Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یاهونیوز، بررسی که در این زمینه توسط شرکت مایکروسافت در ۲۵ کشور جهان صورت گرفته حاکیست ۴۲ درصد از نوجوانان ۱۳ تا ۱۷ ساله از محتوای مطالبی که والدینشان در اینترنت در مورد آنها به اشتراک می گذارند، راضی نیستند. تنها ۱۷ درصد از این افراد این مساله را موضوعی کوچک و کم اهمیت دانسته اند و ۱۱ درصد  مشکل یادشده را خیلی بزرگ و ۱۴ درصد متوسط توصیف کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحقیق با مشارکت ۱۲۵۲۰ نوجوان ۱۳ تا ۱۷ ساله و بزرگسال ۱۸ تا ۷۴ ساله انجام شده و نشان می دهد حضور کنترل نشده نوجوانان در فضای مجازی چهار خطر کلی را برای آنها در حوزه های رفتاری، جنسی، حسن شهرت و شخصی به وجود می آورد.

۶۶ درصد نوجوانان پاسخ دهنده گفته اند که حداقل یک بار قربانی خطرات موجود در فضای مجازی شده اند و دقیقا همین میزان از نوجوانان اظهار داشته اند که بیم دارند تجربه های منفی در فضای آنلاین باز هم برای آنها رخ دهد.

لازم به ذکر است که این بررسی در کشورهای آرژانتین، بلژیک، برزیل، کانادا، شیلی، کلمبیا، فرانسه،آلمان، مجارستان، هند،اندونزی، ایرلند، ایتالیا، هلند، مالزی، مکزیک، پرو، لهستان، روسیه، سنگاپور، آفریقای جنوبی، ترکیه، انگلیس، آمریکا و ویتنام انجام شده است.

از میان پرسش شوندگان نوجوان ۸۰ درصد والدین را الگوی فعالیت مناسب در فضای آنلاین معرفی کرده اند و معلمان با ۴۹ درصد، سایر بزرگسالان، قهرمانان ورزشی و سلبریتی ها با ۲۲، ۱۷ و ۱۵ درصد، در رتبه های بعدی بوده اند.

کد خبر 4744013

منبع: مهر

کلیدواژه: کاربران اینترنت مایکروسافت تهدیدات سایبری امنیت سایبری اربعین 98 نوآوری فناوری فضایی فناوری نانو تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جایزه نوبل گوگل محمد جواد آذری جهرمی امنیت اطلاعات فضانوردان مایکروسافت امنیت سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۳۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا

ناظر گمرکات آذربایجان شرقی با اشاره به کسب رتبه هفت کشوری در مبادلات تجاری گفت: عملکرد سال قبل در بیشتر بخش‌ها روند افزایشی دارد و مبادلات تجاری استان به بیش از ۳میلیارد و ۲۹۰ میلیون دلار رسید که نسبت به سال ۱۴۰۱، ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت. - اخبار استانها -

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، صادق نامدار در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از مبدا آذربایجان شرقی به 103 کشور مختلف دنیا صادرات انجام شده است، گفت: میزان صادرات سال گذشته از گمرک های استان بدون احتساب صادرات نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و صادرات از محل تجارت چمدانی را 2 میلیون و 930 هزار تن به ارزش یک میلیارد و 541 میلیون دلار بوده است.

وی، پنج کشور عمده مقصد صادراتی آذربایجان شرقی را به ترتیب کشورهای ترکیه 30.8 درصد، عراق 20.2 درصد، ارمنستان 17.57 درصد، جمهوری آذربایجان 3.6 درصد و گرجستان 3.5 درصد اعلام کرد و گفت: پنج قلم کالای عمده صادراتی استان نیز به ترتیب شامل انواع میلگرد فولادی، پلیمرهای استایرن، قیر نفت، سیم مفتول و کشمش انگوری بود.

نامدار افزود: در بخش واردات 12 ماه سال 1402 در مجموع 549 هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و 750 دلار از مبداء 63 کشور مختلف از طریق گمرکات استان وارد شد که رشد 29 درصد در وزن و ارزش دارد و از این نظر بین استان‌های کشور در رتبه نهم قرار داریم.

وی، پنج کشور عمده مبدأ واردات کالا از گمرکات استان بر اساس میزان واردات را به ترتیب کشورهای ترکیه 57درصد، امارات متحده عربی 12درصد، چین 11درصد، آلمان پنج درصد و کره جنوبی 2 درصد عنوان کرد و گفت: پنج قلم عمده کالای وارداتی به ترتیب شامل، کامیون های کشنده، شمش طلا، انواع توتون، گوشت منجمد گاوی و پودر کاکائو بوده است.

نامدار افزود: در بخش ترانزیت خارجی در 12 ماهه سال گذشته 607 هزار تن کالا از گمرکات استان منتقل شد که با اختصاص 3.4 درصدی از کل ترانزیت کشور به خود، رشد چهار درصدی دارد.

وی گفت: پنج کشور عمده مقصد ترانزیتی از گمرکات آذربایجان شرقی به ترتیب شامل کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و عراق بوده است. در بخش درآمد، وصولی گمرکات استان 70 هزار و 105 میلیارد ریال بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال 1401 به میزان 33 درصد افزایش دارد.

آذربایجان شرقی دارای سه اداره کل گمرک در تبریز، سهلان و جلفا و سه واحد گمرکی در مراغه، خداآفرین و نوردوز و همچنین سه دفتر گمرکی در شهرک صنعتی شهید سلیمی تبریز و شهر بناب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید وزیر علوم از محل انتظار والدین داوطلبان کنکور ۱۴۰۳
  • جرایم قطع درختان در اراک افزایش یافت
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین رشد منابع را رقم زد
  • با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم
  • جلسه تحلیل و بررسی مسائل منطقه برگزار شد
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