Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@08:00:10 GMT

فعالیت ۱۹ مهدکودک در مناطق حاشیه‌ای و محروم لرستان

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۰۸۹۶۲

فعالیت ۱۹ مهدکودک در مناطق حاشیه‌ای و محروم لرستان

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه زهرا توکلی روز چهارشنبه در سخنانی اظهار کرد: سازمان بهزیستی به‌عنوان تنها متولی صدور مجوز مهدکودک و مهدکودک به‌عنوان مرکزی که مسئولیت مراقبت و فرآیند یاددهی، یادگیری کودکان در ابعاد زیستی، روانی و اجتماعی را عهده‌دار است و با فراهم آوردن فرصت‌ها و تجارب متنوع برای یادگیری کودکان از سن ۶ ماه تا قبل از سن ورود به دبستان تحقق این امر را میسر می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در حال حاضر سازمان بهزیستی لرستان با تحت نظر داشتن ۳۵۶ مهدکودک که شامل ۹۱ مهد شهری، ۲۴۰ روستا مهد، ۱۹ مهد حاشیه‌ای و محروم در مناطق آسیب‌خیز و ۶ آدینه مهد در ۶ شهرستان استان با حضور ۱۴ هزار و ۵۰۰ کودک و ۸۱۵ نیروی شاغل به این مهم پرداخته است.

مدیرکل بهزیستی لرستان خاطرنشان کرد: در این مهدها علاوه بر محتوای آموزشی مصوب بهزیستی کشور آموزش‌هایی در قالب طرح‌های مختلف در حوزه ارتقاء سلامت جسمی و روانی همچون غربالگری اضطراب، سنجش بینایی چشم، مهارت‌های زندگی، مصون‌سازی در برابر اعتیاد(خانواده محور)، آشنایی با فرهنگ ترافیک و حقوق شهروندی، آشنایی با مفاهیم پیشگیری از حوادث و آتش‌سوزی، مهارت‌های حرکتی پایه، احترام به محیط‌زیست و حراست از آن، بهداشت دهان و دندان و... اجرا می‌شود.

توکلی اضافه کرد: همچنین سازمان بهزیستی در مهدهای کودک روستایی و حاشیه‌ای در قالب طرح یک وعده غذای گرم، روزانه با پرداخت ۳۷۴۰۰ ریال برای هر کودک به تعداد ۵۶۹۰ کودک و به مدت ۹۰ روز با جمع اعتبار ۱۹ میلیارد و ۱۵۲ میلیون و ۵۴۰ هزار در جهت پیشگیری از سوء تغذیه و غربالگری کودکان و شناسایی کودکان کم رشد و درمان آن ها با مداخلات کارشناسان معاونت بهداشتی علوم پزشکی ارائه خدمت می‌کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مهمترین دغدغه مهدهای کودک، ایجاد مراکز موازی با مهدهای کودک و گاها بدون مجوز که موجب تداخل در فعالیت مهدهای کودک می‌شوند است، گفت: تنها متولی صدور مجوز تأسیس مهدکودک سازمان بهزیستی است و تمام مهارت‌ها را اعم از بازی و سرگرمی و مهارت‌های زندگی و موضوعات مهم دیگر را در برمی‌گیرد و از سوی دیگر در صورت بروز هرگونه مشکل با داشتن بیمه مسئولیت و حوادث می‌تواند جوابگو باشند.

مدیرکل بهزیستی لرستان ادامه داد: مهدهای کودک در پنج سطح شهرستان، معاون امور اجتماعی، بازرسی، حراست و معاونت مشارکت‌های مردمی تحت نظارت سازمان بهزیستی قرار می‌گیرند لذا از مردم درخواست می‌شود به‌منظور نگهداری فرزندان خود به مهدهای کودک حتماً به مجوز قانونی و آرم سازمان بهزیستی بر روی تابلوهای این مراکز توجه کنند.

کد خبر 4742482

منبع: مهر

کلیدواژه: بهزیستی لرستان زهرا توکلی مهد کودک اربعین 98 اربعین حسینی بوشهر مرز مهران گرگان ایلام قزوین گردشگری خطبه های نماز جمعه شیراز بیرجند شهرکرد نیروی انتظامی استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۸۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل پرخاشگری در کودکان چیست؟

به گزارش صدای ایران، این رفتار می‌تواند به صورت‌های مختلفی مانند لگد زدن، گاز گرفتن، هل دادن، داد زدن و فحاشی خود را نشان دهد. وقتی کودک از خودش رفتارهای پرخاشگرانه نشان میدهد، والدین به دنبال پیدا کردن دلیل این رفتار کودک خود میگردند. در این مقاله، به بررسی علل مختلف پرخاشگری در کودکان و راهکارهای مقابله با آن می‌پردازیم. پس اگر این مورد سوال شما نیز هست، ادامه مطالب را از دست ندهید. علل پرخاشگری کودکان وقتی کودکان رفتارهای پرخاشگرانه از خود نشان میدهند، والدین و پدر و مادر بسیار نگران میشوند. مانند بسیاری دیگر از رفتارهای کودکان، پشت پرخاشگری آن ها نیز دنیایی از علت های مختلفی نهفته است که باید درک شوند و برای حل مشکلات کودک اقدام کرد. اما چه دلایل احتمالی ممکن است داشته باشد؟ در این قسمت این عوامل را بررسی میکنیم. اگر هر یک از آن ها را مشاهده کردید، باید به سرعت به یک کلینیک روانشناسی در تهران مراجعه کنید و از خدمات تخصصی در آن جا بهره مند شوید. 1. عوامل رشدی کودکان در سن پایینی که دارند، هنوز در حال یادگیری نحوه بیان احساسات خود هستند و ممکن است به دلیل ناتوانی در بیان خشم یا ناامیدی خود، به پرخاشگری متوسل شوند. همچنین کودکان در مراحل ابتدایی رشد، هنوز در حال یادگیری نحوه حل مشکلات و تعارضات خود هستند. ناتوانی در حل مسائل به صورت صحیح و راحت، می‌تواند منجر به بروز رفتارهای پرخاشگرانه برای رسیدن به خواسته‌ها یا غلبه بر چالش‌ها شود.
یکی دیگر از دلایل احتمالی، جلب توجه است. گاهی اوقات، کودکان برای جلب توجه والدین یا دیگران، به رفتارهای پرخاشگرانه متوسل می‌شوند. این رفتار، هرچند نادرست، راهی برای دیده شدن و دریافت محبت از سوی اطرافیان است. 2. عوامل محیطی کودکانی که در معرض خشونت و پرخاشگری در خانواده یا محیط اجتماعی خود هستند، بیشتر در معرض خطر پرخاشگری قرار دارند. همچنین تماشای برنامه‌های تلویزیونی، فیلم‌ها، و بازی‌های کامپیوتری که در آن ها خشونت وجود دارد نیز می‌تواند به صورت کاملا ناخودآگاه، کودک را به پرخاشگری و رفتارهای خشن تشویق کند.
کودکانی که از والدین خود محبت و توجه کافی دریافت نمی‌کنند، نیز ممکن است برای دریافت محبت از طرف والدین خود از رفتارهای پرخاشگرانه استفاده کنند. از دیگر موارد محیطی که میتواند باعث پرخاشگری کودکان شود نیز تنبیه بدنی است. تنبیه بدنی، خشونت را به عنوان راهی برای حل مشکل به کودک آموزش می‌دهد و عزت نفس او را نیز خدشه‌دار می‌کند.   3. عوامل ژنتیکی تحقیقات نشان داده است که ژنتیک نیز می‌تواند در پرخاشگری کودکان نقش داشته باشد و اگر یکی از والدین یا هر دو پرخاشگر باشند، احتمال پرخاشگری کودک نیز بیشتر است. برخی از ژن‌ها می‌توانند بر خلق و خو و رفتار افراد، از جمله تمایل به پرخاشگری، تاثیر بگذارند. برای مثال، ژن‌هایی که در تنظیم سروتونین (هورمون شادی) نقش دارند، می‌توانند در پرخاشگری نقش داشته باشند.
