Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@19:15:41 GMT

مقاوم بودن ۶۰ درصد مسکن روستایی استان کرمان

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۴۳۷۱۱

مقاوم بودن ۶۰ درصد مسکن روستایی استان کرمان

استاندار کرمان گفت: با توجه به اینکه ۶۰ درصد مسکن روستایی استان مقاوم سازی شده، هنوز ۴۰ درصد کار در روستاها باقی مانده که در صورت وقوع زلزله در این بخش ها دچار خسارت می شویم.

به گزارش ایسنا، دکتر"محمدجواد فدایی" امروز ۲۱ مهرماه در جلسه شورای مدیریت بحران استان کرمان اظهار کرد: در دستورالعمل جدید قانون مدیریت بحران، مسئولیت ستاد مدیریت بحران به عهده استاندار است و ما به معاونت عمرانی تفویض اختیار کردیم تا مشکلی در روند کارها به وجود نیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه عنوان کرد: معاونت عمرانی فعالیت های هر دستگاه اجرایی را به طور جداگانه ابلاغ می کند تا اجرا شود و از سوی دیگر سندهایی که باید تدوین شده و فعالیت های زمان غیربحران را ابلاغ و برای انجام آن پیگیری می کنند.

وجود ۵ هزار هکتار بافت فرسوده در شهر کرمان

فدایی در ادامه با اشاره به زلزله خیز بودن استان کرمان تصریح کرد: ۵ هزار هکتار بافت فرسوده در شهر کرمان و ۱۳ هزار هکتار بافت فرسوده در شهرستان ها وجود دارد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه ۶۰ درصد مسکن روستایی استان مقاوم سازی شده، هنوز ۴۰ درصد کار در روستاها باقی مانده که در صورت وقوع زلزله در این بخش ها دچار خسارت می شویم.

استاندار کرمان گفت: تجربه زلزله هجدک خوب بود و با توجه به اینکه بعد از زلزله سال ۸۳ بازسازی خوبی در این مناطق صورت گرفته بود، در زلزله سال ۹۶ در این منطقه خسارت جانی نداشتیم و باید این کار در کل استان تعمیم پیدا کند که سهمیه هایی گرفته ایم و ۱۰ هزار واحد مسکونی برای شهرستان های جنوبی استان توسط سازمان برنامه و بودجه و کمیته امداد امام خمینی (ره) احداث خواهد شد.

وی افزود: باید ادارات کل راه و شهرسازی شمال و جنوب استان سند مقاوم سازی مناطق شهری و روستایی را با در نظر گرفتن موارد مختلف تدوین کنند.

هلی کوپتر مجهز به آبپاش نداریم

فدایی در ادامه با اشاره به آتش سوزی در مراتع و جنگل ها استان عنوان کرد: مشکل ما در ارتفاعات است که هلی کوپتر مجهز به آبپاش نداریم و باید دستگاه های مسئول پیگیری جدی داشته باشند تا کارهایی که امکان دارد، انجام شود و در حوادث تلفات کمتری داشته باشیم.

استاندار کرمان از افزایش ۶ هزار هکتاری به مساحت مراتع جنوب و شرق استان خبر داد و گفت: در سیل فروردین امسال فرمانداری ها خیلی خوب عمل کردند و لایروبی مسیر رودخانه ها به موقع انجام شد و دستگاه های اجرایی همکاری داشتند که باید این موارد ادامه یابد.

وی افزود: در بحث حریم رودخانه ها با توجه به اینکه دیوان محاسبات و بازرسی حساس هستند، باید جلسه جداگانه ای برگزار کنیم و آب منطقه ای گزارش بدهد که چقدر مطالعه انجام داده و باید قبل از این که حادثه ای رخ بدهد پیش بینی های لازم صورت بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حادثه مسكن روستايي استاندار كرمان اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۳۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خواجه‌ای گفت: شهرستان ایجرود ۷۵ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که نیازمند اجرای طرح هادی است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح هادی نقش زیربنایی و بنیادی در توسعه همه جانبه مناطق روستایی دارد، افزود: باید به تقویت بنیان‌های اقتصادی مناطق روستایی برای بهره گیری از ظرفیت‌های بالقوه فرهنگی، تاریخی و اجتماعی نواحی روستایی توجه کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان ادامه داد: هدف از اجرای طرح هادی روستایی، تأمین عادلانه امکانات از طریق ایجاد تسهیلات اجتماعی، تولیدی و رفاهی، هدایت وضعیت فیزیکی روستا، ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان و ارائه خدمات محیط زیستی و عمومی است.

خواجه‌ای گفت: اهمیت اجرای طرح هادی با توجه به ضرورت گسترش روستا‌ها برای رفاه حال روستائیان و جلوگیری از مهاجرت جوانان روستایی هر روز بیشتر احساس می‌شود.

وی افزود: ساختار کالبدی روستا‌ها که در طول زمان و بنا بر مقتضیات گوناگون اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شکل گرفته است با اجرای طرح هادی روستایی و احداث ساخت و ساز‌های جدید، خانه‌های با دوام، تعریض معابر، ایجاد پارک و فضای سبز، ایجاد کاربری‌های مورد نیاز از قبیل آموزشی، درمانی، نظامی و انتظامی متحول، و موجب رونق نسبی و افزایش حس امنیت در روستاییان می‌شود.


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ادامه داد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با فراهم‌سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی، در زیباسازی روستا‌های استان نقش بسیار مهمی ایفا کرده است.

استان زنجان ۹۳۵ روستا دارد.

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود