Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند، محسن احتشام با بیان اینکه نمایشگاه بزرگ مواد غذایی آلمان (آنوگا) یکی از برجسته‌ترین نمایشگاه‌های مواد غذایی جهان برای تجارت خرده فروشی، خدمات غذایی و بازار کترینگ به شمار می‌آید افزود: این نمایشگاه در بازه زمانی ۱۳ تا ۱۷ مهرماه جاری برگزار شد که خراسان جنوبی نیز از شرکت‌کنندگان آن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی بیرجند تاکید کرد: این نمایشگاه خاص از ۱۰ نمایشگاه تجاری جداگانه در زیر یک سقف تشکیل شده بود و منابع بی‌شماری از الهام بخشی در سراسر فضای ۲۸۰ هزار مترمربعی نمایشگاه وجود داشت.  

 ادامه داد: در کنار نمایش روندهای آتی بازار، برنامه‌های تکمیلی جذاب و نیاز فرصت‌های تجاری فوق العاده، در انتظار کسانی بود که فرصت ارایه محصولات خود را در این نمایشگاه داشتند.

وی گفت: فعالیت‌های گسترده اتاق بازرگانی بیرجند در این چندساله باعث شد تا ۴۰۰ تن زرشک از استان خراسان جنوبی صادر و در غرفه‌های نمایشگاه بزرگ مواد غذایی دنیا از جمله نمایشگاه آنوگا به نمایش گذاشته شود در حالیکه در پنج سال گذشته این میزان کمتر از ۵۰ تن بوده است.  

 رئیس شورای ملی زعفران ایران تاکید کرد: در این نمایشگاه بیش از ۱۵۰ کشور دنیا حضور داشتند و از ایران نیز ۲۶ شرکت در زمینه خشکبار، زرشک، زعفران، پسته، کشمش، انجیر و خرما شرکت کردند.

 وی گفت: در این نمایشگاه برای اولین بار از برند ملی زعفران و علامت جمعی زعفران با حضور سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در فرانکفورت، رئیس اتاق بازرگانی اردبیل، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران، رئیس اتحادیه گیاهان دارویی و جمعی از صادرکنندگان نمونه کشور رونمایی شد.  

احتشام بیان کرد: در دوره قبلی حدود ۱۶۰ هزار بازدیدکننده تجاری از ١٩٢ کشور شرکت کرده بودند که در این دوره با هفت هزار غرفه از ۱۵۰ کشور  فرصت بسیار مناسبی برای فتح بازارهای جدید نصیب شرکت کنندگان ایرانی و سایر کشورها شد.

۹۸۹۳ * ۶۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی ایران خراسان جنوبی آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد

حسام شعبانی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید محصولات آزمایشگاهی تشخیص تقلب‌های غذایی و محصولات ژنتیکی دستکاری‌شده از طریق DNA، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره محصولات تولید شده در این شرکت توضیح داد: درحال حاضر، این شرکت، تنها شرکت دارنده مجوز آزمایشگاه‌های تشخیص برنج تقلبی داخلی و وارداتی با عنوان «ژنوتایپینگ» یا روش تشخیص اصالت برنج از طریق انگشت‌نگاری در جهان است. 

وی به آخرین دستاورد این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید کیت‌های تخصصی تشخیص تقلب مواد غذایی برپایه DNA، اشاره کرد و گفت: خط تولید کیت‌های تشخیص تقلب موادغذایی، توسط متخصصان این شرکت با هدف استفاده گسترده در کارخانه‌های تولیدکننده موادغذایی، راه‌اندازی شد. 

وی در همین راستا افزود: اما به دلایل گوناگون، ازجمله شرایط اقتصادی، شرایط نظارتی و سیاست‎های کلان، این کیت‌ها در کشور رواج پیدا نکرد. 

شعبانی درباره تولید کیت‌های عفونی پزشکی برای انسان توسط این شرکت توضیح داد: بعد از توقف تولید کیت‌های تشخیص تقلب‌های غذایی براساس دی‌ان‌ای، به دنبال کیت‌های عفونی پزشکی انسانی رفتیم. 

این فناورحوزه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، توضیحات بیشتری درباره کیت‌های تشخیص تقلب غذایی برپایه DNA ارائه کرد و گفت: نوع دی‌ان‌اِی، براساس کلیدواژه‌هایی که برای هر موجود زنده‌ای دارد برای تشخیص موادغذایی به کار می‌آید.

وی افزود: برای نمونه، جهت تشخیص تقلب‌های غذایی در سوسیس و کالباس از دی‌ان‌ای حیوان خوک، استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به عدم‌تجاری‌سازی این کیت‌های تشخیص‌دهنده تقلب‌های موادغذایی افزود: به دلایل بسیاری از جمله عدم توجه به کیفیت در کشور ما، مشکلات ارزی و برخی قوانین سخت‌گیرانه، رقابت سالم و درستی برای تجاری‌سازی کیت‌های تشخیص دهنده برپایه دی‌ان‌ای داخلی شکل نگرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • محصولات فناورانه ایران در نمایشگاه روسیه
  • مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم های جدید علیه تهران
  • نمایش شکوه اقتدار نیروهای مسلح در خراسان جنوبی+ عکس و فیلم
  • نمایش توان و دستاورد‌های نیرو‌های مسلح در رژه روز ارتش
  • نمایش شکوه اقتدار نیروهای مسلح در بیرجند + تصویر
  • ۳۴۰ شرکت ایرانی و خارجی در نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری محصولات آرایشی و شوینده
  • افتتاح دفتر نمایندگی اتاق مشترک ایران و آلمان در خرمشهر
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد