Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد احمدی جبلی روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه قم بیان کرد: آب‌رسانی به روستاهای این بخش از سال ۹۰ آغازشده است، در بخش کهک ۱۵ روستا با جمعیتی بالغ‌بر ۱۵ هزار نفر ساکن هستند و ظرفیت تامین آب این طرح، ۱۱۳ لیتر بر ثانیه است.

وی اضافه کرد: تاکنون هشت روستا و شهر کهک با جمعیت تحت پوشش ۹ هزار نفر به‌صورت کامل به شبکه انتقال آب متصل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طول خط انتقال این طرح ۹۳ کیلومتر بوده و ۱۶ باب ایستگاه پمپاژ برای آن در نظر گرفته‌شده و حجم مخازن آن ۱۲ هزار مترمکعب است.

وی در ادامه گفت: درصورتی‌که ۴۳ میلیارد تومان به آب و فاضلاب روستایی استان تخصیص پیدا کند مشکل آب روستاهای استان به‌غیراز روستاهای بخش جعفرآباد و خلجستان برطرف می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی قم با اشاره به افزایش خطوط انتقال آب به روستاهای استان گفت: فقط ۲۰ روستای استان به‌وسیله تانکر آب‌رسانی می‌شود.

احمدی جبلی عنوان کرد: شرکت آب و فاضلاب روستایی قم به ۱۵۶ روستا و ۳۵ هزار مشترک روستایی خدمات‌رسانی می‌کند.

وی تاکید کرد: ۵۲ میلیارد تومان در سال ۹۷ برای احداث فاضلاب روستاهای اولویت‌دار استان هزینه شده است و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی نیز ۵ میلیارد تومان اعتبار به استان قم اختصاص پیداکرده که ۹۶ درصد از آن جذب شد.

وی بیان کرد: از محل بند« ه» تبصره ۴ نیز ۱۵ میلیارد تومان به استان قم اختصاص‌یافته که تاکنون بالغ‌بر ۳ میلیارد تومان تخصیص پیداکرده است.

احمدی جبلی با اشاره به مهم‌ترین اهداف سال آینده این شرکت خاطرنشان کرد: آب‌رسانی به روستاهای تیره، ویریج، خاوه و فردو مهم‌ترین اهداف این سازمان خواهد بود.

وی ادامه داد: برای آب‌رسانی در ۱۸ روستای بخش قمرود باید ۱۳ کیلومتر خط انتقال احداث شود که برای تکمیل این طرح اعتباری بالغ ۸ میلیارد تومان موردنیاز است.

قم دارای یک شهرستان به همین نام و پنج بخش کهک، جعفریه، سلفچگان، خلجستان و مرکزی است؛ جمعیت ساکن در مناطق روستایی قم، کمتر از پنج درصد جمعیت کل استان است.

طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، قم دارای ۱۲۷ روستا با جمعیت بالای ۲۰ خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی این استان بیش از ۵۵ هزار و ۸۶۵ نفر است که در قالب ۱۷ هزار و ۳۸۵ خانوار زندگی می‌کنند.

۷۴۰۳ / ۱۱۷۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم توسعه روستایی شركت آب و فاضلاب روستايی قم آبرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۴۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ درصد روستاهای بلوچستان از آب شرب بهره‌مند می‌شوند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان دولت ۱۰۰ درصد روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان از آب شرب بهره‌مند می‌شوند. - اخبار استانها -

علیرضا قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان دولت 100 درصد روستاهای جنوب استان سیستان و بلوچستان از آب شرب بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان جلب رضایت مردم و کاهش محرومیت را از جمله شاخص‌های مد نظر در تعریف اجرای پروژه‌ها دانست و افزود:  کاهش زمان اجرای پروژه‌ها، افزایش کیفیت و کاهش هزینه‌های بهره‌برداری سایر شاخص‌های مورد نظر در تعریف و اولویت‌بندی اجرای پروژه‌ها است.

وی افزود: طرح‌های مهمی برای نقاط روستایی سیستان و بلوچستان مطالعه و تصویب شده است که از جمله آن می‌توان به طرح ملی جهاد آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان اشاره کرد.

قاسمی ادامه داد: در طول فعالیت دولت سیزدهم تاکنون، خطوط انتقال آب و شبکه توزیع برای 220 روستای فاقد تأسیسات با جمعیت حدود 90 هزار نفر  اجرا شده است.

وی شاخص بهره‌مندی از آب شرب روستایی را در حال حاضر 72.6 درصد اعلام و گفت: با تکمیل طرح جهاد آبرسانی این شاخص به بالای 95 درصد خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ادامه داد: طی سال‌ گذشته 90 روستا با جمعیت 37 هزار و 583 نفر از آب شرب بهره‌مند شدند که بخش اعظم این روستاها در شهرستان‌های سوران، دشتیاری و تفتان بوده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه حوزه جنوب سیستان و بلوچستان پایین‌ترین شاخص بهره‌مندی از آب را دارا بوده بیش‌ترین پروژه در این منطقه تعریف و با اولویت در حال اجرا است و پیش‌بینی می‌شود با تزریق به موقع اعتبارات، تا پایان دولت سیزدهم 100 درصد روستاهای جنوب از آب شرب بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش ارزیابی زمین لرزه شهر روداب سبزوار و روستاهای تابعه
  • گزارش ارزیابی زمین لرزه شهر روداب سبزوار و روستاهای تابعه و شهرستان ششتمد
  • نجات سه سیل‌زده استان هرمزگان توسط نیروی دریایی ارتش
  • نجات جان سه نفر از سیل‌زدگان هرمزگانی توسط نیروهای نداجا
  • آغاز ساخت ۷هزار و ۵۴۲ واحد مسکونی در قم از سال ۱۴۰۰
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومانی برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • ۱۰۰ درصد روستاهای بلوچستان از آب شرب بهره‌مند می‌شوند
  • جزئیات واگذاری زمین نهضت ملی مسکن در روستاهای تهران
  • ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان هزینه شد