Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در حاشیه جلسه شورای شهر تهران و درباره انهدام باند فروش سوالات کنکور گفت: این اتفاق در روز‌های پیش از کنکور اتفاق افتاد و در ابتدا به خاطر برخی از موارد رسانه‌ای نشد، اما گروهی از مدیران در تلاش برای فروش سوالات کنکور بودند که با اشراف اطلاعاتی در تهران و سایر استان‌ها با کمک وزارت علوم و تحقیقات منهدم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره هزینه نشدن بودجه مدیریت شهری برای امنیت پایتخت اظهار کرد: بسیاری از هزینه‌های شهرداری تهران با مصوبه شورای شهر برای بخش‌های مختلف عمران و آبادانی پایتخت هزینه می‌شود، اما متأسفانه باید اعلام کنم که سهم امنیت در بودجه مدیریت شهری صفر است و این نکته برای یک کلانشهر خوب نیست.

رئیس پلیس تهران بزرگ با تأکید بر این نکته که باید به کلانتری‌های پایتخت کمک شود، بیان کرد: چندین بار اعلام کردیم که مصوبه‌ای از ۱۱ سال پیش مبنی بر رساندن کلانتری‌های پایتخت به ۲۰۰ عدد و ترمیم ۴۰ کلانتری باید انجام شود که در تهران به جای ورود به مدیریت شهری خیرین دست به کار شدند و این حرکت را شروع کردند، زیرا مدیریت شهرداری تهران هیچ کمکی نکرده است.

سردار رحیمی با اشاره به این نکته که روزانه پلیس بیش از ۱۰۰ خدمت به شهرداری تهران انجام می‌دهد، گفت: زمانی که پلیس به شهرداری‌ها این چنین خدمت‌رسانی می‌کند ما انتظار داریم که شهرداری کمک بیشتری به پلیس و کلانتری‌ها انجام دهد، زیرا در سایه امنیت پلیس است که سایر دستگاه‌ها می‌توانند فعالیت کنند.

او درباره ساماندهی وضعیت موتور سیکلت‌های پایتخت گفت: ما در حال فراهم کردند مقدمات طرحی هستیم که در آن موتور سیکلت‌های پایتخت را ساماندهی کنیم، اما اعتقاد ما این است که نباید کار‌ها بدون مطالعه انجام شود و در اجرای این طرح می‌خواهیم که کار را ریشه‌ای حل کنیم و من به شهروندان قول می‌دهم طرح برخورد با موتور سواران بی انضباط در پایتخت آغاز شود.

رئیس پلیس تهران بزرگ درباره رابطه شهرداری با پلیس افزود: در حال حاضر رابطه شهرداری با پلیس رابطه یک طرفه از سوی پلیس است و من نمی‌گویم که شهرداری و مدیریت شهری کمک نکرده، اما این کمک‌ها در کمترین میزان بوده و این در حالی است که ما با کمترین کمک‌ها در بسیاری از موارد را رتبه اول کشور هستیم و کشف ۱۲ هزار و ۸۰۰ تن مواد مخدر آماری چشمگیر است که اگر این آمار وارد پایتخت می‌شد معلوم نبود چه اتفاقی قرار است بیافتد.

او با اشاره به سرقت سردیس‌ها و المان‌های شهری در پایتخت بیان کرد: پلیس باند ۸ نفره‌ای را دستگیر کرد که به سرقت ۴۴ تابلو و المان شهری اقدام کرده بودند و این باند نیز منهم شد.

رئیس پلیس تهران بزرگ ادامه داد: در ادامه برای دستگیری سارقان دیواره‌های صداگیر شاهد بودیم بعضی از آن‌ها از پیمانکاران شهری هستند.

سردار رحیمی  ادامه داد: در پایتخت نزدیک به ۵ هزار سردیس داریم که مدیریت شهری باید نسبت به جای گذاری و نصب آن‌ها حساسیت به خود نشان دهد و از نظر مرز امنیت آن را در مکان‌هایی که امنیت بالایی دارد نصب کند.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار شهری اخبار اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۲۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا به کنکوری‌ها

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به کلاهبرداری از داوطلبان شرکت در کنکور به بهانه فروش سوالات و منابع و ... هشدار داد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه این نوع از کلاهبرداری نزدیک به زمان کنکور رخ می‌دهد، گفت: متاسفانه افراد زیادی هم درگیر این نوع از کلاهبرداری می‌شوند. عمدتا تبلیغات این افراد سودجو نیز در بستر شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها انجام می‌شود و در نهایت نیز یا داوطلبان را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و حساب بانکیشان را خالی می‌کنند، یا اینکه سوالات جعلی را به فروش رسانده و در نهایت سبب می‌شوند که داوطلبان به این امید واهی که سوالات را در اختیار دارند، نتایج بدی در کنکور اخذ کرده و هم کنکور را از دست بدهند و هم مبلغ زیادی را پرداخت کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه مجرمان سایبری پا را فراتر گذاشته و در ماه‌های اخیر شاهد پیش فروش سوالات کنکور در فضای مجازی بودیم، گفت: مجرمان سایبری با جعل هویت و با ادعای واهی دسترسی به سؤالات آزمون سراسری یا ارتباط و همکاری با طراحان سؤال، اقدام به اخاذی و کلاهبرداری از داوطلبان کنکور می‌کنند. همچنین در مواردی اقدام به جعل لوگوی سازمان سنجش می‌کنند تا افراد بیشتری را وسوسه کرده و مورد اغفال قرار دهند.

معظمی گودرزی با بیان اینکه انتشار چنین آگهی‌هایی در فضای مجازی جرم است، گفت: همچنین هرگونه خرید و فروش تحت عنوان فروش سوالات کنکور و آزمون‌ها و... در فضای مجازی جرم است. از این رو لازم است که مردم به هیچ عنوان فریب تبلیغات دروغین جذاب و اغوا کننده فروش سوالات کنکور در شبکه‌های اجتماعی را نخورند و صرفا با تکیه بر دانش و معلومات خود در کنکور شرکت کنند. هچنین هرگونه اخبار در مورد کنکور و آزمون‌های جامع را از رسانه‌های رسمی و سایت رسمی سازمان سنجش پیگیری کنند.

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور
  • فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی دستگیر شد
  • انهدام ۲۱ باند زورگیر و قاپ زن در تهران
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور ، امتحان نهایی و تجهیزات تقلب در تهران
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور، امتحان نهایی و تجهیزات تقلب در تهران
  • شناسایی ۳۰۰ فقره تارنمای تبلیغ فروش سوالات کنکور ۱۴۰۳
  • هشدار پلیس فتای قم در خصوص فروش سوالات کنکور
  • انهدام باند توزیع شیشه و هروئین در جنوب تهران
  • هشدار پلیس فتا به کنکوری‌ها