Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@09:47:52 GMT

اجازه ندهیم حتی یک واحد تولیدی تعطیل شود

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۳۷۹۶۸

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: نباید اجازه دهیم حتی یک واحد تولیدی در کشور تعطیل شود.

به گزارش ایسنا، رضا رحمانی در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمانشاه که امروز (۲۰ مهر) برگزار شد با اشاره به شرایط جنگ اقتصادی که کشور در آن قرار دارد، افزود: در چنین شرایطی از دست دادن یک واحد تولیدی و تعطیلی آن مانند تصرف بخشی از خاک کشور توسط دشمن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: در چنین شرایطی نباید اجازه بدهیم حتی یک واحد تولیدی هم در کشور تعطیل شود.


به گفته وزیر صمت، بانک‌ها نیز حق تصرف واحدی که به تعطیلی بیانجامد را ندارند.

 وزیر صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه همه باید تا زمانی که حتی یک جوان بیکار هم در کشور وجود دارد از پایین ننشینیم، یادآور شد: برای رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال بیشتر نیازمند تقویت سازمان‌های توسعه‌ای در کشور هستیم.

 وی عنوان کرد: اگرچه در گذشته تاکید می‌شد که این سازمان‌ها باید تعطیل شوند، اما امروز اقتصادهای بزرگ دنیا بیشترین بهره را از سازمان‌های توسعه‌ای می‌برند.

رحمانی در ادامه به مباحثی که در مورد کاهش صادرات کشور مطرح است نیز اشاره کرد و گفت: میزان صادرات کشور در  پنج ماهه امسال از نظر وزنی ۲۹ درصد افزایش و از نظر ارزش ۹ درصد کاهش داشته که این کاهش ارزش نیز مربوط به تغییر شیوه محاسبه است.

 وی همچنین از مزیت‌های مختلف استان کرمانشاه یاد کرد و افزود: یکی از این ظرفیت‌ها در حوزه معادن است.

 وی با بیان اینکه بعد از آزادسازی پهنه‌های معدنی استان باید سرمایه‌گذاری در آنها آغاز شود، یادآور شد: اولویت سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی است که پول و تجهیزات بیاورد.

 وی خاطرنشان کرد: بعد از بخش خصوصی، سازمان‌های توسعه‌ای از جمله ایمیدرو باید در حوزه معادن کرمانشاه پای کار بیایند.

 وزیر صنعت معدن و تجارت بر لزوم راه‌اندازی یک مگاپروژه معدنی که کرمانشاه را متحول کند، تاکید کرد.

 رحمانی یکی دیگر از مزیت‌های استان کرمانشاه را صنعت قطعه‌سازی خودرو دانست و با اشاره به وجود یک کارخانه خودروسازی در کرمانشاه، افزود: لازم است حداقل قطعات پر تیراژ این کارخانه در داخل استان تولید شود و تولید هر قطعه را به یک شهرستان بدهیم.

 وی تاکید کرد: حتی صنایع خودروسازی بزرگ کشور نیز باید برای تامین قطعات مورد نیاز خود از ظرفیت کرمانشاه استفاده کنند.

 به گفته وزیر صمت، کرمانشاه یکی از استان‌های اولویت‌دار برای رونق صنعت قطعه‌سازی کشور است.

 وی سپس اشاره‌ای به مصوبات سفر قبلی خود در استان کرمانشاه داشت و افزود: نباید مصوباتی را تنظیم کنیم که قابلیت اجرا ندارد.

رحمانی یکی از مهم‌ترین مصوبات دوره قبل سفر خود را پیگیری پروژه‌های شستا شامل اسیدسیتریک، کاغذ و بیستون تامین اعلام کردو گفت: پیگیری این پروژه‌ها همچنان ادامه دارد و باید برای این پروژه‌ها روزشمار تعریف کنیم تا برای راه‌اندازی آنها جواب بگیریم.

 وی حل مشکلات حقوق دولتی معادن کرمانشاه را نیز از دیگر مصوبات سفر قبل خود برشمرد و عنوان کرد: قرار شد حقوق دولتی معادن کرمانشاه بر اساس استخراج واقعی آنها در نظر گرفته شود نه استخراجی که در پروانه بهره‌برداری بیان شده و اگر این موضوع تاکنون اجرا نشده نیازمند پیگیری‌ جدی است.

 وی همچنین از پیگیری پیشنهاد استاندار کرمانشاه در زمینه تامین منابع بانکی و همچنین رفع مشکلات مرزها خبر داد.

وزیر صمت افزود: این آمادگی را داریم که سازمان‌های توسعه‌ای زیرمجموعه وزارت صمت، یکی از مناطق ویژه اقتصادی کرمانشاه را تا زمان رونق در دست بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزیر صمت واحد تولیدی تعطیل استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۷۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازرسی و نمونه برداری از واحد‌های تولیدی ایلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ یادگار محمدی اظهار کرد: طی سال گذشته تعداد پنج هزار و ۸۱۸ فقره بازرسی و ۷۱۱ فقره نمونه برداری از واحد‌های تولیدی، خدماتی و مراکز عرضه استان انجام شده است.
وی افزود: همچنین ۹۷ فقره بازرسی از خدمات و تجهیزات بازی و زمین‌های بازی از سوی کارشناسان این اداره کل، صورت گرفته است.
سرپرست اداره کل استاندارد استان ایلام، هدف از نمونه برداری و آزمون کالا‌های تولیدی را انطباق آن‌ها با شرایط و مقررات استاندارد‌های ملی دانست و تصریح کرد: در صورت منطبق نبودن محصولات تولید شده با استاندارد‌های ملی، متخلفان مجازات خواهند شد.

محمدی تشریح کرد: در بازرسی از واحد‌های تولیدی بر عملکرد آن‌ها نظارت جدی انجام می‌شود و در صورت نداشتن پروانه استاندارد، صدور و تمدید، فعالیت واحد‌ها و مجوز آن‌ها تعلیق و ابطال خواهد شد.

در استان ایلام ۲۲۳ واحد تولیدی زیر پوشش اداره کل استاندارد وجود دارد که ۱۵۲ واحد آن فعال است.

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت ۶۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲
  • راه اندازی مجدد ۴۱ واحد تولیدی در سیستان و بلوچستان
  • شناسنامه دار شدن بیش از ۱۴ هزار هکتار از باغ‌های مازندران
  • سینما‌های کرمانشاه در شب‌های قدر تعطیل اند
  • تعطیلی سینما‌های کرمانشاه همزمان با لیالی‌قدر
  • برنامه تعطیلی سینماهای کرمانشاه در شب های قدر
  • بازرسی و نمونه برداری از واحد‌های تولیدی ایلام
  • پرداخت ۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحد‌های تولیدی
  • تلاش ۱۲۰۰ واحد تولیدی اردبیل برای تحقق جهش تولید
  • فعالیت زندانیان در ۱۰۰۰ واحد تولیدی + فیلم