Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-03-29@11:01:17 GMT

کشت کلزا در ۸۰ هکتار از اراضی دامغان

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۰۴۸۹۵

کشت کلزا در ۸۰ هکتار از اراضی دامغان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، سید محسن طباطباییان مدیر جهاد کشاورزی دامغان در حاشیه بازدید از مزارع کشاورزی دامغان در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان اینکه امسال ۸۰ هکتار از اراضی شهرستان به زیر کشت کلزا می‌رود،گفت: این اقدام در راستای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر خودکفایی دانه‌های روغنی نیز پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه امسال سطح زیر کشت اراضی کلزا به نسبت سال قبل افزایش داشته است، افزود: فرات، کلاته رودبار و امیرآباد ازجمله مناطقی هستند که به کشت کلزا اختصاص داده‌شده است تا بتوان با این اقدام گام مؤثر در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی برداشت.

مدیر جهاد کشاورزی دامغان بابیان اینکه کاشت گیاه کلزا در شرایط فعلی مقرون‌به‌صرفه است، ابراز داشت: این محصول ارزشمند علاوه بر ارزش غذایی در اصلاح خاک‌های کشاورزی نیز مؤثر بوده و قابلیت کنترل علف‌های هرز را دارد و همچنین این گیاه باریشه‌های عمیق خود قسمت‌های زیرین خاک را نیز اصلاح می‌کند.

طباطباییان بابیان اینکه مبلغ ۵۰ میلیون ریال در هر هکتار تسهیلات به بهره‌برداران این بخش پرداخت می‌شود، تصریح کرد: مساعدت در اجرای آبیاری میکرو و همچنین نظارت‌های فنی موردنیاز برخی از این حمایت‌ها است.

او اظهار داشت: تلاش میکنیم تا با کشت محصول کلزا گام کوچکی در راستای تأمین روغن کشور برداشته و با ترویج آن در سال‌های آینده شاهد رونق هرچه بیشتر آن باشیم.

انتهای پیام / م

ترویج کاشت کلزا گامی موثر در تأمین روغن کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۴۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، حسین برزگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از تجهیز بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی استان به سامانه‌های نوین آبیاری در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وی افزود: با توجه به اهمیت آب در بخش کشاورزی و وضعیت بارش‌ها در سال جاری، مدیریت مصرف آب در مزارع و باغات ضروری است.

حسین برزگر گفت: اجرای سامانه‌های نوین آبیاری، یکی از روش‌های اصلی و کاربردی مدیریت آب در مزارع است که منجر به افزایش راندمان و بهره‌وری مصرف آب در مزرعه و پایداری تولیدات محصولات کشاورزی می‌گردد.

ایشان با تاکید بر اجرای سامانه‌های نوین آبیاری با راندمان بالاتر و مصرف آب کمتر گفت: یکی از موارد مهم و ضروری ارتقاء سامانه‌های نوین آبیاری و توسعه فناوری‌های نوین در این بخش است و استان ما، یکی از استان‌های پایلوت در خصوص آبیاری هوشمند در سطح کشور است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه در سالیان اخیر استفاده کشاورزان از این سامانه‌ها به شدت افزایش یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی استان با کمک اعتبارات دولتی و سرمایه‌گذار بخش خصوصی به سامانه‌های نوین آبیاری، مجهز گردیده است.

برزگر به اعتبارات سفر ریاست محترم جمهور در اجرای پروژه‌های آب و خاک و اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در استان اشاره کرد و افزود: این اعتبارات زمینه‌ساز جهش بزرگی در اجرای این طرح‌ها است.

وی به مشارکت کشاورزان و بهره‌برداران، نیز در اجرای این طرح‌ها اشاره و تاکید کرد که مشارکت بهره‌برداران در پیشبرد این طرح‌ها بسیار مهم است.

این مقام مسئول عنوان کرد: مدل سرمایه‌گذاری مشارکتی که در سال گذشته موجب جذب سرمایه‌گذار در بعضی از طرح‌ها گردید، به‌عنوان مدل کشوری معرفی و در همین راستا، از سوی معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، استان چهارمحال و بختیاری به عنوان استان برتر معرفی گردید.

حسین برزگر در ادامه افزود: با توجه به درخواست متقاضیان در این بخش، استفاده از سرمایه‌گذار بخش خصوصی نیز کمک شایانی به اجرای این طرح‌ها می‌کند.

وی با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری بر اساس درصد تجهیز سطح مزارع، به سامانه‌های نوین آبیاری، جزو استان‌های پیشرو و برتر در کشور است تشریح کرد: بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان، تاکنون به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده‌اند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در پایان گفت: این طرح‌ها خصوصاً در محدوده روستاها در افزایش بهره‌وری و راندمان مصرف آب، افزایش اشتغال و درآمد کشاورزان و مهاجرت معکوس اثرات مطلوبی داشته و اجرای سامانه‌های نوین آبیاری از اولویت های اساسی این سازمان در سال ۱۴۰۳ است.

خبرنگار: لیلا حیدری

انتهای خبر/

کد خبر: 1225407 برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تغییرات آب وهوایی

دیگر خبرها

  • کشت گندم در ۵۹ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری
  • ۹۵ درصد اراضی کشاورزی تا شهریور ۱۴۰۳ رفع تداخل می شوند
  • چهارمحال و بختیاری پیشرو در تجهیز اراضی به سامانه نوین آبیاری
  • ارزش تولیدات کشاورزی کشور ۷۰ میلیارد دلار است
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در ۱۸۹ هزار هکتار از اراضی آذربایجان غربی
  • اختصاص اعتبار ویژه برای اجرای طرح‌های آب و خاک در آذربایجان غربی
  • تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
  • شوری ۶.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی و چالش بهره‌وری در تولید
  • بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند
  • نزدیک به 576 هکتار اراضی ملی به بیت المال بازگشت