Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ابراهیمی پور گفت: مسئولان پالایشگاه آبادان باید مطالبات کارگران این پالایشگاه را پیگیری کنند گفت: مسئولان پالایشگاه گزارش عملکرد بدهند و بدانند تا رسیدن به نتیجه اصلی حق و حقوق کارگران‌ را پیگیری خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «حجت الاسلام علی ابراهیمی پور» امروز (جمعه 19 مهر) در خطبه های عبادی سیاسی نماز حمعه آبادان اظهار کرد: باید قدردان مردمی باشیم که برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی جهاد می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه آبادان با بیان اینکه جمعیت راهپیمایان اربعین حسینی در بعضی روزها چهار برابر سال های گذشته است افزود: زائران باید سفرشان را مدیریت و مردم نیز به مواکب در خدمات رسانی کمک کنند.

 

وی به دیدار نخبگان با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: این دیدار حاوی نکات بسیار مهم و دقیقی است؛ رهبر انقلاب در این دیدار به نخبگان فرمودند در دو دهه گذشته حرکت علمی خوب بوده و این چرخه تبدیل علم به ثروت رشد داشته است اما کافی نیست.

 

حجت الاسلام ایراهیمی پور ادامه داد: ایشان در بخش دیگری از سخنان خود فرمودند دولت و سرمایه گذاران باید با استفاده از نخبگان مشکلات کشور را حل کنند، ضمن آنکه باید مراقب دلالان علمی باشیم که می خواهند نخبگان را فراری دهند.

 

وی با اشاره به تقاضای کارگران زحمت کش پیمانکاری پالایشگاه آبادان تصریح کرد: مسئولان پالایشگاه قول دادند مطالبات این کارگران زحمت کش را پیگیری کنند و ما نیز منتظریم تا هرچه زودتر به مطالبات آنان رسیدگی شود؛ مسئولان پالایشگاه گزارش عملکرد بدهند و بدانند این مطالبه ماست و تا رسیدن به نتیجه اصلی حق و حقوق کارگران‌ را پیگیری خواهیم کرد.

 

امام جمعه آبادان با بیان اینکه برخی از کارگران در فاز ۲ پالایشگاه پنج ماه است که حقوق نگرفته اند ابراز کرد: این کارگران باید چگونه زندگی خود را بگذرانند؟ باید با مدیران خاطی برخورد شود.

 

وی از دادستان خواست تا اگر در شهرستان آبادان مدیری حقوق کارگران را ۲ تا سه ماه پرداخت نکرد به عموم مردم معرفی شود و بیان کرد: سپاسگذار صبوری و نجابت کارگران پالایشگاه آبادان هستیم که چند ماه است حقوقی دریافت نکرده اند.

 

حجت الاسلام ابراهیمی پور اربعین را فرصتی ارزشمند دانست و عنوان کرد: با توجه به حضور چند برابری جمعیت زائران اربعین حسینی در مرز شلمچه، برای خدمات رسانی به زائران باید بیشتر تلاش شود؛ همچنین تامین آب آشامیدنی در مرز شلمچه ضروری است.

 

وی تبعیض و اشتغال جوانان تحصیل کرده را دغدغه در آبادان دانست و تاکید کرد: دغدغه امروز مردم ما بیکاری، تورم و گرانی است اما برخی ذهن مردم را با ورزشگاه رفتن یا نرفتن زنان به وززشگاه مشغول می کنند.

 

وی تاکید کرد: دولت ترکیه باید مراقب تحرکات در سوریه و اقدامات نظامی که انجام می دهد باید تا مانند عربستان که در منجلاب حمله به یمن فرو رفته است، گرفتار نشود.

 

امام جمعه آبادان خاطر نشان کرد: مسئولان برای حمایت از معلولان و نابینایان تلاش کنند و زمینه ورود آنها به جامعه و ایجاد اشتغال آنها را فراهم کنند.

 

پایان پیام/660

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی پیاده روی اربعین مسجد شیراز اربعین زائران اربعین حسینی مرز مهران راهپیمایی اربعین حسینی موکب اربعین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حق و حقوق کارگران زائران اربعین دیدار نخبگان پالایشگاه آبادان اربعین حسینی پالایشگاه پیاده روی اربعین نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۳۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جنجالی شدن کف حقوق ۱۵ میلیونی کارگران | آیا حقوق ۱۵ میلیونی برای کارگران تصویب می‌شود؟

سیصد و سی‌امین جلسه شورا عالی کار در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار می‌شود. عنوان شده جلسه با موضوع «اصلاح مصوبه و ترمیم دستمزد ۱۴۰۳» است.

