Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج مصطفوی مدیرکل هواشناسی استان سمنان گفت: براساس الگو‌های پیش یابی و تصاویر ماهواره‌ای در ۴۸ ساعت آینده با تداوم فعالیت امواج ناپایدار در استان سمنان، ابرناکی، در برخی نقاط به ویژه در نواحی شمالی و شمال غربی و غربی بارش باران، رگبار و رعد و برق و وزش باد بسیار شدید به همراه گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این مدت، دمای هوای استان سمنان به طور نسبی بین پنج تا هشت درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد.

مدیرکل هواشناسی استان سمنان ادامه داد: بارش باران، رگبار و رعد و برق و مه آلودگی در برخی نقاط به ویژه در نواحی شمالی، شمال غربی و غربی و تگرگ و مخلوط باران و برف در برخی نقاط مرتفع استان سمنان دور از انتظار نیست.

مصطفوی با بیان اینکه وزش باد امروز از شدت بیشتری برخوردار است، تصریح کرد: از اواخر وقت امروز از شدت باد به تدریج کاهش می‌یابد.

او با بیان اینکه در نواحی سردسیر و کوهستانی دمای هوا به صفر می‌رسد، ابراز داشت: با توجه به کاهش محسوس دما، مخاطرات ناشی از وزش باد بسیار شدید و بارش باران، تمهیدات پیشگیرانه لازم صورت گیرد.

 مدیرکل هواشناسی استان سمنان بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، کمینه دمای هوای مرکز استان ۱۹ و بیشینه دمای آن ۲۹ درجه سانتیگراد بود.

مصطفوی اضافه کرد: مجن، فولادمحله، نردین و قلعه نوخرقان، با کمینه هفت درجه سانتیگراد سردترین و آرادان و ایوانکی با حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد، گرم‌ترین نقاط استان سمنان گزارش شد.

او با اشاره به گزارش وضعیت هوای این استان در ۲۴ ساعت گذشته، اظهار داشت: بیشترین سرعت وزش باد در استان مربوط به دامغان با ۵۰ کیلومتر بر ساعت بود.

منبع : خبرگزاری ایرنا

انتهای پیام / م

بیشترین سرعت وزش باد طی  ۲۴ ساعت گذشته در استان مربوط به دامغان بوده است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و هوا هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۶۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرما در بنگلادش قربانی گرفت

کارشناسان هشدار داده‌اند میلیون‌ها نفر در این کشور در معرض تأثیرات ناشی از گرما هستند و شروع زودهنگام تابستان شدید را با تغییرات آب و هوایی مرتبط می‌دانند.

به گزارش ایسنا به نقل از شینهوا، بر اساس گزارش‌ها، یک زن میانسال صبح روز گذشته در این کشور بر اثر گرمازدگی جان باخت. تاکنون چهار نفر به دلیل گرمازدگی در دو روز گذشته در این کشور جان خود را از دست داده اند.

برای مقابله با گرمای طاقت فرسا، دولت این کشور تصمیم گرفته است تمامی مدارس، دانشکده‌ها و موسسات آموزش فنی در سراسر کشور را از ۲۱ تا ۲۷ آوریل (۵ روز آینده) تعطیل اعلام کند.

همچنین دولت بنگلادش از مقامات ذیربط خواست تا اقدامات پیشگیرانه را برای مدیریت گرمای تابستان که در بخش‌هایی از این کشور به ۴۲ درجه سانتیگراد رسیده است، اتخاذ کنند.

اداره هواشناسی بنگلادش (BMD) پیش‌تر «هشدار موج گرما» صادر کرده است.

مقامات بنگلادش اعلام کردند بالاترین دمای این کشور در تابستان امسال ۴۲.۶ درجه سانتیگراد ثبت شده است.

همچنین دمای هوا در داکا روز شنبه به ۴۰ درجه سانتیگراد افزایش یافت. با این حال ترکیب گرما و رطوبت باعث می‌شود که افزایش دما بیش از آنچه دماسنج نشان می‌دهد احساس شود.

موج گرمای غالب در چندین بخش این کشور ممکن است ادامه یابد و در چند روز آینده گسترش یابد.

در سال‌های اخیر، بلایای طبیعی مانند سیل و موج گرما ناشی از تغییرات آب و هوایی باعث بروز حوادث مکرر و بیش از حد معمول در این کشور با جمعیت حدود ۱۶۵ میلیون نفر شده است.

کارشناسان می‌گویند موج گرما احتمالا در سال‌های آینده به دلیل بارندگی‌های نامنظم و دمای بالا تشدید خواهد شد و تهدیدی برای بنگلادش، یکی از بزرگترین قربانیان گرمایش جهانی است.

داکا، پایتخت بنگلادش در ۱۶ آوریل سال گذشته دمای ۴۰.۶ درجه سانتیگراد را تجربه کرد که بالاترین میزان در پایتخت این کشور در ۵۸ سال گذشته است.

میزان گرم شدن زمین در طولانی‌مدت اکنون در مقایسه با دوران پیشاصنعتی زمین، پیش از انقلاب صنعتی و دورانی که بشر هنوز استفاده از سوخت‌های فسیلی را شروع نکرده بود، حدود ۱.۱ تا ۱.۲ درجه سانتی‌گراد است.

هرچند جهان با وجود همه تلاش‌ها برای مهار گاز‌های گلخانه‌ای در مسیر رسیدن به میزان افزایش دمای حدود ۲.۵ درجه سانتی‌گراد تا سال ۲۱۰۰ است. سازمان ملل اعلام کرده است که حفظ حد ۱.۵ درجه سانتی‌گراد افزایش دما به سرعت در حال ناممکن شدن است.

دیگر خبرها

  • پیش بینی وقوع تندر و آذرخش در تهران
  • بارش باران با چاشنی رعدوبرق در کرمان
  • بارش باران در تهران تا کی ادامه دارد؟ | بارش ۳۶ میلیمتر باران در این نقطه از شهر در ۲۴ ساعت گذشته
  • پیش بینی افزایش ابر و بارش باران در کرمان
  • ادامه بارش باران بهاری تا چهارشنبه در همدان 
  • گرما در بنگلادش قربانی گرفت
  • هشدار هواشناسی؛ تهرانی‌ها آماده باشند
  • هشدار نارنجی در استان سمنان صادر شد/ بارش و برودت هوا
  • هشدار نارنجی؛ رگبار شدید باران در این استان‌ها
  • پیش بینی افزایش ابر و بارش باران در برخی مناطق استان کرمان