Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه مراقبت‌های لازم توسط پزشک عمومی برای مردم چنارمحمودی صورت گرفته است و کل خدمات شامل معاینه، مراقبت، خدمات تشخیصی، مشاوره، درمان، در محل روستا ارائه شده است، گفت: همچنین واکسیناسیون مورد نیاز برای بیماران انجام شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، سید راشد جزایری با اشاره به استقرار تیم تخصصی در روستای چنارمحمودی از تاریخ هشتم مهرماه، افزود: تا قبل از این تاریخ برنامه معمول، طبق برنامه کشوری انجام می‌شد اما از این تاریخ به بعد تیم ثابت متشکل از پزشک فوق تخصص، پزشک عمومی، پزشک متخصص عفونی، متخصص مشاوره، کارشناس IT، کارشناس دارویی، کارشناس مامایی، تیم آزمایشگاهی،   خدمات مشاوره تخصصی و معاینات را برای مبتلایان به ویروس HIV در این روستا انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مراقبت‌های لازم توسط پزشک عمومی برای مردم چنارمحمودی صورت گرفته است و کل خدمات شامل معاینه، مراقبت، خدمات تشخیصی، مشاوره، درمان، در محل روستا ارائه شده است، ادامه داد: همچنین واکسیناسیون مورد نیاز برای بیماران انجام شده است.

جزایری با تاکید بر نمونه‌گیری و انجام آزمایش‌های تخصصی برای بیماران روستای چنارمحمودی، عنوان کرد: درمان بیماران اعم از درمان‌های اختصاصی و غیراختصاصی مربوط به سایر بیماری‌ها و عفونت‌ها از دیگر اقدامات صورت گرفته در این روستا است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: انجام مشاوره تخصصی انگیزشی و پایبندی به درمان، راه‌اندازی کلینیک مشاوره بیماری‌های رفتاری در شهرستان لردگان، استقرار دستگاه سی دی فور در روستای چنارمحمودی، راه‌اندازی کلینیک سیار، تامین دارو و تجهیزات و کیت‌های تشخیصی موردنیاز به‌صورت رایگان،با انجام نظارت‌ها و پایش‌های لازم از دیگر اقدامات انجام گرفته در روستای چنارمحمودی هستند.

وی به تخصیص یک دستگاه موبایل کلینیک برای افزایش دسترسی بهتر  به خدمات تشخیصی اشاره کرد و گفت: آموزش تخصصی پنج نفر از پرسنل شامل ماما، مراقب سلامت، مشاور، پزشک، و... برای شهرستان لردگان، راه‌اندازی مرکز مشاوره بیماری‌ها در شهرستان لردگان و تصویب راه‌اندازی مرکز خدمات جامع سلامت در روستای چنارمحمودی نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در این شهرستان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری لردگان روستای چنارمحمودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۱۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی

روح الله سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مدیریت درمان دارای ۱۲ آزمایشگاه تشخیص طبی فعال در ۳ بیمارستان، یک پلی کلینیک و ۸ درمانگاه است و در این آزمایشگاه‌ها ۶۰ نیروی متخصص در رشته‌های علوم آزمایشگاهی به ارائه خدمت به بیمه‌شدگان اشتغال دارند.

وی افزود: در سال گذشته در بخش بستری و سرپایی برای حدود ۳۳۰ هزار مراجعه بیش از یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت تشخیص طبی در آزمایشگاه‌های مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی استان به‌صورت رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: آزمایشگاه‌های مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان مرکزی به انواع وسایل تشخیصی در زمینه‌های مختلف از جمله کشت میکروبی، هورمون‌شناسی، تشخیص مولکولی، بانک خون، بیوشیمی، خون‌شناسی مجهز هستند و تقریباً تمامی آزمایش‌های تشخیصی طبی عمومی و برخی تخصصی در این آزمایشگاه‌ها قابل ارائه و انجام است.

وی افزود: چنانچه به عللی امکان ارائه برخی خدمات معدود در آزمایشگاه‌های ملکی این سازمان مقدور نباشد، از طریق مراکز طرف قرارداد قابل انجام است.

سهرابی بیان کرد: آزمایش‌های تشخیص طبی در ۹ مرکز درمانگاهی، مطابق سطح‌بندی خدمات آزمایشگاهی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و در ۳ بیمارستان نیز تقریباً تمامی آزمایشات موردنیاز برای سیر درمان بیماران قابل انجام است و برای ارائه این خدمات از بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی هیچ وجهی دریافت نمی‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۹۰ آزمایشگاه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد هستیم که خدمات آزمایشگاهی را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

کد خبر 6086749

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۲.۵ میلیون راس دام سبک علیه بیماری آبله
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج
  • چه زمانی برای تست روانشناسی به مراکز مشاوره مراجعه کنیم
  • ارتقاء بستر ارتباط پزشک با بیمار حیاتی است/ پلتفرم مناسب نوبت دهی اینترنتی باید ایجاد شود
  • روند پیشبرد فعالیت‌ها در مرکز مشاوره درمان ناباروری رو به جلو باشد
  • لیست برخی از سایت‌های حقوقی کشور