Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از پیش‌بینی ورود روزانه ۶۰۰ هزار نفر زائر در روزهای ۲۶ تا ۲۹ مهرماه از مرزها به داخل کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، عبدالهاشم حسن نیا،  با اشاره به تمهیدات این سازمان برای دور برگشت سفرهای اربعین حسینی اظهار داشت: سال گذشته حدود یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفر برای حضور در مراسم اربعین حسینی عازم  کربلا شدند که طبق پیش‌بینی‌ها این رقم برای سال جاری به حدود سه میلیون نفر افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بر اساس آمار روزهای هجدهم و نوزدهم مهرماه به عنوان روزهای پیک رفت سفرهای اربعین حسینی ۴۲۰ هزار نفر از مرزها خارج و ۸۰ هزار نفر وارد کشور شدند» گفت: بیش‌ترین فشار در ایام پیک رفت بر روی مرز مهران بوده است و پیش‌بینی می‌شود تا دو روز بعد و یک روز قبل از اربعین با ورود روزانه ۶۰۰  هزار نفر بیش‌ترین ورودی در مرزها را داشته باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تعداد قابل توجه زائران در ایام بازگشت بیان داشت: بازگشت از مهران دو مرحله‌ای خواهد شد و زائران از سه شهرستان اندیمشک، کرمانشاه و همدان به مقاصد خود منتقل می‌شوند.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: برای جابه‌جایی این تعداد بیش از ۸۰۰۰ اتوبوس بسیج شده‌اند و باتوجه به انتقال زوار از مرز مهران به سه پایانه اندیمشک، کرمانشاه و همدان با شرکت راه‌آهن هماهنگ شده تا زائران پس از انتقال به این سه پایانه معین با استفاده از ظرفیت حمل‌ونقل ریلی هر یک از سه شهرستان‌ مذکور نیز به مقصد شهرهای خود بازگردند تا اتوبوس‌ها بتوانند در ۲۴ ساعت دو بار مسیر مهران را پیمایش کنند.

حسن نیا خاطرنشان کرد: در حال برنامه‌ریزی برای انتقال حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد زائران از مهران به پایانه اندیمشک هستیم تا از آنجا به وسیله قطار جابه‌جا شوند.

وی یکی از دغدغه‌های اصلی این سازمان و وزارت راه و شهرسازی را تسهیل سفر بازگشت زائران عنوان کرد و گفت: در سال گذشته حدود ۴۷ درصد جابه‌جایی‌ زوار با حمل‌ونقل عمومی و حدود ۵۳ درصد به وسیله خودروهای شخصی انجام شد. اما تاکنون حدود ۲۰۰ هزار وسیله نقلیه در پارکینگ‌های چهار پایانه مرزی توقف کرده‌اند و بررسی روند ورودی و خروجی از مرزها بیانگر ماندگاری ۵ روزه سفر زائران است.

حسن نیا تصریح کرد: اگر زائران نام مرز و اطلاعات زمانی بازگشت را به سامانه ۱۰۰۰۱۴۱ پیامک کنند برای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به منظور برنامه‌ریزی دقیق تر و شناسایی میزان تقاضای حمل‌ونقل عمومی در هر یک از مرزها بسیار مفید خواهد بود.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: جاده‌ مهران- ایلام در روزهای پیک (اوج) بازگشت یکطرفه خواهد بود و مردم می‌توانند از جاده ملکشاهی به عنوان مسیر جایگزین استفاده کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان از زائران محترم که قصد حضور و مشارکت در راهپیمایی روز اربعین در کربلا را دارند درخواست کرد که زمان بازگشت خود به کشور را به تعویق بیندازند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: چنار محمودی ایدز کامبوج مجید تخت روانچی عباس ایروانی سحر تبر اتوبوس انتقال زائران اربعین چنار محمودی ایدز کامبوج مجید تخت روانچی عباس ایروانی سحر تبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۸۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌ های کشور

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به شدت بارش‌ها که موجب خرابی‌هایی در سطح جاده‌های کشور و راه‌های روستایی و محورهای فرعی شده است، گفت: خسارت وارد طبق کارشناسی‌های اولیه ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای راه‌ها برآورد شده است.

به گزارش تسنیم، داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای که به دنبال بارش‌های اخیر و به منظور بازدید میدانی از وضعیت راه‌های جنوب سیستان و بلوچستان عازم این استان شده بود، با اشاره به شدت بارش‌ها که موجب خرابی‌هایی در سطح جاده‌های کشور و راههای روستایی و محورهای فرعی شده، گفت: خسارت وارد شده طبق کارشناسی‌های اولیه 1500 میلیارد تومان برای راه‌ها برآورد شده است.

به گفته امانی، نزدیک به 25 راه اصلی و فرعی در جنوب استان سیستان و بلوچستان مسدود شده است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اظهار کرد: راه‌های حدود 250 روستا نیز مسدود شده که راهداران در حال تلاش برای بازگشایی آن‌ها هستند. 

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: 50 اکیپ فعال و سیار راهدار به همراه 150 دستگاه ماشین آلات مشغول فعالیت و تلاش برای بازگشایی راه‌ها هستند.

امانی افزود: برخی از این ماشین آلات از روستاهای معین هرمزگان، کرمان و جنوب کرمان عازم استان سیستان و بلوچستان شده و مشغول فعالیت هستند.

وی ادامه داد: ظرف 10 روز آینده تمام راه‌های مسدود شده باز خواهند شد اما اولویت، بازگشایی راه‌های اصلی شهرستان چابهار به دیگر نقاط است که می‌کوشیم ظرف 24 تا 48 ساعت آینده بازگشایی شوند.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل همچنین از همکاران راهدار برای بازگشایی راه‌ها و انجام عملیات امداد و نجات برای دو ناوگان اتوبوس حمل‌ونقل عمومی از سیلاب تقدیر و تشکر کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌ های کشور
  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد سیل به راه‌های کشور
  • احداث پارکینگ با ظرفیت پذیرش ۱۰ هزار خودور زائران اربعین در پایانه مرزی مهران
  • رشد ۱۰ درصدی حمل بار و کالا در جاده‌های استان قزوین
  • تلاش مدیریت شهری اصفهان برای تسریع در حرکت وسایل حمل‌ونقل عمومی در شهر
  • استفاده از تمامی ظرفیتها برای میزبانی از بزرگترین پیاده روی جهان
  • راه اندازی اتوبوس‌های برقی تحولی مهم در حمل ونقل شهری کشور است
  • اتوبوس‌های برقی حمل‌ونقل شهری را متحول می‌کند
  • وزیر کشور:  برقی سازی اتوبوس ها تحولی مهم در حمل ونقل شهری کشور است
  • دستگاه‌های اجرایی مرتبط تکمیل به‌موقع پل جدید انجیرلو را به‌صورت مستمر پیگیری کنند