Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، طبق اعلام سازمان ساتبا بر اساس این ابلاغیه برای رفع مشکلات زیست‌محیطی در استان‌های ساحلی و کلان‌شهرها، نرخ پایه خرید تضمینی برق از فن‌آوری‌های زیست توده دو برابر تعیین می‌گردد.

همچنین نرخ خرید برق نیروگاه‌های بادی واقع در استان سیستان و بلوچستان که در سال ۱۳۹۸ قرارداد تضمین خرید آنان قطعی و مبادله می‌شود، نسبت به ارقام مندرج در این ابلاغیه، ده درصد افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش می‌افزاید: به‌منظور مدیریت بهتر دریافت و هزینه اعتبارات مربوطه و افزایش اطمینان سرمایه‌گذاران به پرداخت به‌موقع صورتحساب‌های ماهانه نیروگاه‌ها، ساتبا می‌تواند در صورت وجود منابع مالی نسبت به گشایش اعتبار اسنادی ریالی شش‌ماهه مطابق مقررات بانکی کشور به نفع نیروگاه‌های طرف قرارداد اقدام نماید.

همچنین در مواردی که خیرین نسبت به احداث نیروگاه تجدیدپذیر و پاک برای تامین انرژی ساختمان های آموزشی اقدام نمایند، ساتبا مجاز است انرژی تولیدی را بر اساس نرخ‌های اعلام شده در این مصوبه خریداری نماید.

سقف ظرفیت مولدهای مختص مشترکین مشروط بر رعایت ملاحظات فنی و حفاظتی اتصال به شبکه تا دو برابر ظرفیت انشعاب افزایش می‌یابد و مشترکینی که بخشی از این ظرفیت را به بهره‌برداری رسانده‌اند می‌توانند طی قرارداد جداگانه نسبت به احداث ظرفیت‌های جدید اقدام نمایند.

نیروگاه‌های تجدیدپذیری که برای صادرات برق به خارج از کشور احداث شده‌اند در صورت درخواست، می‌توانند طبق آئین‌نامه اجرایی ماده ۶۱ قانون اصلاح الگوی مصرف، برق خود را به ساتبا بفروشند که در این صورت ضروری است تا مجوز صادرات صادره مورد ابطال قرار گیرد.

بر اساس این گزارش: نرخ پایه قراردادهایی که پیش از این مصوبه مبادله شده‌اند در صورت درخواست سرمایه‌گذار، می‌تواند به ارقام جداول فوق‌الذکر تغییر کند و چنانچه نیروگاه مورد نظر با ظرفیت کامل به بهره‌برداری رسیده باشد شروع اعمال نرخ پایه جدید و زمان مبنای فرمول تعدیل، از تاریخ مبادله الحاقیه برقرار خواهد بود. همچنین برای نیروگاه‌هایی که با ظرفیت کامل به بهره‌برداری نرسیده‌اند، زمان مبنای فرمول تعدیل از تاریخ شروع بهره‌برداری با ظرفیت کامل خواهد بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: برق قانون مشکلات وزارت نیرو الگوی مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۵۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خاویار طلایی از مبدا چهارمحال و بختیاری به کشور‌های مقصد

نامدار ملکپور اظهار داشت: تولید ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری از ۲۵ هزار و۴۰۰ تن در سال ۱۴۰۱ به بیش از ۳۳ هزار تن در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است.

وی با اشاره به افزایش تولید بچه ماهی در مزارع تکثیر و تفریق قزل رنگین کمان از ۳۳ میلیون قطعه در سال ۱۴۰۱ به بیش از ۴۳ میلیون قطعه در سال ۱۴۰۲، افزود: افزایش دو برابری تولید ماهیان زینتی در استان نسبت به سال ۱۴۰۱ و تولید بالغ بر ۸۰۰ هزار قطعه ماهی زینتی صورت گرفت.

ملکپور اضافه کرد: تولید ۵۰ درصدی میزان زالوی طبی نسبت به سال ۱۴۰۱ و تولید بیش از ۱۵۰ هزار قطعه زالوی طبی در استان از اقدامات دیگر مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان به شمار می‌رود.

وی بیان داشت: همچنین صادرات ۲۳ هزار تن خوراک آبزیان در سال ۱۴۰۲ و افزایش بیش از ۸۰ درصدی نسبت به سال گذشته به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید

تولید ۸۰ درصد تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا در چهارمحال و بختیاری

ملکپور از صادرات خاویار طلایی (تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان) برای نخستین بار در استان و کشور به صورت مستقیم و غیر مستقیم به کشور‌های مقصد خبرداد.

وی با اشاره به افزایش چند برابری صادرات ماهی قزل آلای رنگین کمان و صادرات بالغ بر هشت هزار تن ماهی در استان به صورت مستقیم و غیر مستقیم، گفت: بالغ بر سه هزار نفر به صورت مستقیم و شش هزار نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار شدند و و اشتغال به میزان ۲۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت.

ملکپور از تولید بالغ بر ۸۰ کیلوگرم جلبک در استان برای نخستین بار خبر و ادامه داد: افزایش بیش از سه برابری اعتبارات عمرانی تملک دارای سرمایه‌ای استان در سال ۱۴۰۲ و تامین اعتبار بالغ بر ۹ میلیارد تومان را از اقدامات دیگر مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار تن کلزا در ایلام خریداری شد
  • صادرات خاویار طلایی از مبدا چهارمحال و بختیاری به کشور‌های مقصد
  • خرید تضمینی ۲۱ هزار تن گندم در فارس
  • خرید تضمینی بیش از ۲۱ هزار تن گندم توسط شبکه تعاون روستایی فارس
  • بهره‌برداری از طرح تکمیل آبرسانی به شهرستان گرمسار و نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی سمنان
  • شکست بزرگ‌ترین پروژه انرژی تجدیدپذیر تاریخ
  • گندمکاران چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • امسال فعالسازی هزار و ۹۶۰ واحد صنعتی راکد هدفگذاری شد
  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از ظرفیت‌های هنری بهزیستی در اردبیل
  • چگونه سابقه بیمه تامین اجتماعی را افزایش دهیم؟ | شرایط خرید سابقه بیمه تامین اجتماعی چیست؟