Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر عطایی مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت نیروهای کارگری اتباع بیگانه در حوزه خدمات شهری، گفت: در حال حاضر ۱۴ هزار نفر عوامل کارگری خدمات شهری در حوزه پاکسازی معابر مشغول به فعالیت هستند و در کنار این آمار نیز ۱۸ هزار نفر مسئولیت نظافت فضای سبز پایتخت را به عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران افزود: تمامی این افراد زیرنظر پیمانکاران مشغول به فعالیت هستند که این پیمانکاران نیز تحت قرارداد و نظارت شهرداری تهران هستند.

عطایی در پاسخ به این سوال که آیا مدیریت شهری پایتخت در حوزه جمع‌آوری پسماند به دلیل مهاجرت اتباع بیگانه از کشور دچار چالش شده است یا خیر، گفت: نوع کار در گذشته به شکلی بود که افراد ایرانی برای کارگری در حوزه خدمات شهری رغبتی از خود نشان نمی‌دادند، اما امروزه با گذشت زمان و افزایش حقوق و مزایای آن‌ها بیشتر عوامل مدیریت شهری در حوزه نگهداشت فضای سبز از کارگران ایرانی هستند.

او تصریح کرد: اگر به دلیل افت ارزش پول ملی تعدادی از اتباع بیگانه از کشور خارج شده‌اند، اما باید اعلام کنم که چند برابر افراد خارج شده، کارگرانی هستند که در لیست ثبت‌نام منتظر پذیرفته شدن و دریافت شغل در حوزه خدمات شهری هستند.

مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به ماهیت شغل جمع‌آوری پسماند در پایتخت، گفت: همواره به دلیل ماهیت این شغل، تعداد کارگران اتباع بیگانه از کارگران ایرانی بیشتری بوده است که ما تلاش کردیم با افزایش حقوق این حوزه تعداد کارگران ایرانی را برای فعالیت در این حوزه ترغیب کنیم.

عطایی در پاسخ به این سوال که حقوق کارگران حوزه خدمات شهری امروزه چه مبلغی است، گفت: در گذشته حقوق کارگران حوزه خدمات شهری رقمی نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود که امروزه این رقم به ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان برای یک شیفت کار افزایش پیدا کرده است و باید به این نکته توجه کرد که به دلیل ماهیت شغل، ساعت فعالیت کارگران این حوزه کمتر از زمان یک شیفت کاری است.

بیشتر بخوانید: اصلاح سیستم مدیریت پسماند شغل زباله گردی را حذف می‌کند/ برای شهر دوستدار کودک ردیف بودجه‌ای نداریم 

او با اشاره به افزایش رغبت ایرانیان برای کار در حوزه خدمات شهری، گفت: ما امروز در سازمانی، چون بهشت زهرا (س) از کارگران ایرانی برای نگهداشت این سازمان استفاده می‌کنیم و تلاش می‌کنیم به سمتی حرکت کنیم تا به افزایش تعهدات پیمانکاران در دیگر حوزه‌ها نیز بتوانیم از کارگران ایرانی استفاده کنیم.

مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران تأکید کرد: اگر مدیریت شهری از کارگران افغانی برای نگهداشت شهر استفاده می‌کنند، باید بدانیم که این افراد جزء کسانی هستند که به صورت قانونی وارد کشور شده و دارای مجوز کار هستند.

عطایی تصریح کرد: دو نکته در بحث به کارگیری کارگران ایرانی در حوزه خدمات شهری مورد توجه است که  نکته اول این است، به دلیل پرداخت حقوق کم به کارگران افغانی، کارفرمایان راغب به جذب کارگران ایرانی نیستند که به اعتقاد ما این عیب بزرگی در حوزه خدمات شهری است و نکته دیگر ماهیت شغل است که باید به گونه‌ای عمل شود که کارگران ایرانی نیز به حضور در حوزه خدمات شهری به ویژه جمع‌آوری پسماند ترغیب شوند.

انتهای پیام/

ترغیب کارگران ایرانی برای فعالیت در حوزه جمع آوری پسماند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۰۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲ تهران گفت: همزمان با اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی، با همکاری نواحی۹گانه نسبت به شناسایی و پلمپ واحد غیر مجاز تفکیک و جمع آوری پسماند اقدام شد.

وی افزود: ۴ مرکز پس از ابلاغ رأی و صدور اخطاریه‌های لازم به متصدیان مربوطه، پلمب و از ادامه فعالیتشان جلوگیری شد.

طاهری گفت: فعالیت مراکز غیرمجاز جمع‌آوری، تفکیک، جداسازی و دپوی انواع پسماندهای خشک علاوه بر اینکه باعث آشفتگی و به ریختگی چهره و سیمای شهر، موجب بروز معضلات بهداشتی و مشکلات زیست‌محیطی می‌شود، از این‌رو عوامل اجرایی این معاونت و نواحی ۹ گانه با گشت‌زنی و رصد میدانی در محلات، اینگونه مراکز غیرمجاز را شناسایی، ضمن اخطار و تذکر جدی نسبت به تعطیلی و پلمب واحدهای مذکور اقدام می‌شود.

معاون شهردار منطقه ۲ در پایان تاکید کرد: که اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تا پاکسازی کامل و جمع آوری فعالیت اینگونه صنوف در سطح محدوده با قوت ادامه خواهد داشت.

کد خبر 6087554

دیگر خبرها

  • وزیر کار : حقوق کارگران هنوز به حد ایده‌آل نرسیده زیرا عقب‌ماندگی چندین ساله‌ای در این حوزه وجود دارد
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران
  • ثبت‌نام ۸۰۰۰ شهروند تبریزی در سامانه جمع‌آوری پسماند بهروب
  • ضرورت آموزش جمع‌آوری و تفکیک پسماند در مدارس
  • کاهش چشم گیر حضور زباله گردها در تهران | مدیرعامل پسماند: ۸۰ درصد فعالیت زباله گردها کم شده است
  • فقط ۳ درصد از پسماند‌های خانگی تفکیک می‌شوند
  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز
  • ۸۰ خاور زباله از یک منزل کشف شد!