Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید احمد مرتضوی مقدم چهارشنبه در دیدار با  آیت الله لطف الله دژکام  نماینده ولی فقیه در استان فارس اظهار داشت: درراستای آشنایی جامعه اسلامی از قوانین و مقررات  دعاوی حقوق و دیگر مسائلی که در دادگاه‌ها روی می‌دهد  حضور وکلا و قضات بسیاری از مشکلات و معضلات پیش روی جامعه را کاهش می‌دهد.
 وی با اشاره به اینکه  این طرح از سوی رئیس قوه قضائیه مبنی بر ترسیم چارچوبی برای برقراری عدالت، دستگاه قضائی بوده است، افزود: دستگاه‌های  قضایی  در صدد اجرای این  طرح  با  حضور یک وکیل و یا  قاضی درمساجد است  و در این مورد  هیأت عمومی دیوان عالی ایجاد وحدت رویه در مورد احکام متعارضی که در سراسر کشورباعث برداشت متفاوت می شود جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دیوان عالی کشور خاطر نشان کرد:  استقرار یک روحانی در شورای حل اختلاف از دیگر مواردی که باعث می شود پرونده‌های دعاوی  قبل از اینکه وارد محاکم قضایی شود منجر به  صلح و سازش طرفین دعاوی  گردد و در نتیجه التهابی که در  میان خانواده‌ها ایجاد می شود را کاهش می یابد.

حضور روحانیون در شورای حل اختلاف باعث صلح و سازش می شود
نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز نیز در این دیدار گفت: استقرار یک روحانی در شورای حل اختلاف علاوه بر کاهش ورود  پرونده‌ها  به محاکم قضایی، صلح  و سازش را در میان طرفین دعوا ایجاد کرده و همچنین ورود پرونده‌ها کاهش می دهد.
آیت الله لطف الله دژکام افزود: مهم ترین اهداف و رویکرد  روحانیون  بر قراری  آرامش  اجتماعی  وصلح و سازش است نبابراین حضور این قشر تاثیر گذار در شوراهای حل اختلاف، کاهش رسیدگی به  پرونده‌های قضایی را به دنبال خواهد داشت.
وی ادامه داد:  با توجه به احترامی که به وکلا و قضات دارم باید به گونه‌ای رفتار شود تا مردم را به شیوه قانون  در تمامی موارد آشنا کنند.

میانگین رسیدگی به پرونده قضایی در فارس ۲۳ روز است
رئیس کل دادگستری فارس در این دیدار از رسیدگی به پرونده های قضایی در این استان به طور میانگین ۲۳ روز خبرداد و اظهار داشت: در استان پهناور فارس ۳۵ شعبه تجدید نظر وجود دارد  و میانگین  مدت رسیدگی به هزارو ۷۲۰ پرونده ۲۳ روز طول می‌کشد که نشان از تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها است.
حجت الاسلام سید کاظم موسوی خاطر نشان کرد:  برای استقرار یک قاضی و یا وکیل در مساجد  نشستی در این مورد برگزار گردید و مقرر شد این طرح  در این استان اجرایی و عملیاتی شود.
وی کرد:  در اجرای این طرح که  درراستای  آشنایی مردم به مسائل حقوقی  استقرار قاضی  در مساجد  یکی از اولویت‌های دستگاه قضایی  است و نیز کسانی که با مسائل حقوقی  آگاه هستند می توانند دراین طرح شرکت کنند.
۹۸۸۵ / ۹۲۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز دیوان عالی کشور قوه قضاییه فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۶۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرلند به پرونده نسل‌کشی علیه رژیم صهیونیستی ورود خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل الجزیره، مایکل مارتین، وزیر خارجه ایرلند اعلام کرد که این کشور در پرونده نسل‌کشی علیه رژیم صهیونیستی که در دیوان بین‌المللی دادگستری گشوده شده است، به آفریقای جنوبی ملحق خواهد شد.

مارتین در بیانیه‌ای اعلام کرد: محبوس کردن اسرا، محروم کردن عامدانه غیرنظامیان از کمک‌های بشردوستانه، هدف گرفتن غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی، استفاده نامتناسب از مواد و تسلیحات انفجاری در مناطق پرجمعیت و مجازات جمعی همه و همه نقض فاحش قوانین بشردوستانه بین‌المللی در مقیاس گسترده است.

وی تاکید کرد: این فهرست ادامه دارد و باید جلوی آن گرفته شود. نگاه جامعه بین‌الملل روشن است. جنگ باید تمام شود؛ کافی‌ست.

به گفته مارتین، شرایط(در غزه) از این بیشتر نمی‌تواند آشکار و عریان باشد. وی اضافه کرد: نیمی از جمعیت غزه با قحطی قریب‌الوقوع و ۱۰۰درصد جمعیت به طور وخیم با عدم امنیت غذایی مواجه هستند. همانطور که دبیرکل سازمان ملل درباره مشاهدات عینی خود از صفوف طولانی کامیون‌های حامل مواد غذایی که در انتظار ورود به غزه بودند و راه بر آنها بسته شده بود، گفته است، «حالا زمان آن رسیده است تا سیل کمک‌های نجات‌بخش به غزه وارد شود. انتخاب مشخص است؛ فوج کمک‌ها یا گرسنگی»؛ امروز من حرف‌های او را تکرار می‌کنم.

دیوان لاهه در ماه ژانویه در حکمی رژیم صهیونیستی را به خودداری از هرگونه اقدام ذیل کنوانسیون نسل‌کشی در غزه ملزم کرد. با این حال، حملات و بمباران وحشیانه صهیونیست‌ها بدون وقفه ادامه یافته است.

عمر شاکر، مدیر دفتر سازمان دیده‌بان حقوق بشر در فلسطین اشغالی ۲۶ فوریه گفته بود که «اسراییل به ۲.۳ میلیون فلسطینی در غزه گرسنگی می‌دهد و در مقایسه با پیش از اعلام حکم الزام‌آور دیوان بین‌المللی، آنها را در معرض خطر بیشتری قرار داده است!

با گذشت حدود ۶ ماه از جنگ غزه، اشغالگران رژیم صهیونیستی در حملات وحشیانه‌شان به این باریکه، تاکنون حدود ۳۲ هزار و ۵۰۰ فلسطینی که عمده آنها زنان و کودکان هستند را به شهادت رسانده‌اند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد هفته جاری سرانجام قطعنامه آتش‌بس فوری در غزه و همچنین آزادی اسرای نزد حماس را تصویب کرد.

کد خبر 6064017

دیگر خبرها

  • «حمید نوری»؛ ۱۶۰۰ روز بازداشت غیرقانونی در بهشت گردشگران
  • ایرلند به پرونده نسل‌کشی علیه رژیم صهیونیستی ورود خواهد کرد
  • ایرلند در پرونده نسل‌کشی آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی شرکت می‌کند
  • بازدید رئیس کل دیوان محاسبات از سازمان برنامه و بودجه و خزانه داری 
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده و محکومیت ۳۷۷ میلیارد تومانی متخلفان
  • رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی انجام می‌شود
  • سازش در پرونده قتل در پویش «به حرمت امام علی(ع)»
  • رئیس‌جمهور: رفع موانع مردمی‌سازی و مشارکت عمومی در امور خیر ضروری است
  • سازش در پرونده قتل پس از ۵ سال در دزفول
  • سازش پرونده قتل با پویش به حرمت امام علی (ع) می بخشم در دزفول