Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین افشاری ظهر پنج شنبه در نشستی با مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور گفت: ادارات دولتی و شرکت های تابع طبق قانون باید با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران اوراق و بایگانی راکد خود را تعیین تکلیف کرده و منابع دارای ارزش نگهداری را به آرشیو ملی ایران تحویل دهند.

وی تاکید کرد: اجرای این قانون در سطح شهرستان همدان از سوی فرمانداری مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و با دستگاه های متخلف برخورد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین افشاری افزود: اسناد راکد موجود در دستگاه های اجرایی استان همدان به خصوص شهرستان همدان به عنوان تاریخ مکتوب استان باید جمع آوری شده و از طریق سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ضمن نگهداری مطلوب، در اختیار محققان و پژوهشگران قرار گیرد.

وی افزود: برای هر یک از دستگاه های اجرایی مجوز های عمومی و تخصصی در کمیته های کارشناسی در سطح ملی تدوین و از سوی وزارت کشور ابلاغ شده است و رابطان اسناد، مسئولین بایگانی و دبیرخانه ادارات با همکاری کارشناسان مرکز اسناد همدان موظفند اسناد بایگانی خود را تعیین تکلیف کرده و بر اساس مجوز های عمومی و اختصاصی به آرشیو ملی ایران منتقل کنند.

وی افزود: برابر با ماده ۵۴۴ قانون مجازات اسلامی با افراد یا دستگاه هایی که بدون هماهنگی مرکز اسناد همدان اقدام به تعیین تکلیف یا امحای اوراق راکد خود نمایند برخورد خواهد شد.

فرماندار همدان تدوین تاریخ شفاهی دستگاه های اجرایی را به عنوان یکی از منابع دسته اول تاریخ پژوهی و سند ماندگار برای دستگاه های اجرایی بسیار ضروری برشمرد و افزود: مدیر هر دستگاهی در طول خدمت خود دارای برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدتی بوده است که برخی از این برنامه ها تا پایان مدیریت وی یا به پایان نرسیده و یا با وجود این که طرح مطلوب و اثربخش بوده فرصتی برای اجرا نیافته اند که اگر با این مدیران مصاحبه شده و برنامه های آن ها مکتوب در اختیار مدیر جدید قرار گیرد می تواند در برنامه ریزی اجرایی بسیار موثر بوده و از دوباره کاری و هدر رفت منابع جلوگیری کند.

مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور نیز با اشاره به گسترش فعالیت های این مرکز در ۳ سال اخیر و ارتقاء سطح کیفی و کمی فعالیت ها در بخش های مختلف از جمله فهرست نویسی و تعیین تکلیف اسناد و راکد دستگاه های اجرایی افزود: تمامی دستگاه های اجرایی ۵ استان منطقه غرب کشور در قالب بانک اطلاعاتی مورد بازبینی قرار گرفته و در حال حاضر بسیاری از ادارات دولتی و شرکت های تابعه با کارشناسان این مرکز در ارتباط بوده و در حال تعیین تکلیف اوراق راکد آنها هستیم.

علیرضا تکلو افزود: این اوراق پس از انتقال به مرکز اسناد همدان تحت انجام عملیات آزمایشگاهی قرار گرفته و بعد از فهرست نویسی و طبقه‌بندی ضمن نگهداری در مخزن آرشیو،   اطلاعات آن در سیستم یکپارچه «رسا» وارد می‌شود تا محققان و پژوهشگران بدون نیاز به مراجعه حضوری به مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور و از طریق ورود به سایت سازمان به تمامی منابع در اختیار سازمان در کل کشور دسترسی داشته باشند.

وی از ادارات استان خواست در اجرای قانون واسپاری اسناد راکد، واسپاری منابع کتابی و غیر کتابی، واسپاری نشریات داخلی و اقلام آموزشی و اطلاع رسانی و تدوین تاریخ شفاهی دستگاه های اجرایی، نهایت همکاری را با کارشناسان این مدیریت داشته باشند.

کد خبر 4742277

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین افشاری فرمانداری همدان سازمان اسناد و کتابخانه ملی اربعین 98 اربعین حسینی بوشهر مرز مهران ایلام گرگان قزوین گردشگری شیراز بیرجند شهرکرد نیروی انتظامی زائران اربعین استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۶۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مهرداد آهکی گفت: هدف از معاینه فنی خودرو‌های سنگین، افزایش سطح ایمنی برای کاربران جاده‌ای در محور‌های مواصلاتی، کاهش ترافیک حاصل از نقص فنی خودرو و در نهایت حفظ محیط زیست در برابر آلودگی هواست که می‌تواند نقش پدافند غیرعامل در چرخه صنعت حمل و نقل جاده‌ای را نیز ایفا کند.

او با اشاره به فعالیت ۵ مرکز معاینه فنی سنگین در استان همدان تصریح کرد: یک مرکز در شهرستان همدان به سمت ملایر کیلومتر ۶، یک مرکز در شهرستان ملایر محور اراک کیلومتر ۱۰، یک مرکز در شهرستان نهاوند، یک مرکز در شهرستان اسدآباد و یک مرکز دیگر در شهرستان کبودرآهنگ از آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی به‌منظور انجام معاینات فنی برخوردارند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان گفت: در سال ۱۴۰۲، ۸۰ هزار و ۶۸۰ دستگاه انواع وسیله نقلیه سنگین به ۵ مراکز معاینه فنی فعال در این استان مراجعه کرده درحالی‌که در سال ۱۴۰۱ این میزان ۷۸ هزار و ۸۴۸ دستگاه بوده است که شاهد افزایش ۲ درصدی هستیم.

مهرداد آهکی افزود: در سال ۱۴۰۲ از مجموع وسایل نقلیه سنگین مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی در استان، ۶۴ هزار و ۲۴۵ دستگاه موفق به اخذ کارت معاینه فنی شده، و ۱۶ هزار و ۴۳۵ دستگاه در انجام تست‌های مکانیزه مردود شده اند.

او تصریح کرد: در مراکز فوق‌الذکر، علاوه بر بازدید‌های ظاهری شامل کیفیت آج لاستیک‌ها، شیشه‌ها و آینه‌ها، چراغ‌ها، کمربند ایمنی، کپسول آتش نشانی، باک‌ها، درب‌ها و موارد ایمنی داخل خودرو، آزمون‌های مکانیزه شامل تست ترمز، لغزش جانبی چرخ‌ها، تست آلاینده‌ها، کیلومترشمار و تست نور انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی سال جاری انجام می شود
  • عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • نظارت ستاد ملی جمعیت بر دستگاه‌ها در قانون جوانی جمعیت
  • مراجعه ۸۰ هزار خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان
  • آغاز ساخت عملیات اجرایی مرکز بهداشت امام سجاد (ع) در همدان
  • مراجعه بیش از ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان 
  • معاینه فنی ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین استان همدان ​