Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خانه ملت، اسدالله قره خانی؛ عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در خصوص توان ایران برای تبدیل شدن به قطب تولید برق منطقه گفت: برای اینکه کشوری به قطب تولید تبدیل شود نیازمند چند عامل است. توان تکنولوژی، علمی و نیروی متخصص کشور، سازندگان تجهیزات، موقعیت جغرافیایی کشور در منطقه و خوراک نیروگاه ها از عوامل مهم در تبدیل کشوری به قطب تولید محصولی در منطقه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در بخش نیروی انسانی دانشگاه های ما طی دهه های اخیر دانشجویان مختلفی را تربیت کرده اند بنابراین در این بخش که نیروی متخصصی  سازنده تجهیزات باشد، به وفور  در کشور ظرفیت داریم. موقعیت جغرافیایی که یکی دیگر از پارامترهای این بحث است را اگر مدنظر قرار دهیم متوجه می شویم که ایران از جایگاه مناسبی در منطقه، قرار دارد و  بیشتر کشورهای همسایه نیز نیازمند برق هستند ولی به دلایل متعدد توان تولید برق را  ندارند بنابراین بازار فروش را نیز در منطقه داریم.

وی تصریح کرد: در بحث خوراک نیروگاه ها، تعدادی از فازهای پارس جنوبی را تا پایان سال به مرحله بهره برداری خواهیم رساند، تقریبا 1000 میلیون متر مکعب در روز تولید گاز در کشور داریم با توجه به اینکه بالای 90 درصد از کشور تحت پوشش گاز هستند این حجم از تولید گاز را دیگر نمی توان در کشور استفاده کرد و از طرفی به دلایل متعدد نمی توانیم این مقدار زیاد را صادر کنیم پس باید گاز تولید شده را به برق تبدیل کنیم.

تمام فاکتورهای لازم برای تبدیل شدن به قطب تولید برق منطقه را داریم

ما تمام فاکتورهای لازم را برای تبدیل شدن به قطب تولید برق در منطقه را داریم ولی در این زمینه اراده دولت و  وزارت نیرو کم است که بایستی با کشورها قرارداد بسته و از فاینانس خارجی برای سرمایه گذاری استفاده کند.

قره خانی افزود: ما تمام فاکتورهای لازم را برای تبدیل شدن به قطب تولید برق در منطقه  داریم ولی در این زمینه اراده دولت و  وزارت نیرو کم است که باید با کشورها قرارداد بسته و از فاینانس خارجی برای سرمایه گذاری استفاده کند تا بتوانیم با تاسیس نیروگاه، برق تولیدی را صادر کنیم که با این کار درآمد مطمئنی برای کشور ایجاد خواهد شد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اینکه کشور ما می تواند هاب منطقه شده و به تمام کشورها برق صادر کند حرف صحیحی است ولی از حرف تا عمل باید مکانیزم های مذکور را رعایت کنیم که در صورت تبدیل شدن به قطب تولید برق در منطقه می توانیم به سوی اقتصاد بدون نفت حرکت کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی صادرات صادرات برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۴۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تودیع و معارفه‌ استاندار مازندران از گلایه‌ها تا مطالبات

در مراسم تودیع و معارفه استاندار مازندران از عمر کمِ مدیریتی در مازندران گلایه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، تودیع و معارفه استانداران قدیم و جدید مازندران به مسائل مهمی چون نیاز استان به آزادراه ساحلی، عمر اندک مدیریتی در استان، امنیت سرمایه‌گذاری، افزایش صادرات مرکبات، خط قرمزی به نام منابع آبی و انتقاد از مصوبه سد فینسک اشاره شد. 

مراسم معارفه یوسف نوری بیست و پنجمین استاندار مازندران و تکریم از خدمات 29 ماه و 17روزه سید محمود حسینی‌پور، استاندار سابق مازندران امروز سه‌شنبه با حضور احمدی وحیدی وزیر کشور در سالن همایش اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار شد.

در این مراسم، آیت الله محمدباقر لائینی؛ نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و صنعت، این استان ظرفیت‌های بالایی دارد، گفت: در تعطیلات نوروز و غیره جمعیت استان چند برابر می‌شود و زیر ساخت‌های فعلی پاسخگو نیست.

محمدباقر محمدی لائینی، بیان کرد: ساخت و سازهای غیرمجاز، تجاوز به عرصه‌های ملی، زباله و ترافیک از مشکلات مهم مازندران است، به رئیس جمهور هم گفتم که یک قطار محلی از رامسر تا ساری باید راه‌اندازی شود و این نیاز استان است.

مازندران نیازمند آزادراه ساحلی است

نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: یک اتوبان یا آزادراه ساحلی هم کل نوار ساحلی 480 کیلومتری استان را پوشش بدهد که هم بار ترافیک کاهش یابد و هم گردشگری رونق پیدا کند.

وی با انتقاد از عمر کوتاه فعالیت استانداران این استان، گفت: انتظار داشتیم که سید محمود حسینی‌پور تا پایان دولت سیزدهم در مازندران بماند و یک بار دیگر شاهد بنای متزلزل مدیریت استان نباشیم اما طبق روالی که بوده، این بیست و پنجمین استاندار مازندران است و با عمر دو سال یا دو سال و اندی مدیریت تغییر پیدا کرد.

ایجاد امنیت سرمایه‌گذاری نوعی مبارزه با فساد است 

استاندار سابق مازندران نیز با بیان اینکه گزارشات عملکرد را همه می‌دانند، گفت: برای کسب حلالیت از مردمی که 10 هزار و 400 شهید به نظام اسلامی تقدیم داشتند و دارای جامعه نخبگانی و علما و بزرگان هستند، صحبت می‌کنم.

