Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا محمدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به افزایش پرونده های قاچاق دام در استان سمنان، افزود: با توجه به اطلاع رسانی دستگاه های نظارتی و هشدار تعزیرات حکومتی به دامداران در کشور، هر گونه اقدام و خروج دام از استانی به استانی دیگر باید با هماهنگی دامپزشکی صورت گیرد.

وی بیان کرد: ۳۶۹ رأس دام در ۶ ماه ابتدایی امسال کشف و توقیف و سبب تشکیل ۱۰ فقره پرونده در شعبه های تعزیرات حکومتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان ادامه داد: بر اساس گزارش دستگاه کاشف، ارزش ریالی تخلف پرونده های تشکیل شده ۱۲ میلیارد و ۶۴۱ میلیون ۴۵۰ هزار ریال بود.

محمدی با بیان اینکه از مجموع پرونده های تشکیل شده ۲ پرونده رسیدگی و مختومه شد، خاطرنشان کرد: متخلفان این پرونده ها، به جزای نقدی به مبلغ ۳ میلیارد و ۸۶۲ میلیون ریال و ضبط کالا محکوم شدند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان یادآور شد: بیشتر پرونده های تشکیل شده دامی در مسیر محور مواصلاتی که قصد عبور از استان را داشتند، توسط نیروی انتظامی کشف و متوقف شد.

در سال ۹۷ هفت هزار و چهار مورد از پرونده های تعزیرات حکومتی در استان سمنان مختومه و پنج هزار و ۳۸۳ پرونده در این بخش منجر به رای و رسیدگی شد.

۹۸۹۱/۶۱۰۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان تعزیرات حکومتی دامپزشکی قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۲۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسال به بیش از ۳۳ هزار پرونده تخلفاتی در آذربایجان‌غربی رسیدگی شد

حسین نجف‌زاده مدیرکل تعزیرات‌حکومتی آذربایجان‌غربی گفت: پارسال شعب تعزیرات‌حکومتی استان به ۳۳ هزار و ۳۶۴ فقره پرونده در سه بخش کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت، دارو و درمان رسیدگی کردند.

وی اضافه کرد: از این تعداد پرونده ۲۳ هزار و ۶۹ فقره در بخش کالا و خدمات، ۹ هزار و ۱۲۶ فقره در بخش قاچاق کالا و ارز و هزار و ۱۶۹ فقره مربوط به حوزه بهداشت، دارو و درمان بوده که در مجموع رسیدگی به این پرونده‌ها متخلفان اقتصادی به پرداخت ۵۲ هزار و ۸۲۴ میلیون ریال محکوم شدند.

نجف‌زاده تصریح کرد: از میان تخلفات صورت گرفته درج نکردن قیمت، گران‌فروشی، کم فروشی صادرنشدن فاکتور، عرضه خارج از شبکه و تقلب به ترتیب بشترین میزان تخلفات بودند.

وی همچنین از صدور مجازات‌های غیرنقدی از قبیل ضبط کالا‌ها و ارز قاچاق و خودرو‌های حامل کالای‌قاچاق، تعطیلی و پلمب واحد‌های متخلف، نصب پارچه و ممهورکردن پروانه واحد‌های متخلف به مهر تخلف، حبس بدل از جزای نقدی برای برخی از متخلفان خبر داد.

به گفته نجف‌زاده، گشت‌های سیار تعزیرات‌حکومتی آذربایجان‌غربی همراه با دستگاه‌های نظارتی پارسال ۳ هزار و ۶۳ نوبت گشت و از ۱۲ هزار و ۴۴۷ واحد بازرسی کردند که از این تعداد بازرسی ۵ هزار و ۵۹۳ فقره پرونده تشکیل و متخلفان به پرداخت ۳۳ میلیارد ریال محکوم شدند.

مدیرکل تعزیرات‌حکومتی آذربایجان‌غربی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی و صنفی، قاچاق‌کالا و ارز و بهداشت و دارو و درمان موضوع را ازطریق سامانه اینترنتی www.tazirat ۱۳۵.ir و یا تلفن ۱۳۵ به تعزیرات‌حکومتی استان گزارش کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • تقلب در فروش لوازم خانگی
  • تشکیل ۲۸ پرونده برای واحد‌های صنفی متخلف در زابل
  • ورود بیش از ۱۱ هزار فقره پرونده به تعزیرات حکومتی در سال گذشته
  • محکومیت ۱۱ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده و محکومیت ۳۷۷ میلیارد تومانی متخلفان
  • تشکیل هزار و ۳۵۰ پرونده تعزیراتی برای متخلفان
  • تشکیل پرونده‌های تخلف برای ۶ واحد صنفی درچابهار
  • پارسال به بیش از ۳۳ هزار پرونده تخلفاتی در آذربایجان‌غربی رسیدگی شد
  • محکومیت قاچاقچی پیاز در خرمشهر
  • قاچاقچی پیاز در خرمشهر جریمه شد