اما در این قسمت باید دقت کنید ژنتیک به تنهایی نمی‌تواند پرخاشگری را تعیین کند. محیط نیز نقش مهمی در این زمینه دارد. کودکانی که در معرض خشونت یا سایر عوامل محیطی منفی هستند، حتی اگر ژن‌های مرتبط با پرخاشگری را نداشته باشند، بیشتر در معرض خطر پرخاشگری قرار دارند. 4. مشکلات سلامت روان برخی از مشکلات سلامت روان مانند اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) و اختلال طیف اوتیسم (ASD) می‌توانند با پرخاشگری در کودکان مرتبط باشند. به طور خلاصه میتوان گفت کودکانی که به این مشکلات مبتلا هستند، ممکن است در کنترل خشم و ناامیدی خود مشکل داشته باشند و در نتیجه احتمال پرخاشگری در آن ها بیشتر باشد. اضطراب، افسردگی و دوقطبی همه میتوانند برخی از مشکلات سلامت و روانی باشند که ممکن است در تشدید میزان احتمال پرخاشگری نقش داشته باشند که باید به سرعت بررسی شوند و برای رفع آنها تلاش کرد. 5. مسائل تغذیه ای کمبود برخی از مواد مغذی مانند ویتامین B و آهن می تواند در پرخاشگری کودکان نقش داشته باشد. همچنین سوء تغذیه نیز می تواند باعث تحریک پذیری و پرخاشگری در کودکان شود. مصرف زیاد غذاهای سرشار از قند و شکر نیز می‌تواند منجر به نوسانات قند خون در کودکان شود. عدم مصرف صبحانه و حساسیت غذایی به برخی مواد غذایی نیز میتواند به در پرخاشگری کودکان تاثیر داشته باشد.   6. خستگی و گرسنگی کودکانی که به اندازه کافی نمی‌خوابند، ممکن است در طول روز احساس خستگی و تحریک‌پذیری کنند. این امر می‌تواند تمرکز آن‌ها را مختل کند و به بروز رفتارهای پرخاشگرانه منجر شود. از آن طرف، نخوردن غذا به صورت منظم نیز ممکن است در طول روز احساس گرسنگی و ضعف آن ها را تشدید کند و باعث احساس تحریک‌پذیری، خشم، و رفتارهای پرخاشگرانه در آن‌ها شود.   پرخاشگری در کودکان، پدیده‌ای پیچیده با علت های مختلف است. عوامل رشدی، محیطی، ژنتیکی، تغذیه ای، خستگی و گرسنگی، هر کدام می‌توانند نقشی در بروز این رفتار داشته باشند. برای مقابله با پرخاشگری در کودکان، ابتدا باید علت دقیق آن را تشخیص داد. سپس به مشاوره پرخاشگری کودکان مراجعه کرد و از خدمات افراد تخصصی استفاده کرد. با استفاده از راهکارهای مناسب مانند آموزش مهارت‌های زندگی، ایجاد محیطی امن و آرام، مداخله زودهنگام، و اصلاح تغذیه، می‌توان به کودک در کنترل خشم و رفتارهای پرخاشگرانه کمک کرد.

دیگر خبرها

  • یونیسف : از آغاز جنگ تاکنون حدود ۱۴۰۰۰ کودک در غزه جان باخته‌اند
  • آمار هولناک کودکان شهید در غزه اعلام شد
  • کشته شدن ۱۴۰۰۰ کودک در غزه از آغاز جنگ تا کنون!
  • راه اندازی فضای دوستدار کودک و نوجوان ویژه محلات حاشیه نشین گلستان
  • کانون پرورش فکری، دوستدار کودکان و نوجوانان محلات حاشیه‌نشین
  • تاکید رئیس سازمان بهزیستی بر لزوم اجرای همه جانبه طرح «خانواده میزبان»
  • این درد را در سنین رشد کودکان را جدی بگیرید
  • آینده‌ای درخشان از آن فرزندان شماست!
  • حمایت از نویسندگان ادبیات کودک و نوجوان در لرستان
  • دلیل پرخاشگری در کودکان چیست؟