Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر فاطمه ترک نیک سرپرست دبیرخانه شبکه نانوفناوری جهان اسلام مستقر در پژوهشگاه مواد و انرژی در جمع خبرنگاران در دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو گفت: رسالت ما در این شبکه بر این است که با نخبگان جهان اسلام در زمینه نانو، تعامل سازنده و موثری در قالب آموزش، پژوهش، پروژه های بین المللی و فروش محصولات و دستاوردهای فناوری نانو در بازارهای جهانی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه کشور ایران یکی از کشورهای پیشرو در حوزه نانو با سابقه مطلوب و قابل قبول است، گفت: سعی ما بر این است تا با برگزاری رویدادهای بین المللی هر دو سال یکبار در حوزه نانو بتوانیم از تجربه و علم نخبگان کشورهای اسلامی پیشرفته تر نظیر ایران، مالزی، پاکستان، عربستان و ترکیه برای آموزش نخبگان دیگر کشورهای اسلامی استفاده کنیم.

ترک نیک در خصوص اهداف شبکه نانو فناوری کشورهای اسلامی گفت: توسعه و تقویت همکاری های هدفمند علمی- بین المللی با دانشگاه ها و مراکز علمی پژوهشی کشورهای اسلامی( برای دعوت از اساتید خارجی، ارائه دوره های کوتاه مدت، ارائه پروژه های مشترک و جذب دانشجویان خارجی در دوره های کوتاه و بلند مدت)، تعامل سازنده در سطح ملی و بین المللی و همچنین اشاعه ماموریت ها و چشم انداز شبکه در حوزه نانو در میان کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی، به عنوان اهداف بلند مدت این شبکه به شمار می رود.

برگزاری کارگاهی در دو حوزه نانو و انرژی تجدید پذیر

ترک نیک بیان کرد: در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه نانو، در حال آماده سازی بستر لازم برای برگزاری سومین کارگاه-کنفرانس بین المللی در حوزه «نانوفناوری و انرژی های تجدیدپذیر» در ١٩ آبان ماه جاری هستیم که از ١٣ دانشمند بنام، دعوت به عمل آمده تا تجارب خود را به اشتراک بگذارند.

وی با بیان اینکه این کارگاه همزمان با اعطای سومین دوره جایزه مصطفی است، گفت:این رویداد با همکاری دبیرخانه مصطفی و استپ درحال شکل گیری است.

کد خبر 4743431 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: جایزه مصطفی ص اندیشمندان جهان اسلام فناوری نانو نوآوری اربعین 98 فناوری فضایی فناوری نانو تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جایزه نوبل محمد جواد آذری جهرمی گوگل مایکروسافت امنیت اطلاعات امنیت سایبری شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۸۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد

کارشناس مسائل جنوب آسیا گفت: ایران به لحاظ قدرت بالای پهپادی و موشکی به کشوری بلامنازع در حوزه نظامی دفاعی در منطقه تبدیل شده و پاکستان تنها کشور دارنده سلاح هسته‌ای در میان کشورهای مسلمان است بنابراین دو کشور توانمندی بالایی را به حوزه کشورهای جهان اسلام خواهند داد.

محمدرضا منافی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به سفر رئیس جمهور کشورمان به پاکستان به تشریح دستاوردهای این سفر به ویژه در حوزه امنیت و صلح پرداخت و اظهار کرد: سفر فعلی آیت الله رئیسی به پاکستان به چند دلیل متفاوت از تمام سفرهای قبلی ایشان و سایر سران جمهوری اسلامی ایران به پاکستان بوده است.

وی افزود: یکی از دلایلی که این سفر را متمایز کرده شرایط کنونی منطقه خاورمیانه و اقدام اخیر ایران در عملیات وعده صادق است که فضای افکار عمومی و رسانه‌ای بسیار بی سابقه‌ای را در پاکستان به دست گرفت و افکار عمومی پاکستان به شدت از این موضوع استقبال کردند و همین موضوع باعث شد که سفر آیت الله رئیسی در یک موقعیت زمانی بسیار خوبی انجام شود.

کارشناس مسائل جنوب آسیا تصریح کرد: همچنین می‌توان گفت به دلیل اتفاقاتی که در یکی دو ماه پیش بین ایران و پاکستان رخ داد و در مدت زمان کمتر از ۴۸ ساعت تنش‌های ایجاد شده برطرف شد، سفر آیت الله رئیسی به پاکستان بسیار مهم ارزیابی می‌شود؛ این سفر می‌تواند تمام آثار تنش موقت بین ایران و پاکستان را به کلی از بین برده و خنثی کند.

وی با اشاره به گفت‌وگوهایی که در طول این سفر بین سران و مقامات دو کشور انجام می‌شود، گفت: این موضوع به امنیت مرزهای ایران و پاکستان کمک می‌کند چرا که شاهدیم هر از چند گاهی امنیت مرزهای بین دو کشور دچار فراز و فرودهایی می‌شود و بر همین اساس می‌تواند شکل بهتری پیدا کند؛ همانطور که شاهدیم طی چند سال اخیر شرایط مرزی دو کشور بهبودی زیادی پیدا کرده است.

منافی ادامه داد: متأسفانه شاهدیم عواملی در سمت پاکستان فعال و وارد ایران شده و عملیات‌های ایذایی انجام می‌دهند که باید اینها کنترل و مهار شوند و مقامات دو کشور اجازه چنین اقدامات ایذایی و تروریستی را در ایران ندهند.

وی ایران و پاکستان را از جمله قدرتمندترین کشورهای منطقه عنوان کرد و افزود: ایران به اذعان تمام جهانیان قدرت بالای پهپادی و موشکی بالایی دارد و به کشوری بلامنازع در حوزه نظامی دفاعی در منطقه تبدیل شده است و عملیات وعده صادق گوشه‌ای از این توان نظامی را نشان داد؛ از سوی دیگر پاکستان تنها کشور دارنده سلاح هسته‌ای در میان کشورهای مسلمان است و ارتش بسیار قدرتمندی دارد؛ بنابراین دو کشور ایران و پاکستان در کنار هم توانمندی بالایی را به حوزه کشورهای جهان اسلام خواهند داد.

کارشناس مسائل جنوب آسیا با بیان اینکه ایران و پاکستان به عنوان دو کشور همسایه همیشه رابط خوبی با هم داشته‌ اند و در حوزه دفاعی نیز همکاری داشته‌ اند، تاکید کرد: رفت و آمدهای مقامات دو کشور نشان می‌دهد که ایران و پاکستان در حوزه مواضع نظامی و دفاعی همسو هستند؛ همچنین رزمایش‌های مشترک دریایی و زمینی که دو کشور هر سال به صورت منظم با همکاری یکدیگر برگزار می‌کنند حکایت از آن دارد که این دو کشور همسو بوده و هر کجا لازم باشد از جمله در حوزه مبارزه با تروریست و مسائل مرزی به صورت مشترک وارد عمل خواهند شد و اجازه نخواهند داد کشورهای ثالث و گروهک‌های تروریستی مشکلی جدی برای دو کشور ایجاد کنند.

کد خبر 747133

دیگر خبرها

  • جهان ما ممکن است در نهایت دوباره به بیگ‌بنگ‌ برگردد و نابود شود
  • در کنگره سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در مکه مکرمه
  • فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • تحقق اهداف عالمانه و مدبرانه اسلام ناب توسط سازمان بین‌المللی سینوو