Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهندس مهدی محمودی فر، مدیر عامل گروه شرکت های سهلان (سهلان نما)، در حاشیه شروع نمایشگاه گنگره دندانپزشکی افزود استفاده از سازه های سبک منجر به حفظ منابع فولاد و آلومینیوم کشور شده و با توجه به اینکه بار مرده سازه کم است و اتصالات به صورت انعطاف پذیر طراحی شده این سازه ها در برابر زلزله عملکرد مناسب تری خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تولید کننده سازه های سبک ادامه داد ما سالهاست در کارخانه های گروه سهلان (سهلان نما) سوله های سبک از نوع آلومینیومی و فولادی در انواع مختلف تولید کرده و در بیش از 200 نقطه کشور این سوله ها را بنا کرده ایم، وی بیشترین کاربری این سوله ها را جهت کاربری سالن های نمایشگاهی، انبار، کارگاه و گلخانه بیان کرد و افزود این سوله ها میتوانند برای احداث سالن های سریع الاحداث در زمان بلا های طبیعی به منظور اسکان، درمان و یا انبار ملزومات مدیریت بحران استفاده نمود.از دیگر کاربردهای سالنها موقت برای مراسم افتتاحیه، مراسم عروسی، همایشها و... میتوان نام برد. چادرهای آلومینیومی بدون ستون با عرض های دهانه 5 ، 6 ؛ 10 ، 15 و 20 متر قابل نصب میباشند همچنین بصورت دوقلو نیز میتوان از این چادر های استفاده نمود، برای مثال عرض 20 دوقلو که یک ستون در وسط قرار میگرید، عرض 40 متر را جهت استفاده در اختیار مصرف کننده قرار میدهد.

مدیر عامل گروه شرکت های سهلان (سهلان نما) از دیگر کاربرد های سوله های آلومینیومی این کارخانه را استفاده برای پارکینگ های مسقف و مراسم هایی که نیاز به سالن موقت دارند اعلام کرد و افزود هم اکنون بیش از 40 هزار متر مربع از این سوله ها در کشور در حال استفاده است و با توجه به آلیاژ مناسب آن و دفترچه های محاسبات موجود که به تایید مهندسین و مراجع ذی صلاح رسیده است، این سوله ها توانایی مقابله با زلزله های بالای 8 ریشتری را خواهد داشت و به هیچ وجه هیچ عضو این سازه ها در زلزله آسیب نخواهد دید. وی قیمت تمام شده این سوله ها را اقتصادی دانست و گفت سرعت در نصب که منجر به صرفه جویی در زمان، دست مزد کارگران، هزینه های بالاسری و جلوگیری و پرت تدریجی مصالح میشود قیمت تمام شده این سوله ها را بسیار اقتصادی کرده است.

این مخترع با بیان اینکه عمر متوسط سوله ها متداول در کشور کمتر از 30 سال میباشد عنوان کرد سوله های آلومینیومی سهلان در صورت اینکه با رعایت استاندارد این مجموعه نصب گردد عمری در حدود صد سال خواهد داشت.

گروه شرکت های سهلان(سهلان نما)، یکی از با سابقه ترین شرکت ها در زمینه غرفه سازی نمایشگاهی، طراحی و ساخت غرفه با طرح منحصر به فرد و خاص به سفارش مشتری، غرفه سازی مدولار (سازه های مستر، کلیپ و اسپیس فریم) طراحی و ساخت سوله ها و چادر های آلومینیومی بدون ستون دائمی و موقت، چادر های نمایشگاهی، تولید کننده پارتیشن اداری، خانه و دفتر پیش ساخته و ... در کشور میباشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سوله های موقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۶۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت

مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت گفت: مبنای فعالیت بخش مهندسی شرکت نفت در دولت سیزدهم حمایت از تولید است، چنانچه شرکت‌های دانش بنیان طرف قرارداد این وزارتخانه از ۱۵۰ به ۶۶۶ شرکت و مبلغ قراردادی آن‌ها نیز به ۳۸۶ میلیون دلار (هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان) رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، غلامرضا خوانساری، مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت با اشاره به افزایش حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم افزود: بنا داریم خرید‌های خارجی را کمرنگ کنیم و در این راستا واردات ۲۵۰ کالا ممنوع اعلام شد.

وی گفت: از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در توسعه میادین و احیای چاه‌های نفت استفاده شده است، چنانچه ۳۰ حلقه چاه کم‌بازده را به شرکت‌های دانش بنیان دادیم.

خوانساری خاطرنشان‌کرد: ۸۵ درصد از کالا‌های مورد نیاز صنعت نفت بومی‌سازی شده است و ۱۵ درصد باقی مانده نیز توجیه تجاری سازی ندارد.

این مقام مسوول وزارت نفت ادامه‌داد: در دولت، کارگروه صادرات خدمات فنی مهندسی شکل گرفته و سبب شده که از وارد کننده به صادرکننده تبدیل شویم و با کشور‌های مانند ونزوئلا، روسیه، چین، عراق و سوریه مبادلات تجاری داشته باشیم.

وی با اشاره به پالایشگاه‌های فرا سرزمینی گفت: در تلاشیم با پتروشیمی ونزوئلا قرارداد همکاری امضا و همچنین نسبت به بازسازی فاز ۲ پالایشگاه «ال پالیتو» ونزوئلا اقدام کنیم. در سوریه نیز پس از نتیجه رسیدن پالایشگاه «حمص»، دو پالایشگاه دیگر را نیز مد نظر داریم.

مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت اظهار داشت: همچنین در آفریقای جنوبی و عراق هم منتظر خبر‌های خوب در حوزه صادرات محصولات دانش بنیان هستیم.

دیگر خبرها

  • اشتغال بیش‌از ۲۴۰۰ نفر نیروی بومیِ استان بوشهر در منطقه ویژه پارس
  • کلنگ اولین سوله با کاربری هایپر مارکت نهاده های کشاورزی در شهرستان آق قلا گلستان زمین خورد
  • بومی سازی ۳ واکسن مننژیت، روتاویروس و هاری انسانی تا پایان ۱۴۰۳
  • تأمین کننده ها و توزیع کننده های ورق گالوانیزه در ایران
  • نظارت طالبان بر شرکت های مخابراتی
  • زنگ خطر مدیریتی برای فولاد در صورت شکست مقابل مس
  • دریافت «تاییدیه دانش‌بنیان نوآور» به شرکت پارس تکنولوژی سداد بانک ملی ایران
  • برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران
  • تولید سالانه ۴۰ هزار تن ورق و فویل آلومینیومی در رزن 
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت