Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رییس کمیسیون هوشمندسازی و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر شیراز گفت: امروزه با گسترش تکنولوژی، تغییر مدل‌ها، توقعات مردم از شهر و شهرنشینی و با افزایش تعاملات جهانی از طریق سیستم‌های مجازی، نیاز به هوشمند‌سازی هر روز بیشتر از قبل احساس می‌شود.

او، شیراز را قطب الکترونیک و فناوری اطلاعات در کشور برشمرد و افزود: با توجه به هدف نهایی مدیریت کلان شهری، بهبود کیفیت زندگی شهروندان و توسعه شهری پایدار، می‌بایست به سوی ایجاد شهر هوشمند گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دودمان با تاکید براین که امروزه باید شهر هوشمند رایک الزام بدانیم نه امکان، تصریح کرد: امروزه هوشمند‌سازی شهری و ایجاد شهر الکترونیک به عنوان راهکار بی‌بدیل حل معضلات شهری مورد توجه شهرسازان و مدیران شهری است؛ این روش با هدف صرفه‌جویی در منابع، زمان و انرژی برای ارتقا کیفیت زندگی شهروندان انجام می‌شود.

عضو شورای شهر شیراز ادامه داد: نیاز‌های مردم در هوشمند‌سازی شهر‌ها باید در ۲ سطح خرد و کلان در نظر گرفته شود، در همین راستا نیاز است که اطلاعات در زمان درست به دست مسئولان مربوطه برسد.

او افزود: اقتصاد هوشمند، شهروند هوشمند، حمل ونقل و جا به جایی هوشمند، زندگی هوشمند، حکمرانی هوشمند و محیط هوشمند ارکانی هستند که در پیاده‌سازی شهر هوشمند با هدف غایی نقش بسزایی دارند.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز، همکاری علمی، جهانی و ملی، بهره وری، نوآوری و کارآفرینی، جامعه همه شمول (سالمند، کودک و...)، خلاقیت، آموزش مبتنی بر علوم روز، دسترسی از طریق مدل‌های مختلف حمل ونقل، حمل ونقل پاک و ITS، فرهنگ سرزنده و فعال، تقویت ایمنی و امنیت، تقویت زندگی سالم، دولت الکترونیک و ICT، شفافیت و دسترسی داده‌های ملی، سیاست بر اساس عرضه و تقاضا، ساختمان‌های سبز، انرژی سبز و برنامه ریزی سبز را اجزای ارکان ذکر شده عنوان کرد.

وی ابراز امیدواری کرد، با تشکیل این کمیسیون و کمیته‌های راهبردی زیر مجموعه و همکاری شهرداری، شیراز به عنوان شهر هوشمند برتر کشور معرفی شود.
انتهای پیام/م

شیراز قطب الکترونیک و فناوری اطلاعات در کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۷۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک/ پاسخ بیمه سلامت

به گزارش خبرنگار مهر، اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت، باعث شده روند خدمت به بیماران در سطح داروخانه‌های کشور دچار مشکل شود و همین موضوع، موجبات نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.

داروخانه سیزده آبان، یکی از داروخانه‌های شلوغ و پُر مراجعه در پایتخت است.

مدیر داروخانه سیزده آبان گفت: بخشی از سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی و سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت در روزهای اخیر مشکلات زیادی داشته که موجب ازدحام در داروخانه سیزده آبان به عنوان داروخانه مرجع تهران شده است. پیگیری ما از سازمان بیمه سلامت نشان داد تیم متخصصان فناوری اطلاعات در حال به روز رسانی اجتناب ناپذیر سامانه نسخه الکترونیک هستند که موجب کُندی این سامانه شده است.

فاطمه حاجی علی عسگری رئیس مرکز فناوری اطلاعات و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: علت اختلال در سامانه نسخه نویسی بیمه سلامت، به روز رسانی و ارتقا این سامانه است و تا ۲۴ ساعت آینده این مشکل برطرف خواهد شد و تا آن زمان روند نسخه‌نویسی کاغذی را جایگزین کرده‌ایم.

اما بعد از گذشت سه روز از توضیحات مدیران سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص رفع اختلال سامانه، اما این مشکل هنوز پابرجاست.

محمد اسماعیل کاملی مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: سامانه نسخه الکترونیک به هیچ عنوان قطع نیست بلکه دارای نوسان و کُندی است که علت آن تغییر اطلاعات از زیرساخت اولیه این سامانه به زیرساخت جدید است.

وی افزود: در لحظات کند و نوسان سامانه، در هر ۱۰ ثانیه ۲ هزار نسخه تأیید و ثبت می‌شود، اما پیش از این تغییر زیرساخت در هر ۱۰ ثانیه ۵ هزار نسخه تأیید و ثبت می‌شد؛ این مهاجرت اطلاعات به زیرساخت جدید، امری ضروری بود که از اواخر بهمن ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کد خبر 6080569 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ارتقای کیفیت زندگی شهری به کمک رشد هوشمند
  • امکان ثبت‌نام مجدد در آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت
  • نکته/ مصوبه قانع سازی در کنار الزام به حجاب، مثل نوشابه با ساندویچ!
  • نکته/ مصوبه قانع سازی در کنار الزام به حجاب، مثل ساندویچ با نوشابه!
  • ادامه اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک و مشکلات داروخانه ها/ پاسخ بیمه سلامت
  • آغاز خرید با موبایل و بدون کارت بانکی در ۶ بانک
  • تداوم اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک
  • تداوم اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک/ پاسخ بیمه سلامت
  • برنامه های حوزه دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳
  • بروز رسانی علت نوسانات سامانه نسخه الکترونیک