Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@21:09:34 GMT

سن اعتیاد در نمین پایین آمده است

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۳۰۲۸۱

سن اعتیاد در نمین پایین آمده است

به گزارش خبرنگار مهر، علی مهدوی پیش از ظهر شنبه در خصوص اجرای طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران یا طرح «مانا» در جمع خبرنگاران با اشاره به پایین آمدن سن اعتیاد در شهرستان نمین، افزود: با اجرای طرح های ویژه به دنبال پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود.

وی از برگزاری طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران یا مانا برای نوجوانان سنین ۱۳ تا ۱۸ شهرستان نمین به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی در ۶ پایگاه خبر داد و یادآور شد: آموزش مهارت‌های زندگی، پر کردن اوقات فراغت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از رویکردهای این طرح است تا با شناسایی و تبدیل آسیب‌ها و تهدیدهای دوران بلوغ به فرصت، به اهداف تربیتی خود دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بهزیستی شهرستان نمین در ادامه به دیگر جامعه هدف بهزیستی نمین نیز اشاره کرد و گفت: ۱۰۸ ناشنوا در شهرستان نمین شناسایی شدند که ۴۴ نفر از آنان مستمری دائم و ۶۴ نفر خدمات غیر مستمر دریافت می‌کنند.

مهدوی یادآور شد: فضای مجازی دارای فرصت‌ها و تهدیدهایی است که متأسفانه کفه تهدیدهای آن در نمین سنگینی می‌کند.

وجود بیش از ۷ هزار سالمند در نمین

وی افزود: تعداد سالمندان نمین ۷ هزار و ۳۵۵ نفر برآورد شده که ۲ هزار و ۶۳۲ نفر در مرکز شهرستان، یک هزار و ۸۹۹ نفر در آبی بیگلو، یک هزار و ۱۷۵ نفر در عنبران و یک هزار و ۶۴۹ نفر در سایر نقاط این شهرستان ساکن هستند.

رئیس بهزیستی شهرستان نمین در ادامه با اشاره به اینکه کشور ما عضو کنوانسیون حقوق کودک است، افزود: در این رابطه و به مناسبت روز جهانی کودک برنامه‌های متنوعی در شهرستان برای گرامیداشت این روز تدارک دیده شد.

مهدوی با بیان اینکه ۳۴ مهد کودک در نمین فعالیت می‌کند، افزود: در این مهدهای کودک‌ یک وعده غذای گرم با هدف الگوی تغذیه صحیح زیر نظر اداره بهداشت شهرستان به کودکان ارائه می‌شود.

وی ضمن اشاره به تشکیل پرونده برای ۴۸ روشندل مستمری بگیر در اداره بهزیستی نمین، گفت: به مناسبت ۲۳ مهرماه روز عصای سفید با همت کتابخانه عمومی نمین برنامه ویژه‌ای برای روشندلان نمینی تدارک دیده شده است.

مهدوی ادامه داد: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در شهرستان با کمک مجموعه فرمانداری نمین از ظرفیت‌های فرهنگی، ریش سفیدان، دهیاران، روحانیون، مساجد و منابر استفاده خواهیم کرد.

کد خبر 4744034

منبع: مهر

کلیدواژه: اعتیاد علی مهدوی بهزیستی اردبیل اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر گرگان زائران اربعین شیراز قزوین گردشگری شهرکرد خطبه های نماز جمعه نیروی انتظامی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۰۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،     مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،گفت: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم را از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شده که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • جابجایی حدود ۱ هزار و ۵۰۰ نفر مسافر از شهرستان نمین
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • شعر طنز یک اقدام بدیع در دستگاه قضا است
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده