Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا دادخواه روز یکشنبه با حضور در ایرنا مرکز تبریز با تاکید بر اینکه پذیرش دانشجویان دامپزشکی در کشور باید کنترل شود، گفت: ریشه اصلی بیکاری در این حوزه پذیرش بیش از نیاز در دانشگاه‌های دامپزشکی است که باید چاره‌اندیشی شود.

وی افزود: قانون تاسیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران  در سال ۱۳۷۶ در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و  وظایف این سازمان حمایت از دامپزشکان و افزایش توان و مهارت های شغلی و دانش فنی همکاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: رسیدگی به تخلفات صنفی دامپزشکان و تخلفات غیرصنفی بنا بر درخواست دستگاه قضایی، حمایت از اعضا در مقابل اشخاص حقیقی و حقوقی و سازمان ها از جمله وظایف این سازمان است.

دادخواه اظهارداشت: در آذربایجان شرقی ۲ هزار و ۴۹۴ نفر عضو نظام دامپزشکی استان هستند و در یکسال گذشته توسط این نهاد برای ۷۰ مسوول فنی- بهداشتی واحدهای تحت پوشش پروانه فعالیت صادر شده است.

وی تعداد مسوولان فنی- بهداشتی در بخش خصوصی دامپزشکی آذربایجان شرقی از جمله دامداری ها، مرغداری ها، مراکز جمع آوری شیر خام، کارخانجات سته بندی عسل، خوراک دام و طیور را حدود ۲۴۰ نفر برشمرد.

رییس نظام دامپزشکی آذربایجان‌شرقی یادآوری کرد: برای تمدید پروانه، اعضا باید دوره های مصوب آموزشی را طی کنند و این سازمان بر اساس نیاز در رشته های متنوع آموزش های مختلف ارایه می کند.

وی گفت: بر اساس وظیفه جدیدی که به تازگی به سازمان نظام دامپزشکی ابلاغ شده، باید بهره بردارانی که برای تمدید مراجعه می کنند، دوره های آموزشی در حوزه مدیریت صحیح و بهداشتی برای مدیریت کمترین تلفات را بگذرانند.

دادخواه با انتقاد از پذیرش دانشجو در دانشکده های دامپزشکی، اظهار داشت: متاسفانه پذیرش دانشجو براساس نیازسنجی علمی واقعی صورت نمی پذیرد و اینکه آیا برای فارغ التحصیلان این رشته بازار کار و شرایط کار فراهم است یا نه، مورد توجه نیست.

رییس نظام دامپزشکی آذربایجان‌شرقی بر لزوم تجدید نظر در محتوا و سیستم آموزش دامپزشکی متناسب با شرایط و نیازهای روز جامعه، تاکید کرد و گفت: با مراجعه به ترجمه سنوات گذشته کتب علمی مرجع نمی توان به نیازهای امروز جامعه پاسخ مناسب داد و امروزه در دانشگاه های نسل سوم در کنار آموزش، بحث تحقیق و کار عملی به طور جدی دنبال می شود تا دانش آموخته به راحتی بتواند به نیازهای متقاضی پاسخ قابل قبول بدهد.

وی گفت: آذربایجان شرقی جز استان های مطرح و دارای قدیمی ترین صنعت طیور در سطح کشور می باشد که این خطه را به  قطب دامی کشور تبدیل کرده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه حدود ۱۴۴ داروخانه دامی در سطح آذربایجان شرقی وجود دارد، اضافه کرد: مشکل خاصی در حوزه دارویی نداریم. 

رییس نظام دامپزشکی آذربایجان‌شرقی افزود: خوشبختانه در سال های اخیر شاهد هم افزایی خوبی بین بخش دولتی، خصوصی و دانشگاهی در استان هستیم.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال، بهبود فضای کسب و کار و ا رتقای امنیت شغلی دامپزشکان به طوری که بتوانند بدون دغدغه چرخ یک زندگی نرمال را بچرخانند.

۶۱۲۰/۵۱۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی سازمان نظام دامپزشکی ایران دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۶۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین یوسفی عصر امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: سرمایه انسانی مهمترین واساسی ترین منبع حیاتی هرکشوری است. رشد وپیشرفت درحوزه ای ازنیاز های جامعه مرهون موتورمحرکه ای به نام جوان است. رشداقتصادی بدون وجود نیروی جوان در عرصه کاروتولیدوفن آوری ممکن نیست.

وی ادامه داد: اقتدارنظامی وابهت بین اللمللی بدون جوان متعهدغیوردرعرصه دفاع وآماده رزم تحقق نمی یابدرشدعلمی وسایرمقوله هایی که هرجامعه برای بقا وحیات به آن نیازدارد بدون سرمایه انسانی آماده وبانشاط میسر نخواهد بود.

یوسفی افزود: متأسفانه از دهه هفتادتاکنون مسئولین وقت دراشتباهی بزرگ موضوع تهدیدنسل را دربرنامه های خود قرار دادند وبه جای مدیریت درست سرمایه جوان کشورآن را معضل دانسته والان پنجره جمعیتی کشور در حال بسته شدن است واز دغدغه‌ای همه دلسوزان آینده کشوربحث رشد جمعیتی است. رهبر عزیزدر این رابطه ضمن عذر خواهی ازخدا ومردم ادامه این روند را غلط دانستند ودر توصیه‌های مکرر خود مسئولین وآحاد مردم بخصوص نخبگان وخواص رامتوجه خطربزرگ کاهش نسل نمودند.درمورد فرمایشات ارائه شده در خصوص ازدواج، تکثیر نسل و پیری جمعیت، مسئولین ونخبگان نظام اسلامی وظایف متعددی برعهده دارند.

یوسفی گفت: حل معضل پیری جمعیت وافزایش نسل، نیازمندهمکاری وتلاش همگانی همه آحاد جامعه، به ویژه مسئولین ونخبگان نظام اسلامی است.بااتخاذرویکردی جامع و چندجانبه، وبااستفاده ازابزارها و روش‌های مختلف، می‌توان به تدریج شاهدبهبود وضعیت ازدواج و فرزندآوری درکشورو ارتقای سلامت و پویایی جامعه بود.

کد خبر 6088187

دیگر خبرها

  • اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بستان آباد
  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • نبود شرایط پذیرش حضور بانوان در ورزشگاه‌ یادگار امام
  • نبود شرایط پذیرش حضور بانوان در ورزشگاه یادگار امام تبریز
  • برگزاری مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای در تبریز
  • مهار حریق گسترده در دامداری سمنان
  • انعقاد تفاهم نامه همکار بین اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی و دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه
  • نظام تعلیم و تربیت در کشور نیازمند کیفیت‌بخشی است