Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-25@05:05:38 GMT

فعالیت تاورکرین‌های 40 ساله بر فرار تهران

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۲۸۶۲۱

فعالیت تاورکرین‌های 40 ساله بر فرار تهران

رویداد۲۴ مهدی صالحی در مورد وضعیت تاورکرین‌های فعال در شهر گفت: بر اساس آخرین پایش صورت گرفته از تاور کرین‌های سطح شهر، حدود ۳۰۰ دستگاه در سطح تهران در حال فعالیت هستند.

وی بیان اینکه تمامی تاورکرین‌های فعال گواهینامه بهره‌وری و اپراتور اخذ کرده اند، گفت:، اما حوادث اخیر تاورها، نشان می‌دهد که کسب این گواهینامه‌ها حداقل کاری است که می‌بایست برای نظارت بر روی این تاورکرین‌ها انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صالحی با بیان اینکه تاور کرین‌هایی در سطح شهر فعال هستند که سال تولید آن‌ها برای ۱۹۸۰ یا ١٩٩٠ است گفت: عمر این تاور‌ها بسیار زیاد است و پاس کردن گواهینامه‌ها و چک لیست‌ها حداقل کاری است که باید برای نظارت بر فعالیت این تاور‌های قدیمی انجام دهند و به نظر می‌رسد باید اقدام جدی تری برای کنترل تاورها، صورت گیرد.

مدیر کل معماری و ساختمان شهرداری تهران شهرداری تهران معتقد است که باید استاندارد‌ها و چک لیست‌های کنترلی تاور‌ها مورد بازنگری قرار گیرد. بررسی دو حادثه قبلی تاورکرین‌ها در تهران، نیز نشان داد که دستگاه دارای گواهینامه‌های مربوطه بوده است، اما نهایتاً دچار سانحه شده است.

وی با تاکید بر بازنگری در استاندارد‌های تاورکرین‌ها گفت: البته این مهم در حوزه اختیارات شهرداری تهران نیست و تنها ما می‌توانیم نسبت به کنترل گواهی‌نامه‌های اخذ شده، اقدام کنیم، اما در مکاتبه رسمی با سازمان استاندارد، درخواست کرده‌ایم که نسبت به بازنگری تاورکرین‌ها در پی حوادث اخیر در سطح شهر تهران اقدام کنند چراکه تاور‌ها گواهی لازم را داشتند، اما باز هم حادثه ساز شدند و به نظر می‌رسد این مهم در دستور کار آن‌ها قرار گیرد.

صالحی افزود: تجربه نشان داده است که صرف پاس کردن چک لیست‌ها و اخذ گواهینامه بهره وری و اپراتور برای تاورکرین‌های فعال در سطح شهر تهران که عمدتاً قدیمی هستند، پاسخگو نیست. منبع: ایسنا خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 تاورکرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۸۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان فرودگاهی که فقط یک مسیرپروازی داشت

بهرام ربیعی   بیان کرد: اواخر سال ۶۶ بود که تهران در انتهای بمباران بسر می‌برد و مسوولیت ساخت پناهگاه‌ها و پدافند غیرعامل را در سازمان هواپیمایی برعهده داشتم، آن موقع هنوز شرکت فرودگاه‌ها تشکیل نشده بود و تمام تشکیلات زیر مجموعه سازمان هواپیمایی کشوری انجام می‌شد.

وی افزود: اوایل انقلاب بود، به یاد دارم روزی محمدجواد رعنایی فر، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری وقت دعوت کرد که می‌خواهیم سفری به بهترین نقطه داشته باشیم، در سر فکر ترکیه و اتریش داشتم تا اینکه به زاهدان آمدیم؛ این شد که سال ۶۷، ۶۸ و اوایل ۶۹ به عنوان مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در این استان مشغول به فعالیت شدم.

مدیرکل سابق فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در خصوص تغییراتی که در طول حداقل چهل سال گذشته رخ داده است، گفت: در آن سال‌ها روزی یک پرواز به تهران داشتیم، در مسیر مشهد به زاهدان نیز یک پرواز در هفته با مصیبت و گرفتاری زیادی به علت اینکه در اواخر جنگ بودیم انجام می‌شد، تا اینکه ترمینالی در سال ۶۸ در چابهار ساخته و اولین پرواز آن اوایل تابستان ۶۸ بر فراز آسمان انجام شد.

وی ادامه داد: پس از آن شرکت هواپیمایی ساها را در سیستان و بلوچستان تشکیل، و اولین پرواز از زاهدان - ایرانشهر- چابهار را به عنوان پرواز مسافری انجام شد؛ چرا که در آن سال‌ها این شرکت مختص به فعالیت‌های نیروی هوایی بود، همچنین در آن سال‌ها زمان فعالیت فرودگاه‌ها از طلوع تا غروب خورشید بود که توانستیم مجوز را بری فعالیت تا ساعت ۲۲ انجام دهیم.

انجام متوسط هشت پرواز روزانه

مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در این باره اظهارکرد: هم اکنون شرایط بسیار تغییر کرده به گونه‌ای که سالن‌های جدید در بخش‌های فرودگاهی ایجاد و ترمینال‌ها تغییر کرده، امکانات، تجهیزات و خدمات مورد نیاز حرکت مسافران و نیز جابجایی بار بر اساس استانداردها و قوانین موجود فراهم شده است.

مهدی خسروی بنجار افزود: امروز در سطح فرودگاه بین المللی زاهدان روزانه متوسط هشت پرواز به مقاصد تهران، مشهد، اهواز، شیراز، اصفهان، گرگان و چابهار انجام می‌شود که نسبت به آن سال‌ها که تهران یا گاهی مواقع مشهد بوده، این تغییرات حاصل شده است.

وی ادامه داد: به پاس خدمات صورت گرفته در طول این سال ها، سیستان و بلوچستان شرایط ممتازی نسبت به فرودگاه‌های کشور دارد که وجه تمایز آن نیز انجام پرواز در مسیر داخل استانی زاهدان - چابهار و همچنین وجود ۶ فرودگاه است که پنج فرودگاه فعال بوده و یک فرودگاه در خاش نیز برای پدافند غیرعامل در نظر گرفته شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تلسکوپ فضایی هابل ۳۴ ساله شد
  • کاهش چشم گیر حضور زباله گردها در تهران | مدیرعامل پسماند: ۸۰ درصد فعالیت زباله گردها کم شده است
  • رادیو ۸۴ ساله شد/ اینجا تهران است، رادیو ایران
  • تاکتیک ماشاریپوف برای فرار؛ چرا او پاسپورتش را به استقلال تحویل نداد؟
  • فوت یک کودک در پی موتورسواری نوجوان ۱۳ ساله
  • موتورسواری مرگبار نوجوان ۱۳ ساله در اصفهان / مرگ کودک ۶ ساله
  • سیستان و بلوچستان فرودگاهی که فقط یک مسیرپروازی داشت
  • کودک ۶ ساله در تصادف موتور و پیکان در برخوار جان باخت
  • نواخته شدن زنگ تحرک در ۲۲ بوستان پایتخت
  • جزئیات برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد