Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ شهرام آگاه، متخصص گوارش و کبد و رئیس مرکز تحقیقات کولورکتال دانشگاه علوم پزشکی ایران، درباره تلخی دهان اظهار کرد: تلخی دهان یکی از مشکلات آزار دهنده ولی بدون خطر برای افراد است که ممکن است با بوی بد دهان، نفخ و رفلاکس هم همراه باشد.

رئیس مرکز تحقیقات کولورکتال دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: یکی از مهم‌ترین دلایل تلخی دهان رفلاکس معده به مری است، افرادی که به تلخی دهان دچار هستند اغلب به رفلاکس صفرا به تنهایی یا همراه با رفلاکس اسید معده مبتلا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگونه می‌توانیم رفلاکس صفرا و اسید معده را از هم تشخیص دهیم؟

او افزود: تشخیص رفلاکس صفرا و اسید معده از هم با pH متری امکان پذیر است، در این روش کاتتر‌های مخصوص را که توانایی اندازه‌گیری pH (مقدار اسیدیته) را دارند از طریق بینی داخل مری می‌گذارند و در طی زمان مشخص (اغلب ۲۴ ساعته)، pH مری اندازه‌گیری می‌شود، اما باید دانست که در بیشتر بیماران انجام این کار ضروری نیست و پزشک بر اساس علائم بالینی درمان لازم را انجام می‌دهد.

آگاه تاکید کرد: افرادی به تلخی دهان دچار هستند باید از استعمال دخانیات مانند سیگار پرهیز کنند. این افراد همچنین باید حجم غذای مصرفی خود را کاهش دهند، مبتلایان به تلخی دهان باید میزان چربی غذای خود را تا حد امکان کم کنند، همچنین از آنجایی که رفلاکس با نوشیدن مایعات زیاد افزایش پیدا می‌کند، افراد دچار تلخی دهان باید در بین غذا آب ننوشند یا به طور کلی کمتر مایعات مصرف کنند.

درمان دارویی افراد دچار تلخی دهان

رئیس مرکز تحقیقات کولورکتال دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: دارو‌های کاهنده اسید مانند امپرازول در کاهش رفلاکس صفرا و اسید معده موثر هستند، برخی بیماران با مصرف دارو‌های کاهنده اسید به تنهایی بهبود پیدا نمی‌کنند و ممکن است دارو‌هایی را که صفرا را جذب می‌کنند هم برای آنها تجویز شود.

او یادآوری کرد: افرادی که کیسه صفرای آنها برداشته شده است ممکن است به رفلاکس صفرای شدیدتری دچار شوند، بنابراین این افراد باید در مصرف مواد غذایی چرب احتیاط بیشتری کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پزشک دانشگاه علوم پزشکی درمان سیگار مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۵۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت : با توجه به گزارش‌های ارسالی و تبلیغات در فضای مجازی در خصوص مداخله در امور پزشکی به صورت تزریق ژل لب و بوتاکس توسط افراد فاقد صلاحیت حرفه‌ای در مرکز زیبایی واقع در سمنان، کارشناسان نظارت بر امور درمان دانشگاه به همراه نماینده تعزیرات از این مرکز بازدید کردند.
سحر سعدالدین گفت: پس از بررسی و احراز صحت موضوع، این مرکز زیبایی غیر مجاز پلمب و پرونده به مراجع دیصلاح قانونی ارجاع داده شد.

شهروندان می‌توانند هر گونه تخلف مربوط به حوزه درمانی یا دخالت غیر مجاز افراد فاقد صلاحیت در امر درمان‌های پزشکی را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور یا اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با شماره ۰۲۳۳۱۰۵۲۲۲۶ و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه گزارش کنند

دیگر خبرها

  • مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • وزیر کشور: اجرای حجاب یک دستور قانونی است/ بانوانی که در این زمینه دچار اهمال و غفلت باشند با تذکر باید به آن احترام گذارند؛ اگر توجه نکنند طبق قانون ورود می‌شود/ فراجا با ورود افراد آموزش دیده اقدام به اجرای طرح نور کرده است
  • حساسیت‌های فصل بهار و راه‌های درمان آن
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست