Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، مراسم تقدیر از تیم دانشجویی گروه فنی و مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی یزد با حضور معصومه طباطبایی رئیس واحد، نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری، رضا سید میر مدیر هماهنگی حوزه ریاست و روابط عمومی و محمدعلی دشتی رحمت‌آبادی سرپرست و استاد راهنمای تیم اعزامی بتن و اعضای تیم بتن دانشگاه در محل دفتر ریاست واحد یزد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد ضمن تجلیل و تشکر از اعضا و استاد راهنمای این تیم اظهار امیدواری کرد با تلاش تیم و با حمایت بیشتر مسئولان دانشگاه، این روند ادامه‌دار باشد.

در ادامه جلسه محمدعلی دشتی رحمت‌آبادی، سرپرست و استاد راهنمای تیم اعزامی این دوره، در مورد دستاوردهای این تیم گفت: کسب این موفقیت بعد از لطف پروردگار منان، حاصل تلاش مستمر اعضای این تیم طی چندین ماه بود. با برنامه ریزی بهتر در دوره های آینده، این تیم می‌تواند با حضور در مسابقات بین المللی به مقام های شایسته تری دست یابد.

وی در مورد آمار شرکت کنندگان در هفدهمین دوره مسابقات ملی بتن افزود: مسابقات امسال با حضور 65 دانشگاه و در قالب 81 تیم دانشجویی متشکل از ۲۶۸ نفر از دانشجویان رشته عمران، استادان و دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

گفتنی است؛ اعضای تیم منتخب دانشگاه آزاد یزد عبارت بودند از علیرضا دشتی رحمت آبادی، منصور زحمتکش، میلاد زینعلی و بهنام یاسی که زیر نظر استاد راهنمای خود موفق شدند بین 81 تیم از 65 دانشگاه که در این رشته شرکت کرده بودند، مقام سوم را به خود اختصاص دهند.

شایان ذکر است در این دوره از مسابقات که در رشته های «بتن سبک پر مقاومت دانشجویی»، «سازه­ محافظ تخم مرغ EPD»، «تیر سبک خمشی» و «بتن غلتکی اقتصادی» برگزار شد، تیم منتخب دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد به سرپرستی محمدعلی دشتی رحمت آبادی عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه، در بخش سازه­ محافظ تخم مرغ EPD به رتبه­ سوم این مسابقات در سطح کشور رسید.

همه ساله مسابقات متعددی در زمینه تکنولوژی ساخت و تولید بتن در کشور برگزار می‌شود که مهم­ترین مسابقه ملی در این زمینه توسط انجمن بتن ایران مهر ماه هر سال و در روز بزرگداشت استاد احمد حامی اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

168 / 320 سازه محافظ تخم مرغ دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد یزد تیم بتن یزد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۷۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین فلاح روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد در کارگاه «آموزش خانواده متعالی ویژه والدین دانشجویان» دانشگاه آزاد اسلامی یزد، شفقت را توجه به رنج و درد دیگران و تلاش برای کاهش آن دانست و گفت: انسان‌های مهربان تمرکز روی مشکلات و سختی‌های دیگران دارند؛ اما انسان‌های غیرمهربان روی شخصیت خود متمرکزند.

وی به معرفی سه نوع شخصیت رقابتی، تهدیدی و مشفق پرداخت و ادامه داد: در شخصیت رقابتی، فرد منفعت‌گرا است و وقتی خود را موفق می‌داند که در زمینه‌های مادیات؛ مدل ماشین، سطح مدرک تحصیلی، منزل و ... از همه جلوتر باشد و فاقد مهربانی و عطوفت است.

روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد، افراد مضطرب و استرس‌زا را جزء شخصیت‌های تهدیدی بر شمرد و موفقیت آنها را در بستن روزنه‌ها و پیش‌بینی خطر و ترس از آینده دانست.

این استاد دانشگاه افزود: انسان‌های مشفق آدم‌های مهربان، اخلاقی و دنبال درد و رنج دیگران هستند، نیت خدایی آنان در کمک به دیگران سبب رشد شخصیت فردی و حقیقت وجودیشان می‌شود، قرآن می‌فرماید: «فَمَنْ کَانَ یَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا»؛ هرکس به لقای (رحمت) پروردگارش امیدوار است باید عمل صالح انجام دهد، بنابراین یکی از راه‌های شبیه شدن به خدا انجام عمل صالح است و در این افراد زیاد نمود دارد.

وی ادامه داد: خوب است انسان از این فرصت چند روز دنیا استفاده کرده و نیت خدایی را در کار‌ها مدنظر قرار داده و حقیقت وجودی خویش که شبیه شدن به خداست را رشد دهد.

روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد تبیین کرد: امراض روحی و روانی افراد نشئت گرفته از توقع نسبت به دیگران و خود، افسوس گذشته و ترس از آینده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه، حاصل ۲۳ سال تجربه و ۱۴ هزار ساعت مشاوره در شناخت درد و رنج مردم را به ۶ دسته تقسیم کرد: نخست اینکه چرا دیگران آنطور که من می‌خواهم نیستند؛ این افراد از همسایه و خویشاوندان و خانواده متوقع هستند.

فلاح متذکر شد: دوم. چرا من در تصور دیگران آنطور که می‌خواهم نیستم؛ فرد در این حالت دنبال اثبات خوب بودن خود است، سوم اینکه چرا من آنطور که می‌خواهم نیستم؛ این افراد طرز تفکر انتقادی نسبت به خود دارند.

وی تأکید کرد: سوال چهارم اینکه چرا دیگران با من چنین رفتاری دارند؛ فرد شخصیت خود را خوب می‌پندارد و نسبت به رفتار دیگران متوقع است، پنجم اینکه چرا من با فلانی چنین رفتاری داشتم؛ در مواجه رفتار خود با دیگران سرزنش گر خویش است، ششم چرا گذشته من چنین شد؛ فرد در گذشته خود است و مدام افسوس می‌خورد و هفتم اینکه آینده من آنطور که می‌خواهم نشود؛ ترس از آینده دارد.

شبیه خدا شدن در انجام عمل صالح است

روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد همچنین ریشه درمان درد‌ها و رنج‌های افراد را در شناخت سرمایه وجودی خویش دانست و ادامه داد: سرمایه ما تعداد انتخاب‌های ماست، بین ناامیدی و امید، امید را انتخاب کنیم، نشاط در لحظه بودن را تجربه کنیم و مومن باشیم و عمل ارزشمند مورد رضای خدا انجام دهیم، یعنی به مقام رضا رسیده و تصورات و عمل دیگران نسبت به خود را مهم ندانیم.

فلاح تبیین کرد: فردی که به این مقام رسیده باشد به فرموده قرآن «إِنَّ أَوْلِیَاءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ»: دوستان خدا هرگز هیچ ترسی (از حوادث آینده عالم) و هیچ حسرت و اندوهی (از وقایع گذشته جهان) در دل آنها نیست.

وی، پدران و مادران دانشجویان را خطاب قرار داد و گفت: شرایط تربیت فرزندان در دست ماست، در حق فرزندان‌مان باید پدری و مادری کنیم؛ اما در مورد نتیجه کارمان تضمینی وجود ندارد و سرنوشت آنان را باید به خدا واگذار کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب هسته‌های فناور جدید در دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه
  • بیان بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره
  • تشریح بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره 
  • طرح مدرسه عالی گردشگری و مرکز مهارتی حقوق تجاری تدوین می‌شود
  • راهکارهای شش‌گانه مشارکت مردم در تحقق جهش تولید
  • دانشکده‌ هوش مصنوعی در تبریز تاسیس می شود
  • تحقق شعار سال با به‌روزرسانی فناوری‌ و تجهیزات بخش تولید
  • تحقق جهش تولید و رشد اقتصادی با جریان مستمر علم، فناوری و نوآوری
  • کسب رتبه دوم کشوری در تامین مسکن از دستاورهای حوزه اقتصادی قم
  • تأثیر مستقیم سراهای نوآوری دانشگاه آزاد یزد در رونق بازار