Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشکل صنعت هوایی کشور در زمینه رنگ انواع هواپیما‌ها با کمک رنگ‌های نانویی تولید شده از سوی شرکتی ایرانی مترفع خواهد شد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، با توجه به تحریم‌ها و محدودیت‌های پیش آمده در صنعت هوایی، این حوزه با مشکلات متعددی در تامین نیاز‌های خود از جمله انواع رنگ مورد استفاده در بخش‌های هواپیما روبرو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت گوهرفام، با استفاده از فناوری‌نانو موفق به تولید رنگ‌های هوایی با تاییدیه سازمان هواپیمایی کشور شده است. این رنگ‌ها توسط هواپیمایی زاگرس مورد استفاده قرار گرفته است.

استفاده از رنگ و رزین و انواع پوشش‌ها در صنایع و قطعات مختلف با اهداف مشخصی مانند زیبائی، مقاومت به سایش و خوردگی، و یا افزایش خواص نوری و هدایتی و موارد دیگر، حائز اهمیت است. یکی از کاربرد‌های مهم انواع رنگ و رزین، پوشش‌دهی بدنه، تاسیسات و کابین هواپیما‌ها است. خواصی همچون مقاومت شیمیائی مناسب، عدم شره شدن، سختی و استحکام کافی و مقاومت در برابر شوک‌های حرارتی و اشعه فرابنفش، از جمله خواص مورد نیاز رنگ‌های مورد استفاده در پوشش‌دهی بدنه هواپیماست.   رنگ استفاده شده در بدنه هواپیما باید قابلیت کافی برای مقاومت در برابر عوامل شیمیائی مانند روغن هیدرولیک (اسکایدرول) استفاده شده در بخش‌های مختلف هواپیما مانند قطعات موتور را نیز فراهم کند. چرا که در صورت نشتی این روغن و تماس به بدنه هواپیما، و انحلال رنگ بدنه، مشکلاتی در عملکرد هواپیما ایجاد می‌شود. امروزه، استفاده از نانوذرات به منظور بهبود ویسکوزیته و عدم شره شدن رنگ اعمالی بر روی بدنه، راهکاری مهم در افزایش کیفیت پوشش‌دهی هواپیما است.

رنگ ضداسکایدرول بدنه هواپیمای شرکت گوهرفام چسبندگی زیاد به زیرلایه، انعطاف پذیری و خواص مکانیکی مناسب، مقاومت شیمیائی زیاد در برابر موادی مانند روغن اسکایدرول و همچنین مقاومت در برابر شره شدن (Sagging) را فراهم کرده است.

تولید انواع رنگ و رزین و پوشش‌های صنعتی شرکت تولیدی و صنعتی گوهرفام در سال ۱۳۶۸توسط جمعی از مدیران صنایع که سابقه دیرین درزمینه تولید رنگ و پوشش‌های صنعتی داشته اند تاسیس گردید و با هدف ارتقاء سطح کیفی و رسیدن به خودکفایی به فعالیت خود ادامه داده است.

این فناوری به عنوان یکی از محصولات برتر در دوازدهمین جشنواره فناوری نانو در غرفه تبادل برای بازدید علاقه‌مندان عرضه می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صنعت هوایی فناوری نانو رنگ های نانویی محصولات نانویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۵۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن فرسودگی انواع خودرو‌ها چند سال است؟

محمد مخبر در ۲۸ اسفند ماه سال گذشته، تصویب‌نامه هیت وزیران در موضوع آیین‌نامه اجرایی ماده (۱۰) قانون ساماندهی صنعت خودرو را به وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، وزات امور اقتصاد و دارایی، وزارت نفت، سازمان حفاظت محیط‌زیست، سازمان ملی استاندارد ایران، گمرک جمهوری اسلامی ایران، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و ستاد فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، در ماده ۲، این آیین‌نامه، سن فرسودگی انواع خودرو به تفکیک خودرو‌های سواری شخصی، خودرو‌های عمومی مسافری و خودرو‌های سنگین باری و حتی موتورسیکلت مشخص شده است که براساس آن سن فرسودگی انواع خودرو‌ها ۱۰ تا نهایت ۲۵ سال در نظر گرفته شده است؛ موتورسیکلت‌ها نیز بسته به بنزینی کابراتوری، بنزینی انژکتوری و برقی بین شش تا نهایت ۱۵ سال فرسوده خواهند بود.

بر اساس آنچه که به تصویب هیات وزیران رسیده و در آیین‌نامه مذکور آمده است، "سن فرسودگی انواع خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها" به شرح جدول زیر است:

در تبصره۱، ماده ۲ این آیین‌نامه در رابطه با خودرو‌های وارداتی، تاکید شده است که سن خودرو‌های وارداتی در صورت داشتن سابقه شماره‌گذاری، براساس کارت شناسایی وسیله نقلیه و در غیراینصورت، براساس شماره شناسایی وسیله نقلیه (VIN) سازنده، محاسبه می‌شود.

براساس تبصره ۲، اسقاط خودرو‌های حادثه‌دیده به هر علت از جمله آتش‌سوزی، تصادف سنگین و... که به سن فرسودگی رسیده باشند، براساس گزارش مراجع ذی‌صلاح و تأییدیه فراجا و پس از ثبت در سامانه بلامانع است.

طبق تبصره۳، ماده ۲ آیین‌نامه اجرایی ماده قانون ساماندهی صنعت خودرو، در مورد خودرو‌های بالای ۱۰ سال که مطابق جدول موضوع این ماده، به سن فرسودگی نرسیده‌اند، در صورتیکه از نظر ایمنی یا آلایندگی طی دو بار متوالی قادر به اخذ گواهی معاینه فنی نشوند، مالک وسیله نقلیه می‌تواند نسبت به اسقاط وسیله نقلیه خود اقدام کند؛ این گروه از خودرو‌ها در اولویت پرداخت تسهیلات قرار نخواهند گرفت.

در تبصره ۴، این ماده از آیین‌نامه مذکور تاکید شده است که سن فرسودگی اتوبوس‌های درون شهری مشروط به بازآمد (اورهال) و أخذ تأییدیه‌های مربوط به ایمنی و زیست محیطی از سازمان‌های ذی‌ربط تا پنج سال قابل افزایش خواهد بود.

متن کامل این آیین‌نامه که در ۲۱ بند تعریف و مصوب شده، از این لینک قابل مطالعه است و جزئیات بیشتر آن طی گزارش‌های آتی این خبرگزاری منتشر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • گشت‌زنی هواپیمای بی‌سرنشین در آسمان نیمروز
  • آشنایی با تاریخچه کاشی و سرامیک در ایران و جهان
  • مأموریت جدید یاسین از زبان وزیر دفاع/ این جت چه ویژگی هایی دارد؟
  • اعلام محدودیت های ترافیکی جاده ها در نیمه دوم تعطیلات نوروزی
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی جاده‌ها در نیمه دوم تعطیلات نوروزی
  • مصرف ۶۰۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در سال گذشته
  • (عکس) جنگنده‌ای که گزینه اصلی ارتش روسیه است!
  • استعفای مدیرعامل بزرگترین سازنده هواپیما در جهان
  • تداوم محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال
  • سن فرسودگی انواع خودرو‌ها چند سال است؟