Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، عباس آرگون اظهار کرد: در طول ماه‌های گذشته با توجه به تحریم‌های یک جانبه آمریکا علیه اقتصاد و مردم ایران، بسیاری از فعالان اقتصادی برای پیگیری معاملات‌شان نتوانستند از تبادلات بانکی استفاده کنند، زیرا بسیاری از بانک‌ها رسما معامله با ایران را متوقف کرده‌اند.

به گفته وی، هرچند در ماه‌های گذشته صادرکنندگان ایرانی تلاش کردند با استفاده از تمام گزینه‌ها و ظرفیت‌های موجود صادرات را ادامه داده و ارز حاصل از آن را به کشور بازگردانند، اما قطعا استفاده از تمام گزینه‌ها برای تسریع در روند نقل و انتقالات ارز اهمیت زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو اتاق بازرگانی تهران با بیان این‌که تهاتر و معامله پایاپای یکی از گزینه‌های پیش‌روی صادرکنندگان است، ادامه داد: در طول ماه‌های گذشته نیز این گزینه مطرح بوده و در برخی معاملات اجرایی شده است. راه‌حل بانک مرکزی برای در نظر گرفتن واردات به عنوان بخشی از تعهد بازگشت ارز صادراتی نیز می‌تواند در همین گزینه مطرح شود.

آرگون اظهار کرد: البته این فرآیند در شرایطی اجرایی می‌شود که کشور مقصد، کالای مورد نیاز ایران را داشته باشد و امکان تهاتر وجود داشته باشد، اما در هر صورت این گزینه در سطح خود امکان استفاده دارد.

وی درباره‌ ظرفیت رمزارزها برای جابه‌جایی منابع ارزی ایران نیز، اظهار کرد: با توجه به تازگی رمزارزها در اقتصاد جهان، نمی‌توان به طور قطع راجع به تمام جزییات آن اظهارنظر کرد، اما قطعا ظرفیتی قابل توجه در این ارزها وجود دارد.

عضو اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: در این رابطه پیش از آنکه ما نیاز به مذاکره با طرف‌های خارجی داشته باشیم، باید دولت مقدمات داخلی کار را فراهم کند. ما هنوز یک قانون جامع و همه‌جانبه در رابطه با رمزارزها نداریم و مشخص نیست شرایط استخراج آنها چگونه است. حال اگر بنا باشد از این رمزارزها در معاملات خارجی استفاده کنیم نیز قطعا پیچیدگی کار بیشتر می‌شود. از این‌رو قبل از استفاده از این ظرفیت باید مقدمات لازم را فراهم کرد.

یکی از اصلی‌ترین حوزه‌هایی که تحریم‌های آمریکا در رابطه با اقتصاد ایران مدنظر قرار داده، محدود کردن تبادلات و تعاملات بانکی با ایران است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: تهاتر تحریم های آمریکا رمزارزها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۲۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!

به گزارش "ورزش سه"، با رسمی شدن مالکیت کنسرسیوم بانکی بر باشگاه پرسپولیس حالا همه نگاه‌ها به تصمیمات این کنسرسیوم و در رأس آن بانک شهر خواهد بود که به نظر می‌رسد عملا مدیریت این باشگاه را در دست خواهد گرفت.

بانک شهر در رأس این کنسرسیوم بانکی با بیشترین سهامی که در اختیار گرفته قرار است پرسپولیس را اداره کند و در آینده‌ای نه چندان دور بیشترین نماینده را در هیئت مدیره و تیم مدیریتی باشگاه پرسپولیس خواهد داشت.

اما بانک شهر در شرایطی مالک عمده باشگاه پرسپولیس به حساب می‌آید که به نوعی مهمترین طلبکار از این باشگاه هم هست. باشگاه پرسپولیس طی دو سال گذشته وام‌های کلانی از این بانک دریافت کرده و به خاطر ارتباط خوب و مثبت مدیران باشگاه با این بانک توانسته بخش عمده‌ای از مشکلاتش را با این وام‌ها رفع و رجوع کند.

طبق گزارش مالی منتهی به 30 آذرماه سال 1401 باشگاه پرسپولیس حدود 200 میلیارد تومان از این بانک وام گرفته بوده که بخشی از آن تسهیلات ارزی و بقیه ریالی بوده است. در عین حال طبق همان گزارش 42.4 میلیارد تومان از این وام‌ها شامل جریمه شده بود.

همچنین باشگاه پرسپولیس طبق اطلاعات منتشر شده در سایت کدال پنج فقره از بانک شهر وام گرفته که مجموع آن 7.3 میلیارد تومان بوده اما نزدیک به 29 میلیارد تومان جریمه شده است.

با این وجود یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس می‌گوید تمام وام‌هایی که باشگاه پرسپولیس از بانک شهر گرفته بود در حال تسویه است و با توجه به سپرده‌ای که این باشگاه در بانک فوق داشته از محل سود سپرده پرداخت شده و جریمه‌ای هم شامل حال باشگاه نشده است اما تنها بازپرداخت آن تسهیلات ارزی مانده که به صورت قرض الحسنه بوده است.

از سوی دیگر هم باشگاه پرسپولیس هم استقلال وام بلند مدت 2.5 میلیون دلاری از بانک شهر دریافت کرده‌اند که ماجرای این وام جداست.

با این حساب باشگاه پرسپولیس به بزرگترین طلبکار خود رسیده است و مدیران باشگاه باید خوشحال باشند که طلب‌های باقیمانده با بخشی از درآمدهای حاصله این باشگاه تهاتر خواهد شد و نگرانی جدی‌ای بابت بازپرداخت اقساط بعدی یا تعویق بازپرداخت وام و جرایم احتمالی ندارند.

در گام اول شاید با توافق و همکاری بانک مرکزی پرسپولیس به پاداش عظیم 3.5 میلیون دلاری خود در کنفدراسیون فوتبال آسیا که مدت‌هاست بلوکه شده ودستیابی به آن دشوار است، دست یابد و بخش عمده‌ای از بدهی‌هایش به بانک شهر را تهاتر کند. در واقع باشگاه پرسپولیس می‌تواند به این درآمد 3.5 میلیون دلاری خود در ای‌اف‌سی به عنوان یک پشتوانه برای وام بلندمدت خود از بانک شهر حساب کند و اینگونه نیست که وام بلندمدتش پشتوانه مناسبی نداشته باشد و در صورت نیاز با دریافت مطالبات خود از ای‌ف‌سی وام کلان و طولانی مدت خود از بانک شهر را نیز تهاتر خواهد کرد.

البته باشگاه پرسپولیس وام‌های دیگری از بانک‌های ملی و صندوق کارآفرینی امید هم گرفته بوده که یکی از مدیران این باشگاه می‌گوید آنها نیز در حال بازپرداخت شدن است.

دیگر خبرها

  • پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!
  • وست هم آماده برای انتقال خولین لوپتگی؛ هانسی فلیک گزینه جایگزین
  • نوبیتکس، پیشگام در آموزش و آگاهی کاربران دنیای رمزارز
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • آزمون گزینه اصلی دروسی برای جانشینی لوکاکو/ سردار جایگزین آبراهام
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • حجم تبادلات تجاری ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد