Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم انعقاد ۴ تفاهم نامه همکاری فناورانه در دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو برگزار شد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، مراسم انعقاد ۴ تفاهم نامه همکاری فناورانه امروز یکشنبه ۲۱ مهرماه در آخرین روز از دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو، بخشی از دستاورد‌های شبکه تبادل فناوری نانو بود که بصورت نمادین در نمایشگاه امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بین این ۴ قرارداد همکاری فناورانه، سه قرارداد برای فروش محصول و یک قرارداد برای انتقال دانش فنی تولید پنل‌های آنتی UV بود.

تفاهم نامه دیوار پوش مقاوم به پرتو uv یا پنل‌های آنتی UV بین شرکت اطلس پوشش محافظ و شرکت آذران فضا نما منعقد شد.

تفاهم‌نامه بعدی برای فعالیت‌های تحقیق و توسعه تطبیقی جهت تولید گرافن اکساید عامل دارشده بود که بین شرکت نانو دانش دانا و شرکت آذران فضا نما امضا شد.

همچنین دو قرارداد فروش محصول مبتنی بر فناوری نانو شامل تفاهمنامه دستکش آنتی باکتریال بین شرکت نانو آریسا پوشش و شرکت هزاردستان خزر و همچنین تفاهمنامه انتقال فناوری نانومواد آنتی باکتریال بین شرکت تابان اندیش برجیس و شرکت کیان تن پوش نیز منعقد شد.

علی‌محمد سلطانی مدیر دبیرخانه‌ ستاد توسعه‌ فناوری نانودر مراسم انعقاد قرارداد، گفت: اقتصاد پایدار، اقتصادی است که مبتنی بر تولیدات صنعتی باشد و تولیدات صنعتی باید به سمت نوآوری و دانشی شدن پیش برود. صنعت در صورتی می‌تواند در آینده پایدار و با ثبات باشد که دانش را در محصولات خود به روز رسانی و مدیریت کند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امیدواریم فناوری نانو به شرکت‌ها کمک کند تا در بازار داخلی و بین المللی امکان رقابت با محصولات دیگر را داشته باشند. جاده صنعت و تولید در حال گذر است و با نوآوری تغییر می‌کند بر این اساس اگر صنعت با نوآوری و دانش همسان نشود از حرکت رو به جلو باز می‌ماند. در حال حاضر صنعت در عرصه فناوری نانو رویکرد مثبتی دارد. فناورانی از طرف ستاد ویژه توسعه فناوری نانو تشویق می‌شوند که در کنار یک واحد صنعتی قرار گیرند.

سلطانی با بیان اینکه برای دستیابی به اقتصاد پایدار، باید واحد صنعتی به دنبال تولید محصول مبتنی بر دانش داخلی باشد تا امکان به روز رسانی نیز فراهم شود، گفت: این نمایشگاه میزبان شرکت‌های صنعتی‌ای بوده که از فناوری نانو به عنوان یک فرصت برای توسعه و ارزش‌افزایی استفاده کردند. تعدادی از واحد‌های صنعتی که متقاضی فناوری بودند امروز با فناور به توافق رسیده و قرارداد همکاری امضا می‌کنند. البته این قرارداد‌ها نمادین نمایشگاه است و در طول سال قرارداد‌های بیشتری بین فناور و شرکت‌های صنعتی منعقد شده است.

علی نجیمی دبیر کارگروه صنعت و بازار ستاد ویژه توسعه فناوری نانو گفت: صنعت به فناوری با ریسک کم و هزینه مناسب نیاز دارد شبکه تبادل فناوری نانو با استقرار ۷۰ کارگزار بین عرضه کنندگان فناوری و متقاضیان فناوری توانسته چالش‌های صنعتی را برطرف کرده و فناوری را توسعه دهد. در طول سه سال گذشته حدود دو هزار تقاضای صنعتی در ۱۵ حوزه صنعتی مختلف به ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و شبکه تبادل ارسال شده است که ۳۰۰ تقاضا به قرارداد فناورانه تبدیل شده و ۱۷۶ پروژه با موفقیت به اتمام رسیده است.

گفتنی است در سومین روز از نمایشگاه فناوری نانو نیز ۴ قرارداد فروش محصولات بر فناوری نانو منعقد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تفاهم نامه همکاری همکاری فناورانه فناوری نانو نمایشگاه فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز آموزش و فناوری غله و نان در خوزستان+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رئیس پارک علم و فناوری خوزستان با اشاره به راه اندازی مرکز آموزش و فناوری نان در خوزستان به منظور توسعه صنعت غله و نان با همکاری مرکز غله، سازمان فنی و حرفه‌ای و پارک علم و فناوری ازستان در اهواز، گفت: این همکاری راهبردی میان این نهاد‌ها با هدف ارتقای دانش و توانمندی‌های مرتبط با صنعت غله و نان، آموزش متخصصان و انتقال فناوری‌های نوین در این حوزه صورت گرفته است.

سیدیحیی میرزایی افزود: این مرکز با توجه به نیاز‌های روزافزون صنعت غله و نان در خوزستان و لزوم ایجاد یک مرجع تخصصی در زمینه آموزش و ترویج فناوری‌های نوین برای توسعه بهره‌وری، کیفیت و راندمان در صنعت غله و نان تاسیس شده است.

وی ادامه داد: پارک علم و فناوری خوزستان به عنوان متولی حوزه فناوری در استان، در راه‌اندازی این مرکز نقش مهمی داشته است و با ایجاد همکاری با پارک علم و فناوری، مرکز آموزش و فناوری غله و نان قادر خواهد بود به بهره‌برداری از زیرساخت‌ها و امکانات موجود در پارک، از جمله آزمایشگاه‌ها و فضا‌های کارآفرینی، بهبود فرآیند‌های تحقیقاتی و توسعه فناوری‌های نوین را در صنعت غله و نان به کار ببرد.

میرزایی با اشاره به لزوم دیده شدن نقش پارک علم و فناوری در زندگی مردم، اضافه کرد: حضور پارک در این مرکز باعث اثرگذاری پارک علم و فناوری در زندگی مردم خواهد شد.

وی می‌گوید: مرکز آموزش و فناوری غله و نان با همکاری مرکز غله، سازمان فنی و حرفه‌ای و پارک علم و فناوری خوزستان، به عنوان یک نمونه موفق از همکاری بین نهاد‌ها برای توسعه صنعت غله و نان در استان خوزستان می‌تواند به عنوان الگویی برای سایر مناطق و استان‌ها در کشور مطرح شود. این اقدام مهم باعث افزایش بهره‌وری و کیفیت محصولات غله و نان در استان خواهد شد و به توسعه پایدار این صنعت اساسی کشور کمک خواهد کرد.

محمد راضی جلالی، معاون استاندار خوزستان در این مراسم گفت: این مرکز به عنوان یک مرجع تخصصی در زمینه آموزش و فناوری غله و نان در خوزستان فعالیت خواهد کرد و با توسعه مهارت‌ها و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین باعث بهبود کیفیت نان در استان خواهد شد.


شهرام ملایی هزاروندی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: به منظور توسعه اشتغال و  رونق تولید، افزایش بهره وری، توانمند سازی منابع انسانی و تربیت نیروی متخصص و ماهر و در اجرای قانون الزام فراگیری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و اهداف تعیین شده برای شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود انعقادتفاهم نامه همکاری سه جانبه اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان، اداره کل غله و خدمات بازرگانی، پارک علم و فناوری استان منعقدشد

وی افزود: افزایش کیفیت نان، تدوین و بازنگری استاندارد‌های آموزشی و ارزشیابی حرف و مشاغل مورد نیاز صنعت نان،  اجرای آموزش مهارت‌های تخصصی، عمومی و سنجش مهارت و تعیین صلاحیت حرفه‌ای شاغلان و فراهم کردن زمینه اشتغال و به کارگیری دارندگان گواهینامه مهارت، تبادل اطلاعات، تجارب و توانمندی‌های علمی، فنی، آزمایشگاهی و پژوهشی، برگزاری مسابقات ملی مهارت و کارگری، اعطای مجوز مرکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی همچنین اعطای مجوز واحد پذیرنده آموزش در محیط واقعی کار، نظارت بر عملکرد کانون آموزشی و فناوری نان خوزستان، تجهیز و راه‌اندازی آزمایشگاه کنترل کیفیت گندم، نان و آرد، حمایت مادی و معنوی پارک از طرح‌های نوین، همکاری برای تاسیس کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری، برگزاری رویداد‌های استارت آپی و نمایشگاه از موضوع تفاهم‌نامه همکاری میان این سه نهاد است.

ملایی هزاروندی ادامه داد: این تفاهم‌نامه از تاریخ امضا به مدت ۲ سال معتبر است و استمرار همکاری، ادامه فعالیت، بازنگری، تصحیح و یا اعمال تغییرات در مفاد آن، منوط به توافق طرفین است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • محصولات فناورانه ایران در نمایشگاه روسیه
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • راه‌اندازی مرکز آموزش و فناوری غله و نان در خوزستان+فیلم
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و شرکت صنعتی
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • تفاهم‌نامه محیط زیستی نیروگاه نکاو دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
  • امضای تفاهم‌نامه مشترک صداوسیما و دانشگاه آزاد همدان
  • نانو و تجهیزات پزشکی از حوزه‌های شاخص فناوری در ایران است