Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاز نخست سامانه جامع پایش آنلاین وضعیت نیروگاه‌های برق که با هدف مدیریت واحد‌های ناوگان نیروگاهی کشور ایجاد شده، توسط وزیر نیرو رونمایی و بهره‌برداری شد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فاز نخست سامانه جامع پایش آنلاین وضعیت نیروگاه‌ها امروز با حضور اردکانیان وزیر نیرو رونمایی شد. این سامانه کارکرد‌های متفاوتی دارد که یکی از آن‌ها پیاده‌سازی مدیریت دانش، ارائه سرویس‌های دانشی به شرکت‌های دانش‌بنیان و خدمات مرتبط با هوش تجاری در حوزه وزارت نیرو است، اما از سوی دیگر طراحی و پیاده‌سازی سامانه تولید داخل مدیریت بهره‌برداری، نگهداری و تعمیرات واحد‌های نیروگاهی توسط متخصصان ایرانی برای مدیریت واحد‌های ناوگان نیروگاهی کشور انجام گرفته، پس موثرترین راهکار این سامانه مدیریت آنلاین وضعیت و عیب‌یابی واحد‌های نیروگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش، این سامانه می‌تواند به ارائه گزارش‌های برخط از وضعیت ناوگان نیروگاهی کشور، ارائه انواع سرویس‌های موردنظر نیروگاه‌ها و کاهش هزینه‌های بهره‌برداری، نگهداری و تعمیرات از طریق پایش مستمر وضعیت واحد‌ها و پیش‌بینی خرابی‌ها اشاره کرد.

همچنین از دیگر مشخصات این مجموعه و سامانه می‌توان به ارائه گزارش از وضعیت نیروگاه‌های کشور و ارائه تحلیل‌های اقتصادی برای تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی و ایجاد شبکه متخصصان و ارائه انواع سرویس‌های مورد نیاز در بهره‌برداری از نیروگاه‌ها اشاره کرد.

کارشناسان پژوهشگاه نیرو روز گذشته در میزگردی که برگزار شده بود، ضمن اشاره به این موضوع که سامانه جامع پایش آنلاین وضعیت نیروگاه‌ها می‌تواند به نیروگاه‌های کشور کمک بسیاری کند، گفتند این سامانه ضمن عیب‌یابی و پایش آنلاین وضعیت نیروگاه‌ها، راهکار‌هایی برای رفع عیب و جلوگیری از خرابی در واحد‌های با توربین V۹۴.۲ و مدل‌های با توربین جنرال الکتریک F۹ خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۱۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، با سراسری شدن خدمات سامانه پنجره واحد زمین به ۱۶ استان باقیمانده کشور، هزاران هکتار از اراضی کشور با استفاده از هوش مصنوعی مورد پایش قرار گرفت.

بر اساس این اعلام، سامانه پایش اراضی که یکی از دو زیرسامانه پنجره واحد زمین است و نیز وظیفه پردازش و مقایسه تصاویر ماهواره‌ای قبل و بعد از تغییر کاربری در بازه‌های زمانی مختلف و با تکیه بر هوش مصنوعی را به عهده دارد، موفق به شناسایی بیش از ۴۰ هزار تغییر کاربری شد که این تصاویر حفاظت ۲۰ هزار هکتار از اراضی سراسر کشور را در پی داشته است.

در همین راستا، استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره‌ای زمین که توسط دو شرکت دانش بنیان انجام شد باعث بهبود ۴۵ درصدی در دقت شناسایی تخلفات نسبت به ابتدای سال جاری شده است.

زیرسامانه درگاه متقاضیان مردمی که به صدور مجوزهای زمین محور می‌پردازد نیز با اتصال حدود ۲۴ دستگاه از ۴۷ دستگاه اجرایی و با کاهش محسوس زمان انتظار برای متقاضیان دریافت مجوز و بدون نیاز به مراجعه حضوری، نسبت به صدور مجوزهای مختلف می‌پردازد به طوری که تا کنون بیش از ۴۹۰ هزار درخواست، توسط بیش از ۳۷۸ هزار متقاضی دریافت خدمت و مجوز در پلتفرم زمین ثبت شده است.

پاسخگویی به این درخواست‌ها که پیش از این ماه‌ها به طول می‌انجامید، با استفاده از خدمات سامانه زمین در مقایسه با قبل به ۵۰ درصد کاهش یافته است و در حال حاضر در بسیاری موارد در کمتر از ۹۰ روز، مجوز درخواستی متقاضیان صادر می‌شود. مجوزهایی که توسط سکوی زمین صادر می‌شود، نیازمند تبادل استعلام‌های متعددی در میان دستگاه‌های متولی است که همگی رایگان و بعضاً بدون درنگ پاسخ داده می‌شوند.

پیش از اینکه سامانه زمین فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کند، برخی دستگاه‌ها به طور غیرقانونی برای پاسخگویی به استعلامات، اقدام به اخذ وجه از مردم می‌کردند که با آنها برخورد شد.

بنا بر این گزارش، سامانه پنجره واحد زمین توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران و با همکاری دبیرخانه ستاد هماهنگی و مبارزه با مفاسد اقتصادی راه‌اندازی شده و بهره‌بردار این سامانه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور است. سامانه پنجره واحد زمین به نشانی iraneland.ir هم اکنون آماده ارائه خدمات به متقاضیان است.

کد خبر 6064634

دیگر خبرها

  • سامانه پنجره واحد مدیریت زمین؛ کارکرد‌ها و انتظارات
  • شناسایی ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز
  • سه برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی
  • ۳ برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی
  • آخرین وضعیت نیروگاه بوشهر
  • آخرین وضعیت نیروگاه بوشهر از زبان معاون سازمان انرژی اتمی
  • بازار اجاره مسکن با راه‌اندازی سامانه خودنویس انحصارزدایی می‌شود
  • بازار اجاره مسکن با راه‌اندازی سامانه خودنویس انحصار زدایی می‌شود
  • راه اندازی سامانه پایش حاکمیت شرکتی در توانیر
  • پاسخ «اما و اگری» به شبهات آتشفشان‌های کشور در سایه نبود سامانه‌های پایش