سید محمود حسینی‌پور افزود: در دو سال و اندی که فعالیت داشتم و رئیس جمهور به من اعتماد کردند هر چه از رییس جمهور خواستیم، دستور دادند و پیگیری شد و بسیاری از گره‌ها را باز کردند.

استاندار سابق مازندران با بیان اینکه خودم را مدیون مردم و نظام اسلامی می‌دانم، افزود: با محبتی که معاون اول رئیس جمهور داشتند، در سنگر جدید خدمت نیز حمایت از امنیت سرمایه‌گذاری را دنبال می‌کنم و یکی از کارهای مهمی که در برنامه دارم؛ ایجاد امنیت برای سرمایه‌گذاری در کشور است.

رئیس دبیرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادی بیان کرد: مبارزه با فساد یعنی اینکه بستری فراهم شود که همه سرمایه‌گذاران بتوانند با امنیت خاطر در کشور سرمایه‌گذاری کنند و در این سنگر با حمایت همه مسئولان تلاش خواهم کرد که نمایندگی مازندران را در سطح ملی دنبال کنم.

حفظ منابع آبی خط قرمز مازندران است

نماینده ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه برای انتخاب آقای نوری صحبتی با مجمع نمایندگان نشد و بعد از انتصاب متوجه شدیم، گفت: به هر حال این اتفاق افتاد و از قبل هم می‌دانستیم با دلایلی که اقای حسینی‌پور اعلام کردند، می‌خواهند از استان بروند و دیر یا زود استاندار جدید معرفی می‌شود.

علی بابایی کارنامی ادامه داد: تصمیم دولت برای ما مهم است، به عنوان ناظر بر عملکرد دولت و از آنجا که آقای نوری را از قبل می‌شناختیم، شب گذشته نشستی را با ایشان داشتیم و امیدواریم نکات برجسته‌ای که در عملکرد دکتر حسینی‌پور بوده دنبال شود.

وی گفت: پسماند، اقتصاد دریا پایه، حفاظت از جنگل، تعیین تکلیف ساخت و سازهای غیرمجاز، کاربری‌های غیرمجاز، دیپلماسی اقتصادی، توجه به نخبگان و نرخ بیکاری برای ما مهم است که استاندار سابق به صورت ریشه‌ای درصدد رفع آنها بود.

نماینده مردم ساری و میاندورود با انتقاد از اینکه مازندران با داشتن بزرگترین جامعه نخبگانی کشور یک وزیر در کابینه ندارد، بیان کرد: انتظار و توقع داریم که حداقل در ورزش و جهاد کشاورزی یک وزیر مازندرانی داشته باشیم.

وی ادامه داد: با وجود تلاش‌های شبانه‌روزی آقای حسینی‌پور اما کشاورزان مشکلاتی دارند، به طور مثال به دلیل تنش‌های آبی حداقل 3هزار و 500 هکتار اراضی شالیزاری زیر کشت نرفت و در کنار آن واردات بی‌رویه برنج هم یکی از مشکلات است.

بابایی کارنامی گفت: منطقه آزاد مازندران تصویب شد اما نتیجه باید روی سفره مردم بیاید و دولت باید در این زمینه کمک کند.

عضو خانه ملت با بیان اینکه استاندار مازندران باید اختیارات کامل داشته باشد، تصریح کرد: اقلیم و طبیعت این استان و جمعیت شناور آن با سایر استان‌ها متفاوت است و نتایج عملکرد دولت در آن برای کشور نیز بسیار مهم است.

وی همچنین با اشاره به سفر هیات دولت به سمنان خطاب به وزیر کشور گفت: شنیدیم که دوباره برای سد فینسک مصوبه دادند، این در حالی است که بیش از 60 درصد با کسری منابع آب در مازندران مواجهیم، کشاورزان ما مشکل دارند، خواهش می‌کنیم که موضوع سد فینسک متوقف بشود و به رئیس جمهور بفرمایید که حفظ منابع آب مازندران خط قرمز ماست.

صادرات مرکبات در مازندران افزایش یافت

عضو اتاق ایران و عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی مازندران نیز در سخنانی با بیان اینکه به مصداق "لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق" باید از زحمات حسینی‌پور و خدمات صادقانه ایشان قدردانی کنیم، گفت: البته ایشان مانند سایر استانداران محدودیت‌هایی هم داشتند که با این وجود تمام تلاش خود را به کار گرفتند.

عبدالله مهاجر دارابی با اشاره به موانع زیادی که بر سر صادرات مازندران وجود داشت، افزود: پیگیری‌های آقای حسینی‌پور در این زمینه حائز اهمیت است، تلاش کردند و برخی موانع را برداشتند و تصمیمات ایشان حائز اهمیت است.

وی گفت: صادرات پرتقال در سال جاری نسبت به سال گذشته رشد چندین برابری داشته که با پیگیری مناسبات با کشورهای هدف صادرات از طریق دیپلماسی اقتصادی صورت گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • وزیر اقتصاد: اتفاقی نشدنی تحقق یافت
  • ظهور قدرت اراده ملت ایران در عملیات «وعده صادق»
  • تودیع و معارفه‌ استاندار مازندران از گلایه‌ها تا مطالبات
  • مراحل هشت‌گانه تبدیل شدن ایران به ابرقدرت
  • مذاکرات بغداد و اربیل برای از سرگیری صادرات نفت شمال
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