Web Analytics Made Easy - Statcounter

حزب سبز آلمان به دلیل تداوم حملات نظامی ترکیه به شمال سوریه خواستار اعمال فشار و محدودیت‌های اقتصادی علیه دولت ترکیه شد. ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۰ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، حمله ترکیه به شمال سوریه با انتقادهای بین المللی فراوانی همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت آلمان هم در روزهای گذشته خواستار توقف این حملات از طرف ترکیه شده است که البته بی نتیجه بوده است.

حالا حزب سبز آلمان هم خواستار افزایش فشارها بر رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه شده است. این حزب از جمله خواستار توقف ارسال تسلیحات به ترکیه شد.

"آنالنا باربوک"، رئیس حزب سبز آلمان در این باره گفته است که صادرات سلاح به ترکیه باید متوقف شود.

وی افزود: مجوزهایی هم که قبلا برای ارسال تسلیحات به ترکیه صادر شده است باید ابطال شود. وی همچنین خواستار اقدامات بیشتری برای اعمال فشار به ترکیه شد.

وی همچنین تاکید کرد که تضمین بیمه هرمس برای این کشور باید لغو شود . دولت آلمان با این بیمه فعالیت های اقتصادی در خارج را تضمین می کند.

رئیس حزب سبز آلمان همچنین تاکید کرد که در ضمن اتحادیه اروپا باید مذاکرات درباره گسترش اتحادیه گمرکی با ترکیه را تا زمانی که این کشور به روند دموکراسی و حاکمیت قانون بازگردد به حال تعلیق درآورد.

ترکیه از روز چهارشنبه حملات نظامی خود به شمال سوریه را آغاز کرده است.

گزارش|نگاهی دیگر به مواضع غرب در حمله ترکیه به شمال سوریهمعاون وزیر خارجه آلمان خواستار توقف صادرات سلاح به ترکیه شد

باربوک ایجاد منطقه حفاظت شده در شمال سوریه را توجیهی برای دخالت نظامی در این کشور از طرف اردوغان دانسته و گفت: هدف اردوغان بیشتر حمله به کردها در شمال سوریه است.

"مایکل رات"، معاون وزارت امور خارجه آلمان که نامزد ریاست حزب سوسیال دموکرات این کشور هم هست حملات ترکیه به شمال سوریه را غیر قابل قبول توصیف کرده و خواستار توقف صادرات تسلیحات به این کشور شد.

سوئد هم خواستار توقف صادرات تسلیحات کشورهای اروپایی به ترکیه شده است. به گفته "آن لیند"، وزیر امور خارجه این کشور سوئد می خواهد در نشست هفته آینده وزرای خارجه اتحادیه اروپا برای حمایت از این ایده خود تبلیغ کند.

وی همچنین اعلام کرده است که اگر شرایط بدتر شود سوئد همچنین پیشنهاد اقدامات سختگیرانه و محدود کننده را مورد ارزیابی قرار می دهد. البته این امر برای نشست وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا برنامه ریزی نشده است.

این اقدامات سختگیرانه به گفته وزارت امور خارجه سوئد می تواند شامل تحریم های اقتصادی و یا تحریم علیه اشخاص خاص باشد.

دولت هلند هم تنها 48 ساعت پس از آغاز عملیات نظامی ترکیه در شمال شرقی سوریه اعلام کرد که صادرات سلاح به ترکیه را به حالت تعلیق در خواهد آورد.

پیش از این دولت فنلاند نیز از متوقف کردن صادرات سلاح به ترکیه تا اطلاع ثانوی خبر داده بود.

عملیات نظامی ارتش ترکیه در شمال شرق سوریه با نام عملیات «چشمه صلح» که از بعد از ظهر روز چهارشنبه به وقت محلی با اعلام رسمی «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه آغاز شده، مخالفت‌های زیادی را در بین کشورهای منطقه و دیگر کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی به دنبال داشته است.

رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه هم روز پنج‌شنبه به کشورهای اروپایی هشدار داد که در صورت ادامه پیدا کردن انتقادات آنها از این عملیات نظامی، خیل عظیمی از پناهندگان سوری ساکن ترکیه -که تعداد آنها 3.6 میلیون نفر برآورد می‌شود- را راهی اروپا خواهد کرد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آلمان" سوریه ترکیه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان سوریه ترکیه اخبار آلمان سوریه ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۴۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که بسیاری از معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در مدارس و بین دانش آموزان شکایت داشته و احساس امنیت نمی‌کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس اشپیگل" در مطلبی نوشت: نتایج یک بررسی نشان می دهد که تقریبا از بین هر دومعلم آلمانی یک نفر خشونت جسمی یا روانی را در مدرسه خود مشاهده می کند. بر اساس مطالعه‌ای که توسط بنیاد رابرت بوش در روز چهارشنبه منتشر شد، این میزان به ویژه در مدارس در مکان‌های آسیب‌دیده اجتماعی زیاد است و خطر استرس را برای معلمان افزایش می‌دهد.

نتایج این بررسی نشان می دهد که بیش از یک سوم معلمان مورد بررسی چندین بار در هفته احساس خستگی عاطفی می کنند. اگر فرصت داده شود بیش از یک چهارم مدرسه را ترک خواهند کرد. معلمان بزرگ‌ترین چالش‌ها را در رفتار دانش‌آموزان و برخورد با کلاس‌های ناهمگون، یعنی دانش‌آموزانی با سوابق مختلف یادگیری، پیشینه‌های فرهنگی و خانوادگی و افزایش نیاز به حمایت می‌بینند.

انجمن فیلولوژی درباره نتایج این بررسی اعلام نگرانی کرده است. سوزان لین کلیتزینگ، رئیس این انجمن، به تاگس‌اشپیگل گفت: این مسئله تعجب آور است که بسیاری از معلمان مجبورند اشکال مختلف خشونت را در زندگی روزمره خود تجربه کنند، اما این یک مشکل برای کل جامعه است، نه فقط یک نفر در برخی مدارس.

لین کلیتزینگ در این باره گفت: سطح فزاینده خشونت در مدارس، کمبود معلم و وضعیت ویران بسیاری از مدارس استرس مضاعفی را برای همه به همراه دارد. در مدارس باید سرمایه‌گذاری شود. مطالعه کنونی سیاستمداران را ترغیب می‌کند تا در نهایت به مسئولیت خود برای تدریس خوب عمل کنند. در اینجا سیستم آموزشی آلمان به سادگی در مقایسه بین‌المللی و همچنین در مقایسه با اقتصاد محلی عقب مانده است. این وضعیت برای آلمان به عنوان یک مکان آموزشی غیرقابل تحمل است.

شرودر، سخنگوی سیاست آموزشی فراکسیون حزب لیبرال دموکرات در پارلمان آلمان، همچنین بر مسئولیت مشترک والدین با توجه به مطالعه نگران کننده بنیاد رابرت بوش اشاره کرده است. وی در این باره به تاگس اشپیگل گفت: معلمان اغلب به تنهایی قادر به مبارزه با خشونت نیستند. آنها نه برای این کار آموزش دیده‌اند و نه وظیفه آنهاست. ما به تیم‌های چندحرفه‌ای و حمایت روانی خوب برای دانش‌آموزان نیاز داریم، اما معلمان و در نهایت، والدین نباید برای مبارزه با عوامل خشونت از مسئولیت خود رها شوند. یک زندگی روزمره مدرسه بدون خشونت، پیش نیاز بسیاری از فرآیندهای دیگر است.

این نماینده حزب لیبرال دموکرات در پارلمان آلمان گفت: در صورت افزایش خشونت، نیروهای دیگری مانند پلیس، ادارات رفاه اجتماعی و رفاه جوانان باید با مدیریت مدرسه و والدین همکاری کنند. تقویت پیشگیری از خشونت بسیار مهم است، اما همچنین جوانانی که مرتکب خشونت می شوند باید عواقب سریعی را تجربه کنند.

این ارقام که به واسطه این بررسی به دست آمده است بسیار نگران کننده هستند. بر اساس بررسی بنیاد رابرت بوش، که معلمان در سراسر آلمان برای آن مورد بررسی قرار گرفتند، 47 درصد از معلمان مورد بررسی اظهار داشتند که خشونت را در بین دانش آموزان خود مشاهده کرده اند. تنها 57 درصد از معلمان حمایت روانی اجتماعی فعلی در مدرسه خود را کافی ارزیابی می کنند.

بتینا استارک-واتزینگر، وزیر آموزش فدرال آلمان در این باره گفت گفت: این بررسی بار دیگر روشن می‌کند که فشار برای اقدام در آموزش چقدر زیاد است. این واقعیت که تقریباً از هر دو معلم یکی خشونت را مشاهده می کند، باید همه را نگران کند. مدارس باید مکان امنی برای دانش آموزان و معلمان باشد. این یک نیاز اساسی برای یادگیری و آموزش صحیح است.

استارک واتزینگر بیش از هر چیز از ایالت های فدرال درخواست می کند که باید بهتر با کمبود معلم مبارزه کنند: «معلمان ما برای تدریس خوب بسیار مهم هستند. ما باید از آنها بهتر حمایت کنیم و به عنوان یک جامعه قدردانی بیشتری از آنها نشان دهیم.

اعتصاب‌های جدید در ایالت هسن آلماناقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارشگر سازمان ملل خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه رژیم صهیونیستی شد
  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • تقلای باشگاه پرهوادار آلمانی برای زنده ماندن
  • تظاهرات اعتراض‌آمیز علیه سفر رئیس جمهور آلمان به ترکیه
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • چین: آلمان دست از فریبکاری سیاسی بردارد
  • چین اتهامات جاسوسی آلمان علیه کشورش را رد کرد
  • چین اتهام جاسوسی در آلمان را رد کرد