهد
  • بودجه ویژه‌ای برای فرهنگ قزوین لحاظ کردیم
  • انتقاد دیوان محاسبات از افزایش نامتعارف هزینه برخی دستگاه‌ها
  • اقدام تبعیض‌آمیز سازمان برنامه درباره برخی دستگاه‌ها
  • اقدام تبعیض‌آمیز سازمان برنامه در افزایش هزینه برخی دستگاه‌ها
  • درخواست ۸۷۰ دانشگاه اروپایی برای افزایش بودجه تحقیق و توسعه