Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ربانی، رئیس انجمن غدد  و متابولیسم کودکان ایران بیان داشت: بیماری‌های متابولیک ارثی هستند که در اغلب آنها با یک رژیم اصلاح شده از ضایعات عصبی روانی و جسمی جلوگیری می‌شود. تعدادی از این بیماریها نیز قابل تشخیص اما قابل درمان نیستند.  

رئیس دوازدهمین کنگره بیماری‌های متابولیک گفت: تشخیص زودرس بیماری‌های متابولیک بسیار مهم است، چون این ضایعات و مشکلات می‌تواند سلامت نوزاد و خانواده را تهدیدکند اما زمانی که تشخیص داده شود، خیلی ساده با یک رژیم کنترل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ربانی ضایعات این بیماری را عقب افتادگی روانی، جسمی و حرکتی عنوان کرد و افزود: آن تعداد از بیماری‌های متابولیک که قابل درمان نیستند اهمیتش در این است که می‌توان از تکرار این زایمان‌ها در فامیل با تشخیص ژنتیک جلوگیری کرد؛با غربالگری و تشخیص قبل از تولد می‌توان از این بیماری پیشگیری کرد.

وی ادامه داد: برای آنکه بتوانیم این بیماری‌ها را تشخیص دهیم، نیاز به امکانات است که ما آزمایشگاه متابولیک مرکز رشد و تکامل را فراهم کرده‌ایم و در حال حاضر در روز سوم تولد با یک قطره خون می‌توانیم ۵۲ نوع بیماری متابولیکی را تشخیص دهیم؛ علاوه بر مرکز تشخیصی این بیماری‌ها  توانستیم اطلاعات و دانستنی‌های این بیماری‌ها را برای پزشکان عمومی و اطفال ارتقا دهیم.

رئیس مرکز تحقیقات رشد و تکامل دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: برای اینکه شناخت پزشکان متخصص از این بیماری‌ها بالا برود، یک همایش سه‌ روزه باعنوان علوم پایه بیماری‌های ارثی همزمان با کنگره متابولیک برگزار می‌شود تا همکاران درک بهتری از این بیماری داشته باشند.

دوازدهمین کنگره بیماری‌های متابولیک و اولین همایش علوم‌ پایه در بیماری‌های ارثی از ۱۵ تا ۱۷ آبان ۹۸ دربیمارستان  مرکز طبی کودکان برگزار می‌شود.

۴۷۲۱۲

کد خبر 1308841

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نوزاد کودکان بیماری های خاص سوریه ترکیه ایالات متحده آمریکا تیم ملی فوتبال ایران دونالد ترامپ آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب پیاده روی اربعین اربعین لیگ برتر نوزدهم ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۶۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع ۳۸۳ مورد حیوان‌گزیدگی در تعطیلات نوروز در خوزستان

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از مراجعه ۳۸۳ مورد حیوان‌گزیدگی به مرکز درمان پیشگیری هاری در تعطیلات نوروز در خوزستان خبر داد.

دکتر پژمان بختیاری‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مراقبت بیماری‌های واگیر در ایام تعطیلات نوروز با برقراری کشیک مبارزه با بیماری‌ها در ستاد مرکز بهداشت و مراکز درمان پیشگیری هاری و پایگاه‌های مراقبت مرزی انجام شده است و از ۲۵ اسفندماه تاکنون ۶۶۵ سندروم بیماری‌های واگیر، شناسایی و مراقبت و اقدامات لازم در مورد موارد مشکوک انجام شده است.

وی افزود: در این مدت از ۲۲۲ مورد اسهال، نمونه تهیه و از نظر التور در آزمایشگاه مرکز بهداشت بررسی شدند. همچنین از ۳۲۲ مورد مشکوک به مالاریا لام تهیه شد که یک مورد آن مثبت بود و تحت درمان قرار گرفت.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در این مدت یک مورد فلج شل نیز شناسایی و مراقبت‌های لازم از جمله نمونه‌برداری و ارسال نمونه به آزمایشگاه مرجع کشوری و بررسی موارد تماس انجام شده است.

وی بیان کرد: در تعطیلات نوروز امسال تاکنون ۳۸۳ مورد جدید حیوان‌گزیدگی به مرکز درمان پیشگیری هاری مراجعه کرده‌اند و در مجموع برای ۸۳۱ نفر واکسن هاری تزریق شده است.

بختیاری‌نیا گفت: دو مورد طغیان بیماری‌های آب و غذا نیز شناسایی و کنترل شده است.

وی افزود: در این مدت ۲۲۳ مورد بازدید از واحدهای زنجیره سرد و مراکز ارائه‌دهنده خدمات مراقبتی و واکسیناسیون انجام شده است. همچنین در پایگاه‌های مراقبت مرزی بیش از ۵ هزار نفر از مسافران غربالگری سندرومیک شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیماری اجسام لویی چیست؟
  • آخرین مهلت ارائه پروپوزال به فراخوان طراحی سامانه هوشمند تشخیص بیماری‌های دندان
  • تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی قبل از بروز علائم ممکن شد
  • اجرای برنامه سلامت شهری در کیش
  • مراقبت سندرومیک بیش از ۸۲ هزار نفر در پایگاه‌های مرزی خراسان رضوی
  • طراحی و تولید اسپری‌های بینی در حجم های متفاوت برای اولین بار در کشور
  • اهمیت اجرای نظام مراقبت بیماری‌های واگیر و غیر واگیر در کیش
  • واکسیناسیون رایگان بیش از ۴۶۰ هزار راس دام سبک و سنگین در مه ولات
  • وقوع ۳۸۳ مورد حیوان‌گزیدگی در تعطیلات نوروز در خوزستان
  • تشخیص بیماری قلبی با سرفه