Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سخنگوی وزارت امور خارجه، در واکنش به مباحثی که در خصوص ماموریت عمران‌خان برای میانجی‌گری میان ایران و عربستان سعودی مطرح می‌شود، گفت: موضوع میانجی‌گری را مطلع نیستم؛ باید عمران خان به تهران بیاید و در مذاکراتی که دارد محورها مطرح خواهد شد؛ طبیعتا موضوعات منطقه‌ای و تحولات منطقه یکی از محورهای گفت‌وگو خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 18:01 - 20 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۸۰۳۱

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، سید عباس موسوی طی مصاحبه یا درباره سفر روز یکشنبه عمران خان نخست وزیر پاکستان به ایران، اظهار کرد: در چارچوب روابط دیرینه و دوستانه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان، «عمران خان» دومین سفر خود به تهران را انجام می‌دهد. این سفر در چارچوب همکاری‌های نزدیک و دوستانه دو کشور است و نخست وزیر پاکستان علاوه بر رئیس‌جمهور روحانی با مقام معظم رهبری هم دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه، تصریح کرد: مهمترین مسائل منطقه و آخرین تحولات روابط ایران و پاکستان از محور‌های سفر یک روزه عمران‌خان به ایران خواهد بود.

وی در واکنش به مباحثی که در خصوص ماموریت عمران‌خان برای میانجی‌گری میان ایران  و عربستان سعودی مطرح می‌شود، گفت: موضوع میانجی‌گری را مطلع نیستم؛ باید عمران خان به تهران بیاید و در مذاکراتی که دارد محورها مطرح خواهد شد؛ طبیعتا موضوعات منطقه‌ای و تحولات منطقه یکی از محورهای گفت‌وگو خواهد بود.

موسوی افزود: ایران اعلام کرده که چه با میانجی و چه بدون میانجی آماده گفت‌وگو با همسایگان خود از جمله عربستان است تا اگر سوء تفاهمی وجود دارد برطرف شود و اجازه ندهیم منطقه دستخوش تحولاتی شود که اشخاص ثالث و کشورهای فرامنطقه‌ای از این وضعیت سوء استفاده کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان داشت: آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای گفت‌وگو با همه کشورهای منطقه یک موضوع اعلام شده از قبل است و طرح‌ها و ابتکارات ما در این راستا بوده و ما هم از کشورهای مختلفی که با حسن نیت خواستار منطقه امن بودند استقبال می‌کنیم و اگر این موضوع مطرح شود،جمهوری اسلامی ایران شنونده حرف‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه عمران خان نخست وزیر پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۶۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد

عربستان سعودی ابعاد گسترده پروژه بلندپروازانه ۵۰۰ میلیارد دلاری شهر لاین در شهر هوشمند نئوم را که در ابتدا قرار بود ۱۷۰ کیلومتر طول داشته باشد، تا ۹۸.۶ درصد کاهش داد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، عربستان سعودی از کاهش ۹۸.۶ درصدی ابعاد شهر لاین در نئوم خبر داد و اعلام کرد طرح اولیه برای پوشش منطقه‌ای به وسعت ۱۷۰ کیلومتر و پذیرایی از ۱.۵ میلیون نفر با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار ترسیم شده بود، اما پروژه لاین اکنون تنها ۲.۴ کیلومتر برای جمعیتی بالغ بر ۳۰ هزار نفر وسعت خواهد داشت.

لاین بخشی از چشم‌انداز ۲۰۳۰ ولیعهد عربستان سعودی برای مقابله با چالش‌های زندگی شهری و ترویج روش‌های جایگزین زندگی، همچنین بلندپروازانه‌ترین پروژه در میان انبوهی از پروژه‌های بزرگ در سرتاسر عربستان سعودی بود که در میان چندین پروژه نئوم قرار دارد. بر اساس طرح‌های اولیه این شهر با دیوارهای شیشه‌ای با عرض چند صد متر، مساحتی معادل ۱۳ مایل مربع را اشغال می‌کند و با یک خط ریلی پرسرعت به‌هم متصل می‌شود.

با این حال گزارش‌ها نشان می‌دهد این پروژه بزرگ به دلیل محدودیت‌های مالی باید کوچک شود. این تصمیم در شرایطی اتخاذ شد که صندوق دارایی مستقل پادشاهی هنوز بودجه کلی سال ۲۰۲۴ را برای منطقه اقتصادی نئوم تصویب نکرده است.

به این ترتیب در حالی که از ابتدا قرار بود لاین به‌صورت مرحله‌ای ساخته شود، هدف فعلی نشان‌دهنده عقب‌نشینی از برنامه‌های اولیه است و با انتشار اخباری مبنی بر کاهش احتمالی پروژه، حداقل یک پیمانکار شروع به اخراج کارگران از پروژه کرده است.

کاهش ابعاد لاین نشان می‌دهد که واقعیت‌های مالی تریلیون‌ها دلار سرمایه‌گذاری در پروژه‌های شهر هوشمند عربستان که در قالب طرحی ابتکاری و فراگیر برای متنوع‌سازی اقتصاد پادشاهی عربستان معرفی شده، در حال ایجاد نگرانی‌هایی در بالاترین سطوح دولت سعودی است که تلاش دارد برنامه بلندپروازانه چشم‌انداز ۲۰۳۰ خود را محقق کند.

پروژه لاین همچنین با نگرانی‌های حقوق بشری روبه‌رو شده است، زیرا ساخت‌وساز آن مستلزم اخراج قبیله حویطات از سرزمین‌های مادری خود در منطقه تبوک است.

کد خبر 746893

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق ، بدون دخالت متحدان منطقه‌ای انجام شد
  • توسعه همکاری با همسایگان جزو اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد
  • توزیع متوازن خدمات محله‌ای و عمرانی در محلات کم‌برخوردار تبریز
  • میتروویچ آماده بازگشت به تمرینات الهلال عربستان
  • هشدار عربستان به زائران برای حضور بدون مجوز در این کشور
  • سنگ تمام سران العین برای شکست دادن الهلال در ریاض
  • جمهوری اسلامی جنگ طلب نیست اما تعرض به خاک خود را برنمی تابد