علیرضا میرغفاری، نماینده کارگران در شورای عالی کار در واکنش به این خبر و تشکیل مجدد جلسه شورای عالی کار عنوان کرده «شنیده شده امروز شورای عالی کار با دستور جلسه‌ای نامعلوم در حالی قرار است برگزار شود که من به عنوان یکی از نمایندگان کارگران اکنون در محل کارم واقع در کنگان حضور دارم. تاکید می‌کنم موضع این جانب و بیش از ۱۰۰ هزار کارگری که از پویش «حداقل دستمزد ۱۵ میلیونی» حمایت کردند، تغییری نکرده است».

در این پویش آمده؛ هدف این پویش اعتراض کارگران به رویه فعلی در تعیین حداقل دستمزد، یعنی نادیده گرفتن «سبد معیشت خانوار» است که در سال ۱۴۰۲ منجر به فاجعه دستمزد ۵ میلیون و ۳۰۸ هزار تومانی شد.

کارگران ایران با ۶ سال ثابت ماندن حداقل دستمزد در دوران سخت جنگ تحمیلی هزینه اقتصادی قابل توجهی پرداخت کردند؛ اگرچه قرار بود فاصله بین مزد و افزایش سرسام‌آور هزینه‌های زندگی در دوران جنگ، طی مدت کوتاهی پس از آن جبران شود، اما تمام دولت‌های پس از جنگ به وسع خود به این فاصله افزودند؛ به طوری که امروز جبران فاصله بین حداقل دستمزد و هزینه‌های زندگی، صرفاً با معیار قرار دادن نرخ تورم عملاً ممکن نیست.

در این شرایط اجرای بند ۲ ماده ۴۱ قانون کار برای خروج از بن‌بست کنونی ضروری است؛ این بند زمین‌مانده تصویب حداقل دستمزد سالانه را مشروط به تأمین «معیشت خانواده» می‌داند. آخرین محاسبات رقم این سبد در سال جاری را بیش از ۲۲ میلیون تومان نشان می‌دهد.

با توجه به ناممکن بودن جبران آنی فاصله حداقل مزد و سبد معیشت، این پویش در قدم اول به دنبال تصویب رقم ۱۵ میلیون تومان به‌عنوان حداقل دستمزد ۱۴۰۳ است. این مبلغ با توجه به تورم کمرشکن سال گذشته و مهم‌تر از آن، تورم قابل پیش‌بینی امسال، تنها یک گام اولیه برای نزدیک‌تر کردن حداقل دستمزد به سبد معیشت در سال‌های آینده خواهد بود.

در حال حاضر به دلیل برتری تعداد اعضای دولتی و کارفرمایی به نسبت نمایندگان کارگری، شورای‌عالی کار یک نهاد سه‌جانبه‌ی صنفی نیست و آن طور که در سال‌های گذشته مشاهده شد، مصوبه دستمزد حتی بدون امضای نمایندگان کارگران، صرفاً بر اساس قدرت سیاسی طرف مقابل به تصویب رسیده است.

ویش اجتماعی «حداقل دستمزد ۱۵ میلیونی» اعتراضی مسالمت‌آمیز و مدنی است تا با فراخواندن مخاطبان مصوبه مزدی در سراسر کشور، فرصتی برای اتحاد نیروی کار ایران و افزایش توان چانه‌زنی نمایندگان کارگران در مذاکرات تعیین دستمزد ۱۴۰۳ فراهم کند.

گفتنی است، در ساعت‌های پایانی سال گذشته حداقل دستمزد ۱۴۰۳ جامعه کارگران بدون امضا نمایندگان جامعه کارگری و با امضا نمایندگان دولت و جامعه کارفرمایی مصوب و اعلام شد. در این خصوص رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران گفت، افزایش ۳۵ درصدی حداقل مزد کارگران در سال ۱۴۰۳ با احتساب کسورات، فقط قریب ۴۰ درصد معیشت کارگران را پوشش خواهد داد.

منبع: آرمان ملی

tags # حقوق کارگران سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • تعیین کف و سقف مزد کارگران و حقوق کارمندان
  • تعیین کف و سقف مزد کارگران و حقوق کارمندان / چه کسانی بالاتر از سقف دریافت می‌کنند؟
  • تعیین کف و سقف مزد کارگران و حقوق کارمندان | چه کسانی بالاتر از سقف دریافت می‌کنند؟
  • ◄ صدای اعتراض کارگران راه آهن در آمده است!/حقوق کفاف معاش را نمی‌دهد
  • معیارهای جدید محاسبه و پرداخت حقوق کارگران اعلام شد/ اولین مزد ۱۴۰۳ کارگران چقدر است؟
  • جدول میزان پرداختی حقوق کارگران در سال ۱۴۰۳
  • حقوق بگیران بخوانند/ مصوبه دستمزد کارگران تغییر می کند؟
  • ماجرای جنجالی شدن کف حقوق ۱۵ میلیونی کارگران | آیا حقوق ۱۵ میلیونی برای کارگران تصویب می‌شود؟
  • با حقوق کارگران چند کیلو گوشت می‌توان خرید؟