Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار وحید مجید روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به این که در بازه زمانی قرار داریم که کودکان خواسته یا ناخواسته وارد فضای مجازی شده‌اند و همواره آسیب‌هایی در کمین آن‌هاست، افزود: در این مساله با دو تیپ خانواده مواجه هستیم؛ خانواده‌هایی که نسبت به این فضا اشراف دارند و کنترل حداقلی را انجام می‌دهند و خانواده‌هایی که در این مورد دارای اطلاعات زیادی نیستند و به همین دلیل نمی‌توانند فرزندان را در استفاده درست از این فضا راهنمایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره راهکار پلیس فتا در برطرف کردن این نوع آسیب‌ها خاطرنشان کرد: در این رابطه با همکاری آموزش و پرورش و همچنین وزارت ارتباطات و فناوری، طرحی را به عنوان طرح کودک و اینترنت با نام «کوآ» طراحی، پایه‌ریزی و اجرا کردیم.

رئیس پلیس فتا درباره طرح کوآ توضیح داد: در این طرح بیش از ۲۱۰ هزار کودک در مقطع دبستان و متوسطه اول و دوم در ۷۰۰ کارگاه آموزشی زیر پوشش آموزش هشتاد نفر از کارشناسان قرار گرفتند.

وی یادآور شد: افزون بر ۴۴۰ مورد از این ۷۰۰ کارگاه آموزشی در تهران و مابقی در استان‌ها برقرار شد و  از ۲۱۰ هزار دانش‌آموز، ۱۳۵ هزار نفر دانش‌آموزان تهرانی و ۷۵ هزار نفر مربوط به دیگر استان‌ها و شهرستان‌ها از مدارسی بودند که از طریق آموزش و پرورش به عنوان جامعه مخاطب آموزشی تحت آموزش قرار گرفتند.

وی تاکید کرد: این طرح را به عنوان یک کار پایه‌ای انجام دادیم و اکنون هم جزء برنامه‌های اصلی ما قرار گرفته است.

ناآگاه بودن کاربران، دلیل افزایش جرم مجرمان  

سردار مجید با اشاره به این که ۷۰ درصد از دلایلی که مجرمان می‌توانند جرائم خود را به ثمر برسانند ناآگاهی کاربران از نحوه استفاده از فضای سایبری است، تصریح کرد: همین امر باعث شده پلیس فتا در سطح خانواده، جامعه و حتی در سطح حوزه‌های دولتی برنامه‌هایی مدنظر قرار دهد که در این میان کودکان صددرصد در اولویت این موضوع هستند.

وی تاکید کرد: جهت تامین امنیت در فضای سایبری، باید تمامی وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و دستگاه‌ها آن سهم و مسئولیتی که بر دوش دارند را اعمال کنند. پلیس فتا هم  تلاش کرده است برای تمامی سازمان‌های مسئول در حوزه بحث های امنیتی برنامه‌ریزی‌های لازم را صورت دهد.

این مقام انتظامی یادآور شد: پلیس فتا برابر مصوبه شورای عالی فضای مجازی، مسئول رسیدگی به حوادث سایبری در حوزه عمومی است که یکی از این حوزه‌های عمومی کسب و کارها است. با این تعریف، کسب و کار اگر مورد حملات سایبری قرار بگیرد یا ویروسی متوجه این حوزه شود وظیفه ماست که آن را حل کنیم.

وظیفه پلیس فتا، پیش‌رویدادی است نه پس‌رویدادی

سردار مجید با اشاره به این که وظیفه پلیس فتا، پس‌رویدادی نیست بلکه اقدامات پیش‌رویدادی را همواره مدنظر قرار داده است، اظهار داشت: برای حصول این امر، شناخت آسیب‌پذیری‌ها در این حوزه اولویت قرار گرفته که طبیعتا در حوزه آی تی زیاد است و در این راه کار کارشناسی و توصیه‌های امنیتی زیادی بر مبنای استانداردهای جهانی انجام دادیم. همچنین با بیش از ۸۰۰ کسب و کار و استارتاپ جلسه برگزار کردیم تا آسیب‌پذیری‌ها را رفع کنیم.

وی بر آسیب‌پذیری فنی و روانی کسب و کارها در پی بی‌اطلاعی از فضای سایبری تاکید و خاطرنشان کرد: برخی حوزه‌ها، نیازمند پیشگیری است که این موارد را احصاء می‌کنیم و برای این امر سازمان‌ها را مسئول کردیم که خود موارد را رصد و پایش و آلودگی‌هایی که مخصوص به حوزه مسئولیتی آنهاست را انجام دهند و هر جا که پلیس لازم است ورود کند به پلیس بسپارند.

۲۰۰ مرکز پلیس فتا تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود

سردار مجید درباره مهم‌ترین برنامه امسال پلیس فتا خاطرنشان کرد: گستره پلیس فتا در شهرستان‌ها، مهمترین برنامه ما است که تاکنون در ۵۱ شهرستانی که فاقد پلیس فتا بودند، این مرکز بر اساس درخواست مردم آن منطقه پیاده‌سازی شد.

وی افزود: انشالله تا پایان امسال بیش از ۲۰۰ مرکز پلیس فتا در شهرستان‌ها راه‌اندازی خواهیم کرد زیرا این امر در تامین امنیت تاثیر بسیار زیادی دارد.

این مقام انتظامی در پایان تاکید کرد: نخستین نگاه ما در حوزه سایبر، نگاه پیشگیرانه است و خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها به عنوان پل ارتباطی ما با مردم، بسیار می‌توانند در این امر ما را یاری کنند.  

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس فتا امنیت سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۹۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، در این مراسم خوشگوار معاون تربیت بدنی وسلامت آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه درمدارس کردستان ۴۴ هزار نفراز دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت فعالیت میکنند گفت: دانش اموزان سفیر، در ۱۰ سرفصل، مباحث بهداشتی و سلامت را برای سبک زندگی سالم، پیشگیری از بیماری‌ها و خود مراقبتی به دیگردانش آموزان آموزش میدهند.

طیبی راد معاون پرورشی وفرهنگی آموزش وپرورش کردستان هم با بیان اینکه سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت، شعار امسال سفیران سلامت است گفت: ارتقاء سلامت روحی، روانی و جسمی دانش آموزان با بکارگیری تغذیه سالم، تحرک و چابکی و نشاط از اهداف سند تحول بنیادین آموزش وپرورش است.

مفیدی رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۲ سنندج هم با اشاره به اینکه ارتقاء سطح سواد دانش آموزان در ساحت تربیت زیستی وبدنی آموزش و پرورش از اهداف فعالیت‌های سفیران سلامت است گفت: این مهم از طرف دانش آموزان داوطلب در استان به صورت مطلوب انجام شده است.

دیگر خبرها

  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • ۱۶۰۰ دانش آموز بوشهری قوانین عبور و مرور را فرا گرفتند
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند