Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مدتی پیش خبردار شدیم که سازمان بهزیستی کشور بخش زیادی از منابع خود را در ۲۲۰۰ مرکز نگهداری افراد دارای معلولیت که حدود ۸۰ هزار نفر معلول نگهداری می‌شود هزینه می‌کند.

این در حالی‌ست که آمار افراد دارای معلولیت که در مراکز نگهداری نمی‌شوند و خانواده‌هایشان از آنها نگهداری می‌کند بیشتر از افراد داری معلولیت در مراکز است، همین موضوع باعث گله مندی خانواده‌هایی شد که از معلولان در خانه نگهداری می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: هیچ قانونی برای پرداخت مبلغی مشخص به هنگام ترخیص فرزندان بهزیستی وجود ندارد

محمد نفریه معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که چرا نزدیک به ۷۰ درصد بودجه توانبخشی سازمان بهزیستی صرف مرکز نگهداری معلولان می‌شود؟ اظهار کرد: بخش توانبخشی سازمان بهزیستی رویکرد‌های مختلفی دارد و سازمان بهزیستی کشور رویکردش خانواده محور و اجتماع محور است.

نفریه بیان کرد: معلولانی که خانواده از پس نگهداری آن‌ها برنمی آید در مراکز نگهداری بهزیستی قرار می‌گیرند این محاسبه اشتباه است که بگوییم ۷۰ درصد منابع فقط در مراکز استفاده می‌شود چراکه به معلولان در مراکز فقط یارانه پرداخت می‌شود.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: معلولانی که در مراکز نگهداری می‌شوند علاوه بر یارانه، مستمری نیز دریافت می‌کنند همچنین در کل کشور ۱۰۰ هزار نفر از خدمات شبانه روزی و روزانه مراکز نگهداری استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

بهره مندی ۱۰۰ هزار نفر از خدمات شبانه روزی و روزانه مراکز نگهداری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان بهزیستی وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۰۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز ۸۵۰ هزار تومان به حساب معلولان دهک سوم خراسان‌رضوی

به گزارش قدس خراسان، حمیدرضا علیزاده‌رضایی با اشاره به تأمین اعتبار کافی خدمات توان‌بخشی در استان اظهارکرد: خوشبختانه موفق شدیم تا با ارائه فهرستی از خانواده‌های مددجویان که مشکل برقراری حق پرستاری داشتند و در دهک‌های یک و ۲ ما بودند، حق پرستاری ایشان را واریز کنیم.

معاون امور توان‌بخشی اداره‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی به مددجویان دهک سوم هم اشاره کرد و گفت: برای برخی مددجویان و خانواده‌های آنان که دارای یک، ۲ معلول یا بیشتر بودند و در سال گذشته، هیچ‌گونه مقرری‌ از بهزیستی دریافت نکرده بودند نیز مبلغ ۸۵۰ هزار تومان واریز شد.

وی افزود: مددجویانی در دهک اول نیز بودند که در سال گذشته هیچ کمکی دریافت نکرده بودند؛ برای آن‌ها هم نهایتاً تا مبلغ یک میلیون تومان واریز شد. شایان ذکر است این مبلغ برای همه نبوده و شامل حال برخی خانواده‌های با ۲ معلول و بیشتر شده است.

علیزاده در ادامه به شرایط استفاده از کارت‌های شناسایی معلولان اشاره کرد و گفت: کارت شناسایی معلولان به‌مثابه سند هویتی آنان و هم‌پای مدارک شناسایی مانند کارت ملی است. ضمن اینکه کارت معلولیت از درجه اعتبار کافی برای انجام امور روزانه معلولان در دستگاه‌های مختلف اجرایی نیز برخوردار است.

معاون امور توان‌بخشی اداره‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی ادامه داد: با مساعدت‌های صورت‌گرفته، صدور کارت آنی شده و ظرف مدت حداکثر ۱۵ دقیقه چاپ می‌شود. بااین‌حال، لازمه صدور، تکمیل پرونده توان‌بخشی است.

منبع: شهرآرا

دیگر خبرها

  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند
  • بهره مندی ۸۰ معلول میبدی از حق پرستاری
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج
  • واریز ۸۵۰ هزار تومان به حساب معلولان دهک سوم خراسان‌رضوی
  • ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر زیر پوشش بهزیستی آذربایجان‌غربی
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری های صعب العلاج
  • اهدای پنج دستگاه ویلچر به افراد دارای معلولیت
  • ۴ هزار جوان ۱۸ ساله در آرزوی مستقل شدن هستند