Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@21:30:21 GMT

برخورد با شایعه سازی سلبریتی ها

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۰۷۸۸۹

به گزارش فارس، سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده ناجا در خصوص انتخاب شعار هفته ناجا که "پلیس هوشمند، امین مردم" نامگذاری شده است، گفت: هر سال مهم ترین رویکرد را به عنوان شعار سال در هفته نیروی انتظامی انتخاب می کنیم؛ هوشمند سازی را به عنوان محور و برای تصمیم گیری مبتنی بر اطلاعات و تحلیل درست وضعیت در نظر گرفته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پلیس هوشمند، اشراف کامل بر اوضاع جامعه دارد و وضعیت موجود و آینده را نیز تحلیل می کند، ادامه داد: پلیس هوشمند حوادث را پیش بینی و با سازوکارهایی که در اختیار دارد می تواند از وقوع اتفاقات پیشگیری کند، اگر هم حادثه ای رخ داد باید با آمادگی کامل با آن برخورد کند و با کمترین هزینه موضوع را حل و فصل و شرایط را به موقعیت اولیه خود برگرداند.   

جانشین فرمانده ناجا تصریح کرد: وجود افراد حرفه ای و هوشمند، داشتن فرآیندها و سازمان های یادگیرنده و ... لازمه پلیس هوشمند است.

سردار سلیمانی با بیان اینکه نیروی انتظامی بیشترین سطح تماس با جامعه و مردم را دارد، عنوان کرد: پلیس از سال 80 موضوع مکانیزاسیون را در حوزه هوشمندسازی آغاز کرده است؛ تقریبا همه سامانه ها، آیین نامه ها و فرآیندها طراحی و بانک های اطلاعاتی و امثالهم شکل گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه پلیسی که از جامعه عقب تر باشد، اعتماد لازم را برای مردم ندارد، گفت: نسبت به گذشته تاکنون پلیس روند رو به رشدی را پشت سر گذاشته است.

سردار سلیمانی اعلام کرد: در سال های اخیر با جهشی در حوزه فناوری ها و ماشین های هوشمند روبه رو شدیم که آینده بسیار متفاوتی را پیش بینی می کنیم.

وی گفت: ما باید با همه ظرفیت های موجود بر موضوع هوشمند سازی پلیس تمرکز کرده تا بتوانیم خودمان را همراه با محیط و یک گام جلوتر حرکت کنیم و منفعل در شرایط کنونی نباشیم و مبتکرانه در خصوص حوادث عمل کنیم.

جانشین فرمانده ناجا همچنین به تهدیدات فضای مجازی اشاره کرد و ادامه داد: از سال 90، پلیس فتا شکل گرفت و با استفاده از فناوری های روز در حوزه فضای مجازی حضور پیدا کرد.

وی با بیان اینکه از سال 90 تاکنون جرایم فضای مجازی 20 برابر شده است، گفت: بر همین اساس پلیس فتا را در مرکز تقویت و سپس در استان ها و پس از آن در شهرستان های بالای 100 هزار نفر توسعه دادیم.

سردار سلیمانی عنوان کرد: امروز بیش از 89 درصد جمعیت کشور در فضای مجازی فعالیت می کنند ضمن اینکه 22 هزار نفر هم همیار پلیس فتا هستند.

جانشین فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: وظیفه ما رصد و پایش دائمی فضای مجازی است و هر فعل مجرمانه ای که در این فضا رخ دهد، آن را شناسایی، مدیریت و در نهایت اگر لازم باشد با آن برخورد می کنیم.

این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر اینکه تمرکز ما بر روی اقدامات مجرمانه ای است که در فضای مجازی و یا واقعی جرم محسوب می شود،گفت: متاسفانه امروز در کشور قوانین مدونی در خصوص اعمال مجرمانه در فضای مجازی وجود ندارد و قانون گذاران برای این حوزه سندی مناسب طراحی نکرده اند.

وی درباره فروش و تبلیغ مشروبات الکی در فضای مجازی و نظارت و برخورد با آن، عنوان کرد: این امر در فضای واقعی و  مجازی جرم محسوب می شود.

سردار سلیمانی ادامه داد: 12 مورد اساسی اعمال مجرمانه داریم که به همه آنها می پردازیم، اینکه موفق به برخورد با آنها نمی شویم جای بحث دارد البته این موضوع هم باید عنوان شود که آیا در فضای واقعی جامعه هم می توانیم همه سرقت ها، جرم ها و ... را کشف کنیم؟!

جانشین فرمانده ناجا تاکید کرد: معتقد هستیم که اگر پلیس ظرفیت های لازم را در اختیار داشته باشد، می تواند به تمام مسائل رسیدگی کند.

وی ادامه داد: بیش از 19 هزار نفر در این حوزه با ما در ارتباط هستند و موضوعاتی که در فضای مجازی رخ می دهد را به ما گزارش می دهند، اگر هر کدام اعلام کنند که در یک تارنما مشروبات الکی و ... تبلیغ می شود بلافاصه موضوع را دنبال، افراد را شناسایی و آنها را به مقامات قضائی معرفی می کنیم.

این مقام ارشد انتظامی درباره وقوع شایعات توسط سلبریتی ها و امثالهم در فضای مجازی،گفت: برخی از اعمال مجرمانه، جرم مشهود است که با آن برخورد می کنیم اما در خصوص برخی از اعمال شبهه داریم مثلا تصویربرداری از فعالیت های پلیس، فاش کردن اسرار افراد در فضای مجازی و ... از مواردی است که باید بررسی شود البته این موضوعات از چشمان ما دور نمی ماند؛ این را هم بگویم که عمده اتفاقات فضای واقعی در فضای مجازی رخ می دهد بنابراین باید با آن برخورد شود.

وی افزود: پلیس هوشمند بر موضوعات اشراف دارد علاوه بر آن اتفاقات را پیش بینی، پیشگیری و مراقبت و در نهایت با آن برخورد می کند؛ در همه حوزه های کشور که به امنیت بر می گردد اشراف اطلاعاتی، حضور محسوس و نامحسوس داریم و گزارش هایی هم در این بین تدوین، تنظیم و تحلیل و به همه مراجع کشور ارسال می کنیم.

وی ادامه داد: هر روز ده ها نامه از حوزه های مختلف پلیس برای مسؤولان مربوطه ارسال می کنیم؛ مثلا در مورد اتفاقات کارگری (هپکو) نامه های متعددی به دستگاه های مربوطه ارسال که در آن بر موضوع رسیدگی به حق و حقوق کارگران تاکید شده است.

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه ما موضوعات را مطالبه، پیگیری و در نهایت هشدار می دهیم و پیش بینی می کنیم، گفت: ما با مسؤولان مربوطه و یا کارگرانی که معترض هستند هم ارتباط برقرار کرده و به آنها توصیه می کنیم که از راه های قانونی موضوعات خود را پیگیری و سعه صدر داشته باشند.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: اگر هم موضوعی مثل"هپکو"رخ داد، پلیس هوشمند موظف است که در اولین مرحله از اوضاع مراقبت کند و در نهایت اگر پیشگیری موثر نشد، مجدداً وارد مذاکره با افراد می شود و به آنها توصیه می کند که به امنیت عمومی کشور خدشه ای وارد نکنند.

سردار سلیمانی گفت: در خصوص موضوع "هپکو" ما تمام تلاش خود را کردیم و در صحنه حضور یافتیم همچنین توصیه و مذاکره کردیم تا موضوع بدون درگیری و زد و خورد رفع شود و تا حدی هم توانستیم با مذاکره جمعیتی که بر روی ریل های قطار حضور داشتند را هدایت،کنترل و کاهش دهیم؛ این در حالی است که پرسنل ما در این موضوع صدمه دیدند، این یعنی پلیس هوشمند و سعه صدر پلیس ناشی از هوشمندی پلیس است.

جانشین فرمانده ناجا درباره اقدامات نیروی انتظامی برای برگزاری مراسم اربعین حسینی(ع)، گفت: پیش بینی ما این است امسال جمعیتی بیش از سال های گذشته در این مراسم معنوی شرکت می کنند؛ بنابراین برای تسهیل در تردد زائران تمهیداتی اندیشیده شده و حضور ما در مرزها توسعه یافته و گیت ها را هم افزایش داده ایم و ...

سردار سلیمانی به حذف روادید و افزایش زائران اشاره و عنوان کرد: از این رو برگ های موقت اعزام را تعریف کردیم که تاکنون در روز 40 هزار گذرنامه معمول چاپ و 100 هزار برگه های تردد موقت صادر می کنیم.

جانشین فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: امسال تعداد تردد از مرزها نسبت به سال گذشته تا به امروز، 260 درصد افزایش یافته همچنین تاکنون تعداد یک میلیون و 850 هزار گذرنامه و برگ های موقت چاپ شده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۷۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبر‌ها از ساخت پایتخت ۷ | دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

غفوری قائم‌مقام سیما که پیش از این به عنوان مدیر شبکه‌های مستند و افق سیما شناخته می‌شود؛ معتقد است سال ۱۴۰۲ تغییر در شیوه سریال‌سازی یعنی دفتر فیلمنامه شکل گرفت و بنابر این شد تا فیلمنامه‌ای تکمیل نشده وارد تولید نشود.

او می‌گوید: این تغییر رویکردی که هم در ساختار و هم در فضای سریال‌سازی ایجاد شد عملاً در سال ۱۴۰۲ به نتیجه رسید و اکنون بیش از ۱۳۰ فیلمنامه در مراحل مختلف وجود دارد. در سیمافیلم تعداد زیادی سریال در مراحل مختلف پیش تولید، تولید و پس تولید قرار دارد و این‌ها نویدبخش فضای خوبی امسال است.

با سلیم غفوری قائم‌مقام معاونت سیما درباره ساخت سریال‌های جدید، ادامه نهضت دنباله‌سازی، سرانجام ساخت سریال «موسی (ع)» و فصل جدید «پایتخت» و همچنین دستمزد‌های سلبریتی‌ها گفت‌وگویی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید:

آقای سلیم غفوری! سرمایه‌گذاری روی ساخت سریال‌های طنز و برنامه‌های سرگرم‌کننده جواب داد. آنچه که در میان سریال‌های امسال در ماه رمضان هم دیدیم نه ماورایی انتظار داشتیم ماورایی از آب درآمد و نه معمایی، معمایی شد. برنامه‌تان برای ساخت سریال‌های جدید به چه صورت است و آیا به سمت ساخت سریال‌های طنز متعدد خواهید رفت یا خیر؟

چند کار طنز در دست تولید است. این آثار نمایشی برای آنتن تابستان پیش‌بینی شده که از جمله آن می‌توان به سریال «بدل» علی مسعودی (علی مشهدی) اشاره کرد و به تدریج نام سریال‌های بعدی را اطلاع‌رسانی خواهند کرد. «پایتخت» در حال گفتگو هستند طبعاً به طرح و فیلمنامه خوب و جذابی برسند حتماً امسال در دستور کار قرار می‌گیرد. این روز‌ها دفتر فیلمنامه کار‌های جدید در حوزه طنز طراحی می‌کند.

تلویزیون باید بین همه ژانر‌های نمایشی تعادل ایجاد کند

آیا اولویتی برای پرداختن به ژانر‌های نمایشی دارید؛ مثلاً طنز یا درام و معمایی؟

حتماً اولویت بر آن است در گونه‌های مختلف تعادل وجود داشته باشد. تلویزیون هم به کار طنز نیاز دارد و هم کار اجتماعی، هم به کار تاریخی، معمایی، پلیسی و به همه این‌ها نیاز دارد. اگر هر شب تلویزیون، طنز پخش کند در همه شبکه‌ها دلزدگی ایجاد می‌شود. باید بین گونه‌های مختلف تعادل وجود داشته باشد.

کما اینکه همان قدر کار‌های طنز پرمخاطب است که کار‌های تاریخی هم این‌طور است. مصداق بارز آن سریال «سرزمین مادری» که در زمستان کار پرمخاطبی شد. مخاطب آن را پسندید و دنبال کرد؛ بنابراین کار تاریخی هم جذاب است. تلویزیون حتماً بین گونه‌های نمایشی تعادل ایجاد می‌کند و این نکته در دستور کار است.

نکته‌ای درباره نهضت دنباله‌سازی مطرح شد. از نون‌خ، زیرخاکی و پایتخت صحبت شد که نون‌خ و زیرخاکی به آنتن رسیدند و شما به پیگیری «پایتخت» جدید اشاره کردید. آیا قرار است دنباله‌هایی همچون «بچه مهندس» و دیگر چند فصله‌های تلویزیون هم در دستور کار قرار بگیرد؟

باید به ایده رسید و مثلاً باید دید «بچه مهندس» که اشاره کردید چقدر قابلیت ادامه دادن و ساخت فصل جدید را دارد. حتماً کاری قابلیت داشت در نهضت فصل بعدی‌سازی که در دستور کار ما است، مورد توجه قرار می‌گیرد منتها با طرح و ایده جدید. اگر یک دنباله‌ای طرح و ایده جدید نداشته باشد نه تنها موفق نخواهد بود بلکه عقبه آن برند را هم از بین می‌برد.

صحبت‌ها بر سرِ شروع تولید سریال «موسی (ع)» است. آیا امسال جلوی دوربین می‌رود؟

الان سریال «موسی (ع)» در مرحله پیش‌تولید است. تست‌ها را از عوامل و بازیگران و دست‌اندرکاران می‌گیرند. سریال «حضرت موسی (ع)» با یک سیستم نوآوری جدید تولید می‌شود باید تجهیزات آن تأمین و وارد کشور شود. شاید امسال به تولید اصلی نرسد، اما فرآیند آن دنبال می‌شود.

خبر‌هایی در فضای‌مجازی پخش می‌شود که بابک حمیدیان بازیگر نقش «موسی (ع)» خواهد بود و حتی نام‌های دیگری هم مطرح می‌شوند؛ صحت دارند؟

هنوز هیچ‌چیز راجع به هنرپیشه‌ها قطعی نیست و به نظرمن اجازه بدهید کارگردان و تهیه‌کننده در فضای آرامی با عوامل و بازیگران گفتگو کنند تا به نتیجه برسند.

همان‌طور که می‌دانید آقای جبلی درباره ماجرای دستمزد سلبریتی‌ها در تحویل سال توضیحاتی دادند. آیا فرآیند بازنگری و اصلاح فرآیند دستمزد‌ها به چهره‌ها که گفته شد در حال انجام است. دستمزد چهره‌هایی که میهمان برنامه‌های تلویزیونی می‌شوند یا در سریال‌ها و برنامه‌ها حضور دارند اصلاح می‌شود یا خیر؟

فرآیند آن در حال انجام است. طبعاً چهره‌ها برای حضور در سریال، میهمان شدن در تلویزیون، اجرا و به انحاء و گونه‌های دیگر دستمزد‌هایی را طلب می‌کنند. البته این اتفاق فقط مختص به تلویزیون نیست بلکه در فضا‌های رسانه‌ای دیگر هم اتفاق می‌افتد. متأسفانه در خلال صحبت‌هایم به آن اشاره کردم که پلتفرم‌ها فضای دستمزدی را به شدت تغییر دادند. به هر حال اگر قرار باشد این یک بام و دو هوایی‌ها و دستمزد‌های عجیب و غریب کاملاً اصلاح شوند نیازمند همگرایی بین تلویزیون، سینما و پلتفرم‌هاست. اگر این همگرایی کامل شکل نگیرد کنترل شرایط حتماً پیچیده و سخت خواهد بود و این فرآیند حتماً دنبال خواهد شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • شناسایی و دستگیری عامل ایجاد مزاحمت و هتک حیثیت در فضای مجازی
  • دستگیری ۲۰ نفر به دلیل فروش سوال های جعلی آزمون سراسری
  • دستگیری ۲۰ نفر به دلیل فروش سوال‌های جعلی آزمون سراسری
  • فرزندی که حساب پدرش را خالی کرد
  • دستگیری ۴۰۰ نفر مجرم فعال آزمون سراسری در فضای مجازی + فیلم
  • دستگیری عامل انتشار فیلم آدم ربایی در فضای مجازی در زابل
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • آخرین خبر‌ها از ساخت پایتخت ۷ | دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود
  • شناسایی و برخورد باگردانندگان۵صفحه اینستاگرامی هنجارشکن غرب تهران
  • شناسائی و برخورد باگردانندگان۵صفحه اینستاگرامی هنجارشکن غرب تهران