Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاجی بیگی با بیان اینکه در حال حاضر استانهای سمنان، خراسان جنوبی و بوشهر بیشترین میزان اهداکنندگان مستمر خون را دارند، افزود:در ۶ ماهه اول امسال بیشترین میزان اهداکنندگان خون در کشور مربوط به گروه خونی O مثبت بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان: بشیر حاجی بیگی گفت: شاخص اهدای خون بانوان در 6 ماهه اول سال جاری در کشور 4.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 بوده و استان های لرستان، مرکزی، کردستان و سیستان و بلوچستان بالاترین میزان شاخص اهدای خون بانوان در کشور را داشته اند.


سخنگوی سازمان انتقال خون ایران تصریح کرد: 90 درصد از اهداکنندگان خون در کشور دارای گروه خونی مثبت و 10 درصد دارای گروه خونی منفی هستند البته شاخص اهدای مستمر خون در حال حاضر در کشور حدود 60 درصد است که به عبارت دیگر 60 درصد از اهداکنندگان خون به طور مستمر، اهدای خون می کنند. اهداکننده مستمر به فردی اطلاق می شود که در طول سال حداقل 2 بار موفق به اهدای خون شده است.

وی با اشاره به افزایش یک درصدی اهدای خون در تاسوعا و عاشورای حسینی نسبت به سال گذشته در کشور، ضمن تقدیر و تشکر از اهداکنندگان خون، خاطرنشان کرد: نیاز به خون و فرآورده های خونی مختص زمان خاصی نیست و این نیاز به صورت روزانه و همیشگی است.

دکتر حاجی بیگی تعداد مراکز اهدای خون در کشور را 178 مرکز عنوان کرد و افزود: استان های فارس، خراسان رضوی، خوزستان، تهران و مازندران بیشترین مراکز اهدای خون را در سطح کشور دارند و استان فارس با 14 مرکز، بیشترین میزان مراکز اهدای خون در کشور را دارد.

وی در خصوص وضعیت اهدای خون در 6 ماهه اول امسال در کشور گفت: در این مدت یک میلیون و 339 هزار و 432 نفر جهت اهدای خون به مراکز انتقال خون سراسر کشور مراجعه کردند که از این تعداد، یک میلیون و 51 هزار و 29 واحد خون اهدا شده است و از این تعداد، 43 هزار و 464 واحد اهدای خون مربوط به بانوان بوده است.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران اضافه کرد: در 6 ماه نخست امسال بیشترین میزان اهدای خون مربوط به استان های تهران، فارس و خراسان رضوی بوده است و 30 درصد از کل خون های اهدایی در کشور در این 3 استان، اهدا شده است. همچنین در این مدت میزان اهدای خون در استان های چهارمحال و بختیاری، قزوین و خراسان شمالی نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد قابل توجهی داشته است.

دکتر حاجی بیگی یادآور شد: بانوان استان های چهارمحال و بختیاری، البرز و مرکزی در نیمه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، اقبال بیشتری به اهدای خون داشته اند که قابل تقدیر است.

به گفته وی در 6 ماه اول امسال یک میلیون و 824 هزار واحد خون و فرآورده شامل گلبول قرمز فشرده شده، پلاکت و پلاسمای خون در مراکز درمانی و بیمارستانی توزیع شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 3 درصد افزایش داشته است

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی مسجد اربعین پیاده روی اربعین زائران اربعین حسینی شیراز کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد اربعین ۹۸ مرز مهران روز اهدای خون کمپین اهدای خون اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۷۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ رتبه برتر اهدای عضو در کشور به خراسان رضوی تعلق گرفت

دکتر ابراهیم خالقی گفت: رتبه بندی و آمار اهدای عضو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، براساس شاخص اهدای عضو به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت تحت پوشش دانشگاه(PMP) است.

وی با بیان این که در این ارزیابی که در پایان سال ۱۴۰۲ انجام شده است ۶ دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان رضوی موفق به کسب رتبه برتر شده اند ادامه داد: در بین این دانشگاه‌ها، دانشگاه علوم پزشکی نیشابور رتبه نخست اهدای عضو در سال گذشته را به خود اختصاص داده و دانشگاه‌های علوم پزشکی تربت‌جام رتبه پنج کشور، گناباد رتبه شش کشور، تربت حیدریه رتبه هشت کشور، سبزوار رتبه دهم و مشهد رتبه دوازدهم را به خود اختصاص داده‌اند.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر فسا رتبه دوم، شهر شیراز رتبه سوم و شهر یزد نیز در این ارزیابی رتبه چهارم را کسب کرده اند.

ابراهیم خالقی با بیان این که استان خراسان رضوی در سال گذشته پیشرو در شناسایی و اهدای عضو در کشور بوده است افزود: مهمترین علت افزایش شناسایی و اهدای عضو در شهرهای استان، اطلاع‌رسانی مداوم و آموزش‌های دوره‌ای برای تیم‌های پزشکی در آی.سی.یوها و بیمارستان‌های این شهرها بود.

وی با اشاره به این که طی سال گذشته ۱۷۴ فرد مرگ مغزی از مشهد و شهرهای مختلف این استان به بیمارستان منتصریه مشهد معرفی شده‌اند ادامه داد: این افراد پس از رضایت و عمل اهدای عضو،موجب نجات و ادامه زندگی ۷۳۳ بیمار نیازمند به عضو شد.

این مسوول بیان کرد: مردم ایثارگرخراسان رضوی به لحاظ شاخص‌ رضایت برای اهدای عضودر کشور نیز در جایگاه برتر کشوری قرار دارند بطوریکه در سال ۱۴۰۲ بیش از ۸۰ درصد خانواده‌‍ های مرگ مغزی رضایت خود را برای اهدای اعضای عزیزانشان اعلام کرده اند و موجب نجات جان بیماران نیازمند شده اند.

واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال‌شرق کشور را زیر پوشش دارد از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • آمار پایین اهدای عضو در کشور
  • پربیننده‌ترین برنامه‌های صداوسیما مشخص شدند
  • ۶۰ درصد سدهای کشور پر است
  • مشارکت ۵ درصدی بانوان در امر اهدای خون
  • پاسخ مشروع ایران به جنایت صهیونیست‌ها، نمایانگر تعهد قاطع به امنیت کشور است
  • سهم لرستان در طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور ۷ درصد است
  • تقاضای جهانی فولاد دستخوش تغییر شد
  • راه‌های کاهش پوسیدگی دندان
  • خراسان رضوی صاحب ۶ رتبه برتر اهدای عضو در کشور
  • ۶ رتبه برتر اهدای عضو در کشور به خراسان رضوی تعلق گرفت