Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجیدرضا حریری در گفت‌وگو با ایلنا درباره اجرای مالیات بر ارزش در کشور گفت: عملا در حال حاضر آنچه به عنوان مالیات بر ارزش افزوده در این زنجیره داده می‌شود به علت بداجرایی قانون، بیش از 9 درصد می‌شود چون زنجیره به طور کامل رعایت نمی‌شود و بیش از یک بار 9 درصد روی قیمت کالا گرفته می‌شود، در نهایت هرچه اخذ می‌شود روی قیمت تمام شده برمی‌گردد و از مصرف کننده اخذ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یعنی یک روالی است که اگر این چنین نبود هیچ تولیدکننده و یا واردکننده‌ای نیست که مالیات بر ارزش افزوده را بدهد و از کسی نگیرد یا بصورت قانونی و در قالب اظهارنامه‌ها استرداد می‌شود و یا به شکل دیگری روی قیمت کالا محاسبه می‌شود و این خود یک نوع بی‌نظمی ایجاد می‌کند.

این عضو اتاق بازرگانی ایران تاکید کرد: موضوع مالیات بر ارزش افزوده مترقی‌ترین نوع مالیات‌ستانی در دنیا است هرکس مصرف بیشتر و توان مالی برای مصرف بیشتر دارد مالیات بیشتری هم می‌دهد، فی‌نفسه کار خوبی است اما دلیل اینکه جنجال به پا می‌کند این است که همه سعی می‌کنند از شفافیت فرار کنند.

سعید رفیعی‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره اخذ مالیات بر ارزش افزوده از فرآورده‌های نفتی اظهار داشت: از ابتدای تصویب مالیات بر ارزش افزوده در سال 87 این قانون برای فرآورده‌های نفتی اعمال می‌شد و از همان تاریخ بخش صادرات مشمول بخشودگی بود، یعنی وقتی صادرات انجام می‌شد و صادرکنندگان اظهارنامه‌های صادراتی را دریافت می‌کردند بر اساس آن می‌توانستند به دایره ارزش افزوده ارائه دهند و در آنجا وجه پرداختی استرداد شود.

وی افزود: این بخشودگی مشوق خوبی برای صادرات فرآورده‌های نفتی بوده و اگر این مشوق آسیب ببیند صادرات فرآورده‌های نفتی دچار چالش می‌شود.  

دبیر کل اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی در ادامه تصریح کرد: برای فروش داخل کشور بخشودگی در نظر گرفته نشده و شرط بخشودگی برای صادرات این بود که به صورت واقعی انجام شود و هر سه ماه یکبار اظهارنامه‌ها در دایره ارزش افزوده ثبت و ارائه می‌شد و در صورتی که ترازشان مثبت می‌شد درخواست استرداد وجوه می‌کردند.

وی یادآور شد: مالیات بر ارزش افزوده از سال 87 برای محصولات قابل فروش در داخل اعمال می‌شده و تخفیفی نداشته اما اعمال آن برای صادرات ضربه جدی به این بخش است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: گاز مالیات مالیات بر ارزش افزوده نفت اتاق بازرگانی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۰۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان جنوبی گفت: فروش مرزی فرآورده‌های نفتی در مرز ماهیرود طی سال گذشته به حدود ۷ هزار میلیارد ریال رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدرضا عابدانی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فروش مرزی فرآورده‌های نفتی در 12 ماه سال گذشته در ماهیرود انجام شده که قریب به 7 هزار میلیارد تومان به خزانه دولت واریز شده است.

وی با بیان اینکه در نتیجه اقدامات مفید در این مرز، بیش از 25 میلیون لیتر فروش مرزی فرآورده‌های نفتی تحقق یافته است گفت: این میزان ضمن انتفاع مرزنشینان و رونق بازارچه‌ مرزی، سهم به سزایی در کاهش قاچاق و عرضه خارج از شبکه سوخت داشته است.

 مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان جنوبی تصریح کرد: از محل فروش یاد شده بیش از 180 میلیارد ریال به عنوان حق العمل سازمان همیاری‌های شهرداری استان پرداخت شده که در جهت تقویت بنیه مالی شهرداری‌ها و سایر مصارف مالی در سطح استان هزینه خواهد شد.

عابدانی گفت: با آغاز محاسبه میزان سوخت خروجی بر اساس باک پر در مرز ماهیرود، علاوه بر جلوگیری از قاچاق در مرز، کنترل باک کامیون‌ها تسهیل شده و در حداقل زمان ممکن، کار کامیون‌های صادراتی در زمینه کنترل و نظارت بر سوخت خروجی از طریق باک بررسی و بر اساس قیمت شناور مرزی غرامت به حساب خزانه واریز می‌شود.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • ۲ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی به سلامت گلستان اختصاص یافت
  • ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده‌های نفتی در بندر خرمشهر
  • آیا ارزش افزوده همان هیولایی است که از آن می‌ترسیم؟
  • ابلاغ مصوبه دولت برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده
  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد
  • ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده های نفتی در تاریخ بندر خرمشهر