Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، استاندار هرمزگان پس از بازدید از سد سرنی در شهرستان میناب، عنوان کرد: این طرح شامل احداث سد، خط انتقال آب و تصفیه خانه می باشد که در مجموع با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان در حال احداث است.

وی ادامه داد: با توجه به پیشرفت خوبی که روند احداث سد سرنی داشته، این سد تا پایان سال جاری تکمیل و آماده بهره‌برداری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همتی تصریح کرد: ظرفیت ذخیره سازی آب در این سد،  ۷۰ میلیون مترمکعب می‌باشد که ۱۲ میلیون مترمکعب آن جهت تامین آب شرب و چهار میلیون مترمکعب نیز برای تغذیه دشت ها در این منطقه و همچنین کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: تصفیه خانه این سد نیز به خوبی در حال احداث است و در سه ماهه نخست سال آینده تکمیل می شود.

وی گفت: با استفاده از آب تصفیه شده سد سرنی، کیفیت آب شرب در شهرستان میناب ارتقاء می یابد.

وی بیان داشت: اجرای این پروژه بزرگ و بسیار مهم نشان دهنده توجه ویژه دولت نسبت به تامین آب به ویژه در شرق هرمزگان و شهرستان میناب است.

همتی با اشاره به برنامه ریزی و اقدامات صورت گرفته جهت تامین آب شرب شهرستان های بندرعباس و بندرخمیر از طریق آب شیرین کن ها، اظهار داشت: با این اقدام دیگر از آب سدهای شرق هرمزگان برای شهرستان های بندرعباس و بندرخمیر استفاده نمی‌شود و آب این منطقه جهت مصرف شرب و کشاورزی و همچنین تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی و دشت ها به ویژه در شهرستان میناب مورد استفاده قرار می گیرد.

استاندار هرمزگان یادآور شد: با این اقدام آینده بسیار خوبی در زمینه تامین آب در انتظار شهرستان میناب میناب خواهد بود.

استاندار هرمزگان همچنین از روند احداث تصفیه خانه آب سد سرنی در شهرستان میناب بازدید کرد.

ظرفیت این تصفیه خانه 12 میلیون مترمکعب در سال است.

استاندار هرمزگان در ادامه نیز از پروژه سامانه انتقال آب سد سرنی در شهرستان میناب بازدید کرد.

این سامانه دارای 38 کیلومتر خط انتقال است که آب را از سد سرنی تا تصفیه خانه منتقل می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تغذیه دولت کشاورزی برنا هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۲۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۴ هزار طرح آبخیزداری در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری در استان گفت: آبخیزداری به عنوان یک عامل تجدید شونده و زیرساخت توسعه هر کشور و جامعه است که با بهره‌برداری اصولی، علمی و پایدار از منابع طبیعی در بستر زمان پایدار می‌شود.
احمدی افزود: بهره‌برداری غیراصولی از منابع طبیعی موجب بحران کم‌آبی، وقوع سیل‌های ویرانگر، هدر رفت خاک حاصلخیز، از بین رفتن کیفیت آب‌ها از نظر فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی، پر شدن مخازن سد‌ها و تأسیسات آبی از رسوب و لغزش زمین شود.. وی گفت: اجرای طرح‌های آبخیزداری در کنترل و مهار سیلاب، کنترل فرسایش خاک، کاهش خسارت‌های ناشی از سیلاب، توسعه و تقویت پوشش گیاهی کنترل هرز آب‌ها، تغذیه سفره‌های زیرزمینی، تغذیه سفر‌های زیرزمینی و افزایش آب رودخانه و چشمه تأثیرگذار است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری افزود: اجرای این طرح‌ها در چهارمحال و بختیاری با توجه به توپوگرافی منطقه و بالا بودن میزان فرسایش خاک به عنوان یک ضرورت است.
عملیات آبخیزداری و آبخوان‌داری در سه بخش بیومکانیک، بیولوژیک و مکانیک از جمله مرتعداری، جنگل‌کاری، ایجاد و افزایش پوشش گیاهی و فضای سبز و، احداث بند و سد خاکی به منظور جلوگیری و کاهش عوامل تخریب منابع طبیعی از جمله سیل، خشکسالی، تغییر اقلیم، مقابله با کمبود و بحران آب و بیابان‌زایی اجرا می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • سامانه دوم آبرسانی اصفهان بزودی تکمیل می‌شود
  • تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی در دستورکار استانداری اصفهان
  • شبکه کشاورزی مغان ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دارد
  • تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی اصفهان در دستور کار استانداری است
  • احداث ۴ هزار طرح آبخیزداری در چهارمحال و بختیاری
  • شتاب دراجرای طرح‌های آب و‌خاک آذربایجان غربی با اختصاص اعتبار ویژه
  • تامین و توزیع ۱۲۲ هزار تن کود کشاورزی در مازندران
  • توضیحی درباره استشمام بو و طعم نامطبوع آب در بهبهان
  • ۵۰۰ تن گوشت قرمز وارد استان بوشهر شده و در حال توزیع است
  • تامین آب مورد نیاز کشاورزی و آبیاری فضایی سبز با پکیج‌های تصفیه فاضلاب