Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@05:47:29 GMT

خیار از این سرطان جلوگیری می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۴۴۳۰۰

خیار از این سرطان جلوگیری می‌کند

هر ۱۰۰ گرم خیار فقط ۱۵ کالری دارد. نداشتن هرگونه چربی اشباع یا کلسترول ارزش این میوه قدیمی را صد چندان می‌کند. پوست خیار علاوه بر اینکه منبع فیبر است و باعث کاهش یبوست می‌شود، ترکیبات سمی را از روده حذف کرده و از سرطان روده پیشگیری می‌کند.


خیار یک منبع فوق‌العاده غنی پتاسیم است. پتاسیم الکترولیت داخل سلولی است که در کمک‌های دوستانه به قلب شهرت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
پتاسیم با کاهش فشار خون برای مقابله با اثرات سدیم به قلب کمک می‌کند.


۱۰۰ گرم خیار ۱۴۷ میلی گرم پتاسیم و تنها ۲ میلی گرم سدیم دارد. آنتی اکسیدان‌هایی مانند بتا و آلفا کاروتن، ویتامین ث، ویتامین زآگزانتین و لوتئین به طرز عجیبی در این میوه بسته بندی شده‌اند.


درست به همین خاطر است که خیار را رفتگر طبیعی بدن می‌نامند، زیرا رادیکال‌های آزاد اکسیژن را از بدن پاکسازی کرده و از بروز سرطان و پیری زودرس سلول‌ها جلوگیری می‌کند. هر ۱۰۰ گرم خیار به اندازه ۲۱۴ میکرومول رادیکال آزاد جذب می‌کند.


خیار خاصیت خفیف ادرار‌آوری دارد و محتوای سدیم را از بدن دفع کرده و بدین ترتیب با افزایش وزن و فشار خون بالا مبارزه می‌کند. مقدار بالای ویتامین «کا» در خیار نیزشگفت آور است حدود ۱۷ میکروگرم از این ویتامین در هر ۱۰۰ گرم خیار یافت شده است که نقش بالقوه‌ای در استحکام استخوان‌ها و ترویج فعالیت ساختمان توده استخوانی دارد.     منبع:ایران ناز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خیار سرطان رژیم غذایی کاهش فشارخون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر سرطان برای کسانی‌که ته دیگ دوست دارند

آفتاب‌‌نیوز :

هدایت حسینی به مردم توصیه کرد: هرگز از خوردن تکه‌های سوخته غذا لذت نبرید، زیرا معمولاً غذا‌های سوخته به دلیل موادی که در آن‌ها وجود دارد بسیار خطرناک است و بدن ما باید فعل و انفعالات زیادی را به کبد تحمیل کند تا این مواد از بدن دفع شود.

رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، گفت: وقتی به مواد غذایی که دارای ترکیبات قندی و پروتئینی هستند، دمای بسیار بالا داده می‌شود، منجر به تغییرات مخاطره آمیزی در این مواد می‌شود؛ در واقع ترکیبات پروتئینی و قندی در اثر واکنش‌هایی مانند واکنش‌های میلارد یا پیرولیز در دمای بالا مانند سرخ کردن‌های بسیار شدید، عوامل خطرناکی مانند آکریل آمید‌ها ایجاد می‌کنند که می‌تواند سرطان‌زا باشد.

وی به ته‌دیگ غذا که ما ایرانی‌ها به آن بسیار علاقه‌مند هستیم اشاره کرد و گفت: دیده می‌شود هر چه ته‌دیگ غذا سرخ شده‌تر باشد برایمان لذیذتر است درحالی‌که ته‌دیگ می‌تواند سرطان‌زا باشد؛ البته نباید فراموش کرد که نان برشته با سوخته متفاوت است و باید تکه‌های سوخته را جدا کرد.

حسینی، ادامه داد: به طور کلی توصیه می‌شود تا جایی که امکان دارد از روش‌های پخت کُند و آرام مانند آب پز کردن و یا بُخارپز کردن استفاده کرد تا ترکیبات سمی در حین پخت و فرآوری در آن آزاد نشود.

بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران هم با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.

دکتر «بهادر حاجی‌محمدی» با اشاره به این‌که در کشور ما سه نوع ته دیگ لذیذ و پرطرفدار وجود دارد، اظهار کرد: این سه نوع شامل ته‌دیگ برنج، ته‌دیگ نان و ته‌دیگ سیب زمینی است.

وی با بیان این‌که ته دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب می‌تواند سرطان‌زا باشد، گفت: هنگامی که اغذیه غنی از کربوهیدارات طی زمان مدیدی در معرض دما‌های بالای ۱۲۰ درجه سانتی گراد قرار می‌گیرند، سم سرطان‌زای آکریلامید در آن‌ها تولید می‌شود.

رییس مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علوم پزشکی یزد، با اشاره به این‌که سم آکریلامید یکی از عوامل ابتلا به ناباروری و سرطان است، افزود: به طور کلی خطر سرطان‌زایی در اثر حرارت بیش از حد همه انواع ته دیگ‌ها وجود دارد.

وی دلیل بیشتر بودن احتمال خطر سرطال و ناباروری در ته‌دیگ سیب‌زمینی را ترکیبات موجود در آن دانست و بیان کرد: مقدار قند‌های پیش ساز سم آکریلامید در سیب زمینی بسیار بیشتر از برنج یا گندم است.

حاجی محمدی تصریح کرد: خطر سرطانزایی و ناباروری در اثر طبخ نامناسب ته‌دیگ سیب زمینی، بیشتر از ته‌دیگ نان یا ته‌دیگ برنج است.

وی در ادامه با بیان این‌که هدف از اعلام این خبر منع مصرف سیب زمینی نیست، گفت: استفاده از حرارت ملایم در حین طبخ یکی از ضرورت‌های اجرایی در پخت و پز است و ته‌دیگی مناسب است که قهوه‌ای رنگ باشد.

بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، در پایان با اشاره به این‌که برشته شدن بیش از حد ته‌دیگ مهمترین عامل خطر است، خاطرنشان کرد: اگر رنگ ته‌دیگ سیب زمینی طلایی روشن باشد، خطری وجود ندارد، اما هر چه رنگ ته‌دیگ سیب زمینی تیره‌تر باشد احتمال وجود سم آکریلامید بیشتر است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • فواید یک ویتامین برای زنان
  • برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
  • لیمو یک عنصر مهم برای کاهش وزن است
  • استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد
  • کشف بیش از ۱۰۰ کیلو تریاک جاسازی شده در بار خیار
  • ۶ ریزمغذی موثر در جلوگیری از ریزش مو
  • خطر سرطان برای کسانی‌که ته دیگ دوست دارند
  • چند باور رایج و غلط درباره ویتامین‌ها
  • برگزاری نمایشگاه غذاهای قرآنی در نکا
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